- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.841
weayyyyyy hemmm atarli hem kindarrrrrrmış bu migiiiiOlur miiii marlin daha dün bir dilim kak yedim diye nilir nilir didi bunu söylemesem olmazdı
marlonim kurudun sen zati kac bedensin sen 34 müKizlar yarın kahvaltı günümüz. Hemde bende toplanıyoruz
Ayyyy kendimi tutup yemiycemm.güzel şeyler yapıp misafirlere yedircem.yesinler kilo alsınlar. En zayıf ben olayım. Nasılım amaaa
ahh canim benim anlatamadum ben dirdiiimi sen tercüman oldun canimm benimmmmmmKekse yedim diye demedi ki o sana.kalori hesabı az geldi gözüne ondan dedim. Doğrusu banada az gelmişti ne yalan söyliyimm. 1 dilim kek ben daha fazla eder diye düşünüyordum
kiz keke laf ettigim menuyu getirr koyy onume ben keke laf etmedim kalori az geldi acaba yanlis mi hesapladn dedim kek bide uzumlu kekkk sut mervimkli pilav bilmm ne dedim hepsi karbonhidrattt sen daha cabuk zayifla die soyluom bennn dahada dimem demicem sen yi kekleri bak ben neler dicemmmmYok sadece kalori olayı değil ki keke laf yapmıştı takılıyorum zaten
Bende çok sanıyordum ama çok değilmiş kalorisi
Mesela karabuğday çok kaloriliymiş yeni öğreniyorum
Zaten isteyen menülerimi hesaplayabilir halka açık menü
ne diiim senin menune maşALLAH koy koruyucusu gibi yiyon 1300 kal.Benim menümee kimse yorum yapmiiyii
ben bakmiimda kim bakarsa baksinnYaw ben yanlış mı gördüm acaba. 100 gr üzümlü kek 396 kalori yazıyor.SekerPancarii bi de sen baksana kuzum
ben verdiysem herkes verir canimmm tasalanmaBazen hic kilo veremeyecekmisim gibi geliyo kizlarrr
gezmağa gitmiş o
ev kakıymış ama onunki belki yagi azdir tam b.unudur felanOrtalama 200 kalori 1 dilim üzümlü kek
canimm sen nerelerdesinn bunaa sorma bana sor bende 36 bidinimmm binde 42 den düstümnmmrb şeker sen suan 36 beden mısın profıl oyle yazıo ya merak ettm nasıl oldu ve ne kadar zamanda?
Kız ben bol kalorili istiyorum dedim yaaaa.ben yemiycem misafirlere yedirip sisircem. En zayif ben olcam nasılım amaBen diyet kahvaltilik tarifleri arastiriyim marliş için sizin dediklerinize bakin
karisik kizartmaaaaaaKahvaltıya ne yapıyım kizlar fikir verin.şöyle bol kalorili
pişiye bayilirimmmmmmmmmm icinede surcen peyniri catali banacan tomitiseeee ouģğğğkaşarlı milföy
pankek
pişi (bol yağda)
börek
patates kızartması ketçap mayonez eşliğinde
Bence iki günde bir tartilmak iyiAyy ben hergün tartiliyorum ama bence haftada iki kez yeter
vanim en basta oyle oluo ben ilk zamanlarda nescafe iciodum canim yada light sutkızlaar ben diyete yeni başaladım ve aksam 8 den sonra açlık bastırıo nasıl midemi kandırabilirm?
ne diiim senin menune maşALLAH koy koruyucusu gibi yiyon 1300 kal.
Ayyy demi ama.alt tarafı bi dilim kek.weayyyyyy hemmm atarli hem kindarrrrrrmış bu migiiii
sen marline ne bakion o kiru kiz 55 kilo o yisin bi dikim kek nolmus yaniii
afiyet olsun canim akşam salatayi daha bol tut vorba salata en favorim..haslanmis veya izgara kofte tabuk et eklersen dahada doyurucu olur bence acikmassn cnmmenum kahvaltı domates saltlk peynır 5 zeytın bır dlm tam bugday cay arada yesıl cay oğle yesıl faslye yogurt ara ögn bırıkı fındık ıkı hurma aksam çorba havuç salatlk ara ogun bır ıkı leblebı fıstık ıncır bır saat oncede yeşil çay içtim
oyle bisey diymadm cnm ama arastr istersen bitki sonucta azı karar cogu zarar..buarada bebek istıyorum ya yeşil çay zarar verr mii???
Yok kizzz nerde.36 dar geliyor birazmarlonim kurudun sen zati kac bedensin sen 34 mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?