- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.881
Senin boyunda müsait bence de in ya bak sonra diyet bitince zaten verdigin kiloda kalmak çok zor oluyo en azindan iki kilo alsan bile yine zayif kilonda olursunOlak yaaa.şunun şurasında ne kalmış zaten
Ayy olursun kiz daha çok var ama ramazanda iyi kilo verebiliyo msn senTemmuz 26 si nda türkiye ye gelcez inşallah. O zamana kadar 52 hedefim.olabilirmiyim kiiii
Kız kardeşim geçen gün telefonda konuşurken sordu. Diyet nasıl gidiyor diye.ehhh işte dedim.kaç kilo olduğumu söylemedim. Görünce şokkkkķ
Heee yaaa doğru diyon.kısayım ben zati. 52 iyi olurSenin boyunda müsait bence de in ya bak sonra diyet bitince zaten verdigin kiloda kalmak çok zor oluyo en azindan iki kilo alsan bile yine zayif kilonda olursun
Daha önce hiç tartilmadim ki ramazanda bilmiyorum verirmiyim yoksa alırmiyimAyy olursun kiz daha çok var ama ramazanda iyi kilo verebiliyo msn sen
Benim planim şu marlişDaha önce hiç tartilmadim ki ramazanda bilmiyorum verirmiyim yoksa alırmiyim
BencedeeeeeeHeee yaaa doğru diyon.kısayım ben zati. 52 iyi olur
Bende aynını düşündüm kizzz.çorba yiyince doyuyom zaten ben.yanına salata, yogurt. Sahurda da kahvaltı türü iyi dimi kizzzBenim planim şu marlişbizim burda iftar 8 buçuk da falan bi çorba salata hafif bir çeşit yemek yarim tabak oda yemek yeyim kaldirayim bulaşık derken bi cesit de meyve yeyip çok geç olup gözüm dönmeden uyumayi planliyorum sahurda haslama yumurta kahvaltilik karpuz oohhh miss bence böyle devam edersem bence iyi kilo gider ne dersin
Heee yaww ne bitmez tatilmiş bu.@ParteMoralll hızını alamayıp evde ne var ne yok yiyo herhal
Böyle çok iyi kilo verilir bence kiz bende iftarda çabuk doyyom ama uzun oturursam aç gözlülük yapiyrumBende aynını düşündüm kizzz.çorba yiyince doyuyom zaten ben.yanına salata, yogurt. Sahurda da kahvaltı türü iyi dimi kizzz
Heee yidim yidim dedi heralde ne var ne yok yiyoooHeee yaww ne bitmez tatilmiş bu.@ParteMoralll hızını alamayıp evde ne var ne yok yiyo herhal
Aayy Allah sabir versin kiz çok geççBizde saat 9 .45 te falan iftar oluyor. Çok geç. O saatten sonra çok yememek lazimm
Başta sağlık canim insallah sorunsuz tutarsin borcumuz kalmaz hiccBen uzun süre susuz kalınca böbreklerim ağrıyor çok. Önce birkaç gün denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa birgün tutup birgün ara verip bol bol su icerim.hayırlısıyla inşallah
Bende merak la bekliyorum.Heee yidim yidim dedi heralde ne var ne yok yiyooo. Gelsin de bakalim kaç kilo aldi
İnşallah canım ya. Geçen sene tutamadım bebiş küçük emiyo diye.sütüm azdı zaten iyice azalmasından korktum.bu sene tutarım inşallahBaşta sağlık canim insallah sorunsuz tutarsin borcumuz kalmaz hicc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?