Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:muzlu,kayısılı, chialı yulaf lapası
Ara:2 hurma
Öğle:kurufasülye,3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı,yoğurt
Ara:yenidünya,erik,1 avuç kuruyemiş
Akşam:fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt,1 kaşık kısır
Komşum vermişti kısırı oğlum için sadece tadına baktım
40 dk aerobik
afiyet olsun cnm hem kuru fasulye hem yesil mercimkli bulgur pilavı kisiri saymiorum..bide ben sabah domates peynir cok ararim ya lapayi bebde yaptim ama canm hep vay peynir istiiiiyiii benimnnnnnn:hamarat:

Napacan teraziyi giiizzzz benim elim şahsen terazi gibidir pazarda poşeti doldururum veririm tam 1 kilo gelir 40 50 gram fark eder :KK45::KK45::KK45:
ahahahahh ya cay bardaginda karabugday kac gr merak ettimde ama baktim bi siteden 1 yk 20 gr mis benim bardaklarim 6 kasik alio 120 gr yapio 20 gr 69 kaloriymis yaniii 414 calori yapio cokk cok fazla karabugday icin sadece yag orani cok dusuk ama karbonhidrat sonuctaa yemicemmmmmm listemden cikardim suandaaa:KK12: bugunde yemedm zaten

ahahahahh ya cay bardaginda karabugday kac gr merak ettimde ama baktim bi siteden 1 yk 20 gr mis benim bardaklarim 6 kasik alio 120 gr yapio 20 gr 69 kaloriymis yaniii 414 calori yapio cokk cok fazla karabugday icin sadece yag orani cok dusuk ama karbonhidrat sonuctaa yemicemmmmmm listemden cikardim suandaaa:KK12: bugunde yemedm zaten
:KK70::KK70::KK70::KK70:karabugday kara listeye alındı deseneee :mapus::mapus:

Ben yeyince haşlanmis olarak 4 kaşık falan yiyorum çokda değil kizz:duduk:

Ben yeyince haşlanmis olarak 4 kaşık falan yiyorum çokda değil kizz:duduk:
276 caloriiii yapio 4 kasik oda cok bence ee pilavdan ne farki kaldi bununn 4 kasik pirincde pisince 1 porsyon yapar bence..bilemedimm banada cay bardagi cok gelio 4 kasik falan yiyebiliorumdr bende belki ama cokk istee yemicm dahaa ama cok doyurucu dimiiiii:( 200 cal.tavuk olsa 100 val.de yogurt 15 cal.salatalik ben genelde bunlarla yiyorum al sana 700 kalori kabaca bi ogun icin cok bencee:KK12:

sarraf sarraf sende yimee karabugday 1 yemek kasigi 69 caloriymis ama pismemis hali tabii hacmi yaklasik 3 katina cikio pisince

Menümm:hamarat:
Sabah: 2 yumurta dereotu maydanoz 50 ml sütle yağsiz omlet, 10 zeytin, salatalik domates,az çemen,tahin pekmez,1 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay
Öğle:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt
Ara: yarim şişe karpuzlu çilekli soda
Ara: Şekersiz nescafe,1 havuç
Akşam: yarim kase mercimek çorbasi, 3 kaşık pirinç pilavi, yarim tabak haşlanmiş tavuk, salata, karpuz
1300 kalori:halay:

image.webp
Moonlii Moonlii

Back
X