- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.801
Bende aynen öyleydi iste bunu yapana kadar simdi rahatimHerkese sütlaç yaptığımda tasiririm. Sütlaç yapmaktan sogudum o yüzden
Ben orta kismi takip ediyorum ama sana daha çok kalori verdi bence sen aşırı yağ kaybi kismini takip et migiicim hep bu döngüde devam etcen canim pazartesi hep başa sarcan yani bir hafta dene bak bana güzel kilo verdiriyo tam dediği kadar kalori alirsam hergün
Dur bakayim canimevet bu tarıfı daha oncekı baska bır dıyetmde ypmştm iyi hatrlattn gece yatrken yiyodum o zaman. bide benm bugun yedıklerm tahmını kaç kalorıdır? ve sence kaç kalorı almam lazm yağ yakmak için
Bende öyle düşündüm baştan ama işe yariyo kiiiizzzHaftaya başlayayım buna kuzum tam pazartesiden itibaren
çok kalori hakkı veriyo ya denicem bakalım inşallah işe yarar
şekercimm sarmalarıda eklemeyı unutma emiiDur bakayim canim
Bol kalorili olsun dedi yardımcı olmak için şeettimBen diyet kahvaltilik tarifleri arastiriyim marliş için sizin dediklerinize bakin
Canim kabaca hesapladim 700 750 kalori civari yapiyor az bile bence en ideali kilo vermek için 1000 kalori en fazla 1200 kalori 1000 1200 kalori civari alirdim ben hepmenum kahvaltı domates saltlk peynır 5 zeytın bır dlm tam bugday cay arada yesıl cay oğle yesıl faslye yogurt ara ögn bırıkı fındık ıkı hurma aksam çorba havuç salatlk ara ogun bır ıkı leblebı fıstık ıncır bır saat oncede yeşil çay içtim
AnlaştikBol kalorili olsun dedi yardımcı olmak için şeettim
Ekledim kuzummşekercimm sarmalarıda eklemeyı unutma emii
Kizlar menumun tamamini yaziyim
Sabah yapamadim
Oglen 1 parca et 2 parca patates salata
Ara sekersiz kahve
Aksam 1 kepce corba 3 parca balik 1 dilim cavdar ekmegi salata
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
Gayet güzel canim afiyet olsunKizlar menumun tamamini yaziyim
Sabah yapamadim
Oglen 1 parca et 2 parca patates salata
Ara sekersiz kahve
Aksam 1 kepce corba 3 parca balik 1 dilim cavdar ekmegi salata
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
canm çok sağolasın sankı çok yedım gıbı hıssedıodum bnde. bu kalorı işini hiç bılmıorum ben yas ve boyuma gore 1000 kalorımı almalıyım sımdı? bıde hesaplama yaptgınz ozel bır sıte falan mı var?Canim kabaca hesapladim 700 750 kalori civari yapiyor az bile bence en ideali kilo vermek için 1000 kalori en fazla 1200 kalori 1000 1200 kalori civari alirdim ben hep
Yok heralde kuzum bende kk da biri paylaşmış linki tesadüfen gördüm sakliyorum linki ingilizce site ama benim tel turkçeye çeviriyo ordan hesapladimSekerPancarii balım bu zigzag hesabının googleplaydan indirebilir miyim adı var mı
Nete boya ve yaşa göre kalori hesabi yaz orda çikar canim ama bence 1000 kalori ideal istersen 1200 kaloriyle başla biraz kilo verince azaltirsincanm çok sağolasın sankı çok yedım gıbı hıssedıodum bnde. bu kalorı işini hiç bılmıorum ben yas ve boyuma gore 1000 kalorımı almalıyım sımdı? bıde hesaplama yaptgınz ozel bır sıte falan mı var?
Yok heralde kuzum bende kk da biri paylaşmış linki tesadüfen gördüm sakliyorum linki ingilizce site ama benim tel turkçeye çeviriyo ordan hesapladim
Ni kidir iz
Bini giçiciksin rismin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?