- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.121
Kardeşimle menüm aynı malum ikimiz de annemdeydik bugün..makarna da vardı ama yemedik biz burdaayrı yarış halindeyiz..ramazanda kilo almak yok bizeee..Afiyet olsun canim çok iyiii
Aynenn ramazanda hafif beslenip kiloo vermek varr.. Bide tatli rekabet var aranizda ni güzellllKardeşimle menüm aynı malum ikimiz de annemdeydik bugün..makarna da vardı ama yemedik biz burdaayrı yarış halindeyiz..ramazanda kilo almak yok bizeee..
İyi geceler canım..Ben yatıyorum iyi geceler kizlaaarr
ne var kiz bunda gara ve guruuu biri icin gayet normal benceeeMenüm
Sabah: 2 dilim ekmek, menemen,1 zeytin, az peynir, 1 dilim salam sekersiz çay
Öğle: 1 biber dolmasi, 3 kaşık makarna, küçük bir tabak irmik helvasiiki üç bisküvi mini popkek
Sekersiz sütlü kahve
İkindi vakti birazcik daha makarna
Akşam: 2 dilim ekmek, patlican salatasi,1 biber dolmasi, çay
Bu kadaar
hosgeldin canim afiyet olsunnnnnSabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik 1 kk peynir
Ara 2 kayisi yarim cay bardagi süt
Öglen 4 kasik mantar sote 2 dilim ekmek
Ara 2 top dondurma 1 kayisi
Aksam 1 kase corba 1.5 dilim ekmek salata
Ara 2 minik kurabiye
Su 2.5 litre spor 10 bin adim arti bol bol temizlik
canimmm tekrar hosgeldinn hep beraber kurtulcaz inşALLAH bu fazlaliklardannnn28 yaşındayim 1,5 yıllık evliyim 9 aylık bebişim var.hamilelikte 18 kilo aldım ama hepsini veremedim
Şuan 79.3 kiloyum boyum 1.57 ..hedefim 65 kiloya düşmek karatay diyetini uyguluyorum..beni gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
hosgeldin canimmmmKızlaaaaaerrr çok özledim sizi
geldim canisiii kocişlen aylardr olkkez dizi izledikte halen onun heycanini yaşiommmmmm
Sanada iyi geceler canımBen yatıyorum iyi geceler kizlaaarr
yaaa canim benimmm cok uzun zaman olmuş kıyamam sanaVermem gereken tam 4 kilo var .bunun için de tam 8 haftam var.haftada yarım kilo gitse hedefime ulaşırım kizlar. Valla yazarken kolay geliyor yarım kilo ama bazen gram bile gitmiyoooooo. Bir buçuk ay aynı kiloda kaldiydim nerdeyse.biraz daha motıve olmalıyım kizlar. 2 senedir ailemi görmüyorum.beni görünce şokkķķ olsunlar istiyo mm
Gece gece benide duygulandırdın yaww.şimdi öyle yazincayaaa canim benimmm cok uzun zaman olmuş kıyamam sanaseni horunce eminim hic farketmiceklerdr kilonu sadece gözlerine bakarlar nasil ozlediklerini anlatmak icinnnn canim benim cok duygulandimmmmn
afiyet olsun canimmmMenüm..
Sabah: biberli yumurta, tulum peyniri, dört zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolması, marul salatası..
50 mekik çektim suyu bol içtim bugün..
iyi geceler canimmmKizlar hepinize iyi geceler. Bende yatıyorum
tamamm duygulanmayalim daha fazlaaaaaaGece gece benide duygulandırdın yaww.şimdi öyle yazinca
Heee eee kardeş bunlar kizzzz. Kaçırdın sen orayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?