- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.741
Kizzzz Meggieee girme aramıza.

Harika tabikiiii ne olcek bir dilim kekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika tabikiiii ne olcek bir dilim kekten
Ayyy ruyamdaa bir paket cekirdek yiodummmm sen yazinca aklima geldi![]()
Aaa paket bitti yaa amaan neyse diyodum![]()
![]()
Aslında ben de peynirli yumurtalı kahvaltıları çok seviyorum ama diyetisyenler kahvaltılarımızı değiştirmemiz gerektiğini söylüyorlar. Kilo verimini hızlandırıyormuş hergün aynı kahvaltıyı yapmamak.ben de çeşit olsun diye arada yulaf lapası yapıyorum ki bunu da çok öneriyorlar diyetisyenler.afiyet olsun cnm hem kuru fasulye hem yesil mercimkli bulgur pilavı kisiri saymiorum..bide ben sabah domates peynir cok ararim ya lapayi bebde yaptim ama canm hep vay peynir istiiiiyiii benimnnnnnn![]()
1300866 canım var mı artıran![]()
Kekse yedim diye demedi ki o sana.kalori hesabı az geldi gözüne ondan dedim. Doğrusu banada az gelmişti ne yalan söyliyimm. 1 dilim kek ben daha fazla eder diye düşünüyordumOlur miiii marlin daha dün bir dilim kak yedim diye nilir nilir didi bunu söylemesem olmazdı![]()
Harikasinn beybii kendine göre bişeylerde yaparsın kızzzKizlar yarın kahvaltı günümüz. Hemde bende toplanıyoruz
Ayyyy kendimi tutup yemiycemm.güzel şeyler yapıp misafirlere yedircem.yesinler kilo alsınlar. En zayıf ben olayım. Nasılım amaaa![]()
![]()
Kekse yedim diye demedi ki o sana.kalori hesabı az geldi gözüne ondan dedim. Doğrusu banada az gelmişti ne yalan söyliyimm. 1 dilim kek ben daha fazla eder diye düşünüyordum
BakiyimYaw ben yanlış mı gördüm acaba. 100 gr üzümlü kek 396 kalori yazıyor.SekerPancarii bi de sen baksana kuzum
10 numara 5 yildizMenümm
Sabah: 2 yumurta dereotu maydanoz 50 ml sütle yağsiz omlet, 10 zeytin, salatalik domates,az çemen,tahin pekmez,1 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay
Öğle:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt
Ara: yarim şişe karpuzlu çilekli soda
Ara: Şekersiz nescafe,1 havuç
Akşam: yarim kase mercimek çorbasi, 3 kaşık pirinç pilavi, yarim tabak haşlanmiş tavuk, salata, karpuz
1300 kalori![]()
Ortalama 200 kalori 1 dilim üzümlü kekYaw ben yanlış mı gördüm acaba. 100 gr üzümlü kek 396 kalori yazıyor.SekerPancarii bi de sen baksana kuzum
Yuhhh çokmuş yawwwOrtalama 200 kalori 1 dilim üzümlü kek![]()
mrb şeker sen suan 36 beden mısın profıl oyle yazıo ya merak ettm nasıl oldu ve ne kadar zamanda?Evett eveeetttiçelim kankii
![]()