Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız kardeşim geçen gün telefonda konuşurken sordu. Diyet nasıl gidiyor diye.ehhh işte dedim.kaç kilo olduğumu söylemedim. Görünce şokkkkķ

Daha önce hiç tartilmadim ki ramazanda bilmiyorum verirmiyim yoksa alırmiyim
Benim planim şu marliş bizim burda iftar 8 buçuk da falan bi çorba salata hafif bir çeşit yemek yarim tabak oda yemek yeyim kaldirayim bulaşık derken bi cesit de meyve yeyip çok geç olup gözüm dönmeden uyumayi planliyorumsahurda haslama yumurta kahvaltilik karpuz oohhh miss bence böyle devam edersem bence iyi kilo gider ne dersin

Bende aynını düşündüm kizzz.çorba yiyince doyuyom zaten ben.yanına salata, yogurt. Sahurda da kahvaltı türü iyi dimi kizzz

Bende aynını düşündüm kizzz.çorba yiyince doyuyom zaten ben.yanına salata, yogurt. Sahurda da kahvaltı türü iyi dimi kizzz
Böyle çok iyi kilo verilir bence kiz bende iftarda çabuk doyyom ama uzun oturursam aç gözlülük yapiyrumo yüzden uyumak iyi olacak bana sahurda hep hafif yerim zatiiohh midemiz rahatlasin biraz

Ben uzun süre susuz kalınca böbreklerim ağrıyor çok. Önce birkaç gün denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa birgün tutup birgün ara verip bol bol su icerim.hayırlısıyla inşallah

Ben uzun süre susuz kalınca böbreklerim ağrıyor çok. Önce birkaç gün denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa birgün tutup birgün ara verip bol bol su icerim.hayırlısıyla inşallah
Başta sağlık canim insallah sorunsuz tutarsin borcumuz kalmaz hicc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…