- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.141
Evet canım hayırlısıyaa inşallah az kaldıtamamm duygulanmayalim daha fazlaaaaaacok az kalmis kavuşmanizaaa
kiz marlin ALLAH iylini versinnn bikiom ya kizzz kardiş bunlaaaağğğHeee eee kardeş bunlar kizzzz. Kaçırdın sen orayii
ay cok heycanli sakin bozma hemen zayiflaaa marlinnnn hemennn hadi çete olalimmmm zayiflayalimmmmmEvet canım hayırlısıyaa inşallah az kaldı
canim cok sukur ben kizim yasina girmeden digum kilomun 2.5 katini verdim çok şükürSeksensekizli ile ben nerdeyse ayniyiz yani tek fark benim bebisim 21 aylik olmak üzere
81 ile hamile kalip 89 ile doguma girdim..10 gun sonra 76 olmustum sonra birden 80.5 oldum simdide 60ımmmmmmm
28 yaşındayim 1,5 yıllık evliyim 9 aylık bebişim var.hamilelikte 18 kilo aldım ama hepsini veremedimCanm hosgeldin takimimiza menün cok güzel olmus.
Kendinden bahsedermisin biraz kac yasindasin kac kilosun felan
Gunaydinnnnnnnn canancimmmmmgünaydın şekerlerrrr
canancimm gercekten sende iyi vermişsinnnn boyle giderse 65e ulasman cokta hayal degil canimmm bakma sen benim bu aralar saldigima cok disipline yaptim bene n baslarda simdi şımardımseninki harika tatlim ya ben ole bole degilsim yani sole ki ben 92 kilo ile hamile kaldim 101 ile doguma gittim dogumdan 10 gun sonra 92 oldum tekrar sonrasindada 95 97 e kadar falan ciktim.ama simdi 79.3 suan bu bile iyi benim icin tabiki devam ilk hedef 65 sonrada devam
Yetismeeeeeeeee
Gunaydinnnnn canım. Hadi bakalım bugün tut kendiniGünaydinnnnn kizlarrrr dün evde ne var ne yoksa yidimmmm bugun acaipp motive döndümmm Cuma'ya kadar +mdan kurtulmam lazımmmmmmmm
Ben de dün yürüyüşte 2 top dondurma yedimValla bende iki lokma kek yedim şimdi
bu ne böyleMenüm
Sabah: 2 dilim ekmek, menemen,1 zeytin, az peynir, 1 dilim salam sekersiz çay
Öğle: 1 biber dolmasi, 3 kaşık makarna, küçük bir tabak irmik helvasiiki üç bisküvi mini popkek
Sekersiz sütlü kahve
İkindi vakti birazcik daha makarna
Akşam: 2 dilim ekmek, patlican salatasi,1 biber dolmasi, çay
Bu kadaar
Günaydın canım.ben de kahvemi içtim.Hepinize günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?