Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

image.webp

:eğlence:
Minnettar kalırım kuzum :KK15:
Boy: 1.68
kilo: 64 olarak

SekerPancarii SekerPancarii bebeğim çok mersi :KK50:
Peki aşırı yağ kaybı yazan alanı mı doldurcam?
1 hafta için mi geçerli bu liste?
Bide ben 1000i pek geçmiyorum nasıl olcak
kafamda deli sorular:skandal::skandal:

Evet melekcim benimki uzun bi seruven oldu 7 8 ayda 75 den 57 ye düştüm kalori hesabi yaparak sonra 1 sene bu kiloyu korudum sonra 61 kiloya çiktim sonra buraya geldim listelere girip en fazla 2 ayda 53 e düştüm ve mezun oldum ve düzenli spor yaptim özellikle kilo koruduğum donemde gunde 1 saat spor yaptim sıkılaşmaya yönelik sporlar yaptim burayi hiç birakmiyorum kilomu kontrol altinda tutmak için şimdi 2 3 kilo aldim onu vermeye çalışıyorum :21: Şuan 54.9 çıktım cuma hedefim 52 51:KK28:boyum 165:KK28: senin boyun kilon yaşin kaçti canim:KK25:
26 yas kılo 65 oldu maleseef boy 161 :110:

Kahvaltıya ne yapıyım kizlar fikir verin.şöyle bol kalorili:oha::oha::KK53::KK53::KK53:
Yumurta salatasi yap:kahve: mikrodalga fırın varsa pattisleri küp küp kes mikrodalgaya at yumuşayinca al tavaya az yağ koy baharatlarla kavurr:kahve:sonracima bolll ispanakli az yufkali börek yap:kahve:sonracima kabagi patlicani yuvarlak yuvarlak kes üstüne fırçayla yağla at firina kizarsin üstlerine köfte koy hepsinin üstüne de bi sarimsakli domates soossa:kahve: sonracima yine kabaği boylamasina kes içlerini oy peynir dereotu koy içine üstüne azicik kaşar ver firinaa:kahve: nasillll hem sende yersin börek haricindekileri:KK16:

menum kahvaltı domates saltlk peynır 5 zeytın bır dlm tam bugday cay arada yesıl cay oğle yesıl faslye yogurt ara ögn bırıkı fındık ıkı hurma aksam çorba havuç salatlk ara ogun bır ıkı leblebı fıstık ıncır bır saat oncede yeşil çay içtim

SekerPancarii SekerPancarii bebeğim çok mersi :KK50:
Peki aşırı yağ kaybı yazan alanı mı doldurcam?
1 hafta için mi geçerli bu liste?
Bide ben 1000i pek geçmiyorum nasıl olcak
kafamda deli sorular:skandal::skandal:
Ben orta kismi takip ediyorum ama sana daha çok kalori verdi bence sen aşırı yağ kaybi kismini takip et migiicim hep bu döngüde devam etcen canim pazartesi hep başa sarcan yani bir hafta dene bak bana güzel kilo verdiriyo tam dediği kadar kalori alirsam hergün :halay:

kızlaar ben diyete yeni başaladım ve aksam 8 den sonra açlık bastırıo nasıl midemi kandırabilirm?
Tarçinli ilik su iç canim çok acıkırsan iki kaşık yogurda yarim limon bir çay kaşığı pul biber at hem yağ yakiyor hemde açlığıni alir:KK15:

Tarçinli ilik su iç canim çok acıkırsan iki kaşık yogurda yarim limon bir çay kaşığı pul biber at hem yağ yakiyor hemde açlığıni alir:KK15:
evet bu tarıfı daha oncekı baska bır dıyetmde ypmştm iyi hatrlattn gece yatrken yiyodum o zaman. bide benm bugun yedıklerm tahmını kaç kalorıdır? ve sence kaç kalorı almam lazm yağ yakmak için

Back
X