- 20 Kasım 2014
- 145
- 143
- 303
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.821
Gayet güzel canim afiyet olsunkahvalti neden yapmadin
canm benm.Nete boya ve yaşa göre kalori hesabi yaz orda çikar canim ama bence 1000 kalori ideal istersen 1200 kaloriyle başla biraz kilo verince azaltirsin
Egzersiz yok veya çok az bölümünü işaretlerim hesapladim canim kendiminkini de seninkinideSenin attığını kaydederken "egzersizler dahil" diye vermiş ya kaloriler balım egzersiz programı da mı veriyo
sagol
canm benm.
Anladim canim günü güzel tamamlamissin ama boll eksi olsunnCanim oglumu hazirlayim kendim hazirlanayim derken edemedim yetistiremedim bu sabah
Yaa her gun tartilmK mi iyi haftada bir tartilmak mi
Yaa her gun tartilmK mi iyi haftada bir tartilmak mi
Her wcden sonra tartılmak
Ne iğrençleştim ya
Vala bi ara böyle pskopat derecesinde tartılıyordum
Yaa bi ara bana da geliyor keçiler her dakka başı kos tartiya yemek yedim koss wc den çıktım koş yürüyüşten geldim koss kocamdan çok vakit gecirir oldumValla canim onu bende dusunuyorum ya hele bu ara hepten siyirdim surekli tartinin ustundeyim valla
Kiz benimde 3 4 günüm var ama ben listide diğilimmBenim regl olmama 3 gün kaldi tamda cumaya denk geliyor offf çok uyuz oldum simdi
Ayy ben hergün tartiliyorum ama bence haftada iki kez yeterYaa her gun tartilmK mi iyi haftada bir tartilmak mi
Tok karnina tartilma canim hep farkli çikar moralini bozar ben her sabah aç tartılıyorumValla canim onu bende dusunuyorum ya hele bu ara hepten siyirdim surekli tartinin ustundeyim valla
Tok karnina tartilma canim hep farkli çikar moralini bozar ben her sabah aç tartılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?