Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haftaya başlayayım buna kuzum tam pazartesiden itibaren
çok kalori hakkı veriyo ya denicem bakalım inşallah işe yarar

Canim kabaca hesapladim 700 750 kalori civari yapiyor az bile bence en ideali kilo vermek için 1000 kalori en fazla 1200 kalori 1000 1200 kalori civari alirdim ben hep

Kizlar menumun tamamini yaziyim

Sabah yapamadim
Oglen 1 parca et 2 parca patates salata
Ara sekersiz kahve
Aksam 1 kepce corba 3 parca balik 1 dilim cavdar ekmegi salata
Oturukende 1 bardak sekersiz cay

Ni kidir iz
Bini giçiciksin rismin

Kizlar menumun tamamini yaziyim

Sabah yapamadim
Oglen 1 parca et 2 parca patates salata
Ara sekersiz kahve
Aksam 1 kepce corba 3 parca balik 1 dilim cavdar ekmegi salata
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
Gayet güzel canim afiyet olsunkahvalti neden yapmadin

Canim kabaca hesapladim 700 750 kalori civari yapiyor az bile bence en ideali kilo vermek için 1000 kalori en fazla 1200 kalori 1000 1200 kalori civari alirdim ben hep
canm çok sağolasın sankı çok yedım gıbı hıssedıodum bnde. bu kalorı işini hiç bılmıorum ben yas ve boyuma gore 1000 kalorımı almalıyım sımdı? bıde hesaplama yaptgınz ozel bır sıte falan mı var?

Nete boya ve yaşa göre kalori hesabi yaz orda çikar canim ama bence 1000 kalori ideal istersen 1200 kaloriyle başla biraz kilo verince azaltirsin

Yok heralde kuzum bende kk da biri paylaşmış linki tesadüfen gördüm sakliyorum linki ingilizce site ama benim tel turkçeye çeviriyo ordan hesapladim

Senin attığını kaydederken "egzersizler dahil" diye vermiş ya kaloriler balım egzersiz programı da mı veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…