Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaw bu işte bir yanlışlık var ama 200 kalori ne 63 kalori ne.arada bu kadar fark olmaması lazım değilmi kizlar

mrb şeker sen suan 36 beden mısın profıl oyle yazıo ya merak ettm nasıl oldu ve ne kadar zamanda?
Evet melekcim benimki uzun bi seruven oldu 7 8 ayda 75 den 57 ye düştüm kalori hesabi yaparak sonra 1 sene bu kiloyu korudum sonra 61 kiloya çiktim sonra buraya geldim listelere girip en fazla 2 ayda 53 e düştüm ve mezun oldum ve düzenli spor yaptim özellikle kilo koruduğum donemde gunde 1 saat spor yaptim sıkılaşmaya yönelik sporlar yaptim burayi hiç birakmiyorum kilomu kontrol altinda tutmak için şimdi 2 3 kilo aldim onu vermeye çalışıyorum :21: Şuan 54.9 çıktım cuma hedefim 52 51:KK28:boyum 165:KK28: senin boyun kilon yaşin kaçti canim:KK25:

Valla bir taraftan süt pişirip. Bir taraftan size yetişmeye calisiyom. Sütü tasirirsam yandiniz elimden:sinirli:.ortalığı size temizletirim :temizlik:artikin

Fatsecrette 1 dilim kuru üzümlü kekin kalorisini girdim canım ben
Ayy ben fatsecrete pek güvenmiyorum migiiii ya o yüzden bi kaç yere bakiyorum fatsecreti kalorilerimi kaydetmek için defter olarak kullaniyorum genelde ama markali gidalari hep ordan giriyorum

Back
X