Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

81 ile hamile kalip 89 ile doguma girdim..10 gun sonra 76 olmustum sonra birden 80.5 oldum simdide 60ımmmmmmm

seninki harika tatlim ya ben ole bole degilsim yani sole ki ben 92 kilo ile hamile kaldim 101 ile doguma gittim dogumdan 10 gun sonra 92 oldum tekrar sonrasindada 95 97 e kadar falan ciktim.ama simdi 79.3 suan bu bile iyi benim icin tabiki devam ilk hedef 65 sonrada devam

Canm hosgeldin takimimiza menün cok güzel olmus.
Kendinden bahsedermisin biraz kac yasindasin kac kilosun felan
28 yaşındayim 1,5 yıllık evliyim 9 aylık bebişim var.hamilelikte 18 kilo aldım ama hepsini veremedim
Şuan 79.3 kiloyum boyum 1.57 ..hedefim 65 kiloya düşmek.. karatay diyetini uyguluyorum..

canancimm gercekten sende iyi vermişsinnnn boyle giderse 65e ulasman cokta hayal degil canimmm bakma sen benim bu aralar saldigima cok disipline yaptim bene n baslarda simdi şımardım

Günaydinnnnn kizlarrrr dün evde ne var ne yoksa yidimmmm bugun acaipp motive döndümmm Cuma'ya kadar +mdan kurtulmam lazımmmmmmmm

Valla bende iki lokma kek yedim şimdi
Ben de dün yürüyüşte 2 top dondurma yedim
bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…