- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz çatlamiyo ben sütlaç yaparken atiyorum içine iki kez anca karıştiriyorum taşmiyo hicHadi yaaaa.gercekmi.altlığı catlamazmi ki sicakliktan
Meggieee burda yazan kalori nin yarısını bile almiyo kiiiii
Kahvaltıya ne yapıyım kizlar fikir verin.şöyle bol kalorili![]()
Herkese sütlaç yaptığımda tasiririmYok kiz çatlamiyo ben sütlaç yaparken atiyorum içine iki kez anca karıştiriyorum taşmiyo hic
26 yas kılo 65 oldu maleseef boy 161Evet melekcim benimki uzun bi seruven oldu 7 8 ayda 75 den 57 ye düştüm kalori hesabi yaparak sonra 1 sene bu kiloyu korudum sonra 61 kiloya çiktim sonra buraya geldim listelere girip en fazla 2 ayda 53 e düştüm ve mezun oldum ve düzenli spor yaptim özellikle kilo koruduğum donemde gunde 1 saat spor yaptim sıkılaşmaya yönelik sporlar yaptim burayi hiç birakmiyorum kilomu kontrol altinda tutmak için şimdi 2 3 kilo aldim onu vermeye çalışıyorumŞuan 54.9 çıktım cuma hedefim 52 51
boyum 165
senin boyun kilon yaşin kaçti canim
![]()
Heee kizartma yapcam zaten.börek te var hem peynirli hem hashasli offff offfff yiyenler düşünsünkaşarlı milföy
pankek
pişi (bol yağda)
börek
patates kızartması ketçap mayonez eşliğinde![]()
Yumurta salatasi yapKahvaltıya ne yapıyım kizlar fikir verin.şöyle bol kalorili![]()
Ben orta kismi takip ediyorum ama sana daha çok kalori verdi bence sen aşırı yağ kaybi kismini takip et migiicim hep bu döngüde devam etcen canim pazartesi hep başa sarcan yani bir hafta dene bak bana güzel kilo verdiriyo tam dediği kadar kalori alirsam hergünSekerPancarii bebeğim çok mersi
Peki aşırı yağ kaybı yazan alanı mı doldurcam?
1 hafta için mi geçerli bu liste?
Bide ben 1000i pek geçmiyorum nasıl olcak
kafamda deli sorular![]()
Tarçinli ilik su iç canim çok acıkırsan iki kaşık yogurda yarim limon bir çay kaşığı pul biber at hem yağ yakiyor hemde açlığıni alirkızlaar ben diyete yeni başaladım ve aksam 8 den sonra açlık bastırıo nasıl midemi kandırabilirm?
Ayy hiç bilmiyorum canimbuarada bebek istıyorum ya yeşil çay zarar verr mii???
Olsun canim bak başladin diyete bende 75 deyken hiç inmicek sanardim kilom ama günlerrr geciyor ve bizler zayifliyoruzz26 yas kılo 65 oldu maleseef boy 161![]()
kaşarlı milföy
pankek
pişi (bol yağda)
börek
patates kızartması ketçap mayonez eşliğinde![]()
evet bu tarıfı daha oncekı baska bır dıyetmde ypmştm iyi hatrlattn gece yatrken yiyodum o zaman. bide benm bugun yedıklerm tahmını kaç kalorıdır? ve sence kaç kalorı almam lazm yağ yakmak içinTarçinli ilik su iç canim çok acıkırsan iki kaşık yogurda yarim limon bir çay kaşığı pul biber at hem yağ yakiyor hemde açlığıni alir![]()