- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.101
En çohh benimlen ilgilenecehsinn ennn çohh menimlennHosgeldin cnm
Taaaaam sana yaziodum kii baktim sen yazmissin ah caaagnim benimKiz @ParteMoralll sende hosgeldin
Afiyet olsun canimcimmBugünkü menüm
Sabah 2 yumurta peynir zeytin yeşillik domates salatalik 1 avuç fındık
Aksam 1 kase mercimek çorbası 2 küçük biber dolması marul salatası
2 litreye yakın su
Taaaaam sana yaziodum kii baktim sen yazmissin ah caaagnim benimhosbuldukkkk
YemeseydinSohbet açmaya çalışıyorum napammhmmm nassin hmmmm hm hmm çoh yidimm
En çohh benimlen ilgilenecehsinn ennn çohh menimlenn
evet sananeCaaaagnim dimek hmmmm
Belki ben kendiminkiylen kiyasladim ondan iyi geldi ben çok yedim yineeYok ya bugün ekmek yedim ya hic begenmedim menümü
Yemeseydin
isimvar
evet sanane
Ben yohdum ondandirBen yookken grup cok hareketsizdi farketmedim sanmayin
Heee eee selin az kalsın evinide yiyoduBen yohdum ondandirbir haftalik yimek yime molasi vedimde kendime
Tam da o moddaydim giHeee eee selin az kalsın evinide yiyodu
Hoşgeldin canım..sen de benim gibi kv ile uğraşıyorsun Allah kolaylık versin anlıyorum seni..en yakın zamanda eski düzenine girersin..marlin18 @moon8187 SekerPancarii canlar beni sormussunuz
Kac gündür kayinvalidemlerdeydim orda net cekmiyo cok fazla ugrayamadm o yüzden bugünde annemlerde temizlik vardi oraya geldim o yüzden yazamadm bugün allak bullak oldu menüm ya
Hmmm dimeh iylee küstümm banane
yoo sende burdaydin ben gordumBen yohdum ondandirbir haftalik yimek yime molasi vedimde kendime
8 hafta çok iyi 4 kilo için aslinda marlis ama dedigin gibi bazen gitmiyo ama bazende 1 kilo da gidebiliyo bence yapabilirsinn. Hic kacamak olmasin diyemiyorum ama az ve bir öğünde olsun o zaman gercekten gider bende 56yim desemm 5 kilom varVermem gereken tam 4 kilo var .bunun için de tam 8 haftam var.haftada yarım kilo gitse hedefime ulaşırım kizlar. Valla yazarken kolay geliyor yarım kilo ama bazen gram bile gitmiyoooooo. Bir buçuk ay aynı kiloda kaldiydim nerdeyse.biraz daha motıve olmalıyım kizlar. 2 senedir ailemi görmüyorum.beni görünce şokkķķ olsunlar istiyo mm
Yiioiiooo hiç de bi kerem
yoo sende burdaydin ben gordum
Afiyet olsun canim çok iyiiiMenüm..
Sabah: biberli yumurta, tulum peyniri, dört zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolması, marul salatası..
50 mekik çektim suyu bol içtim bugün..
Dört olmasa bile üç kilo kesin gider..sen pesetme olur bence..Vermem gereken tam 4 kilo var .bunun için de tam 8 haftam var.haftada yarım kilo gitse hedefime ulaşırım kizlar. Valla yazarken kolay geliyor yarım kilo ama bazen gram bile gitmiyoooooo. Bir buçuk ay aynı kiloda kaldiydim nerdeyse.biraz daha motıve olmalıyım kizlar. 2 senedir ailemi görmüyorum.beni görünce şokkķķ olsunlar istiyo mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?