- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.221
Geçmiş olsun canim .hiç bir gelişme yok muDaha k.validem ameliyat olamadi ama hep malüm yanindayz baya rahatsiz dizlerinden senin kayinvaliden nasil oldu canm
Soslu makarnaSen ne yaptin aksama komşu
Çorbadan zarar gelmez kizzzz iç içebildigin kadar.başka bişey yemedikten sonraİki kase içeğim ama
Bizim yemek az biz size geliyok komsuSoslu makarna.çorba .bunları çocuklar ve eşim için yaptım. Kendime zeytin yağli börülce salata yoğurt
Akşam biraz karpuz yerim o kadar yanina bisey yimicemmÇorbadan zarar gelmez kizzzz iç içebildigin kadar.başka bişey yemedikten sonra
Gelllllll komsu gel. Bende de tavuk çorbası var.kalsın getirmeeBizim yemek az biz size geliyok komsuşu örgüyü bitiriyim yarim saate sizdeyik çorbam dursun biz yarin içerik onu da getirmiyom
Karpuz da kilo yapiyiiii amaAkşam biraz karpuz yerim o kadar yanina bisey yimicemm
Tamam gomsumm saolasinnGelllllll komsu gel. Bende de tavuk çorbası var.kalsın getirmee
Az yicem aama kiizzKarpuz da kilo yapiyiiii ama
Sürekli hastaneye gidip geliyoruz canm sürekli kan tahlili yapiliyo degerlerin düşmesini bekliyoruzGeçmiş olsun canim .hiç bir gelişme yok mu
İnsallah biran once kavuşur sagligina canimmSürekli hastaneye gidip geliyoruz canm sürekli kan tahlili yapiliyo degerlerin düşmesini bekliyoruz
Saol balimİnsallah biran once kavuşur sagligina canimmçok gecmis olsun
Afiyet olsun canim dengeli bi menu olmussKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet domates salatalık 1 kk peynir
Ara 2 kare ev yapimi waffle
Öglen 200 gr tavuk sote salata
Ara 1 kayisi
Aksam yogurt yicem sadece
Su 2 litre sporada birazdan gidicem gidip gelym yazarm
Allah yardımcınız olsun canım..benim kv daha iyi gibi..hareketleri çoğaldı şükür..Sürekli hastaneye gidip geliyoruz canm sürekli kan tahlili yapiliyo degerlerin düşmesini bekliyoruz
İyiye gitmesine cok sevindim canim insallah daha da iyi olacakAllah yardımcınız olsun canım..benim kv daha iyi gibi..hareketleri çoğaldı şükür..
Bence iyi canim gözlemeyi yarim yemissin hemde saati erkenMenümü yazayım da başka kaçamak olmasın..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, domates, salatalık...
Saat 15:30 da yarım gözleme, iki kupa çay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?