Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kornet dimi yaaa bende cok seviomm ama mahnum daha cok seviiim dolapta var yimeyecemmmmmm Cuma'ya 60 olacammmmmmm

kornet dimi yaaa bende cok seviomm ama mahnum daha cok seviiim dolapta var yimeyecemmmmmm Cuma'ya 60 olacammmmmmm
İkisinin arasinda kaldim oreolu kornete dayanamadimmmmmmmmuff yazin en büyük zafım böyle sade dondurma sokak dondurmasi falan degilde magnum ve kornete dayanamiyorumm

Bayramda 57 olmanin hayalindeyim suanda her nekadr kizimin doomgunune 59 olurum deyip olamasamda bayramda inşALLAH 57 olurummm

Ben de öyleyimmhiç bir kaçamagi insan gibi yapmam bulanana kadar tiksinene kadar yirim
haytya tiksinmem anca biter yick bisey kalmaz o yaniii..evde bisey yoksa kiri ekmegi kola esliginde yerdim ben..sabah herkes dandivic yerdi ben patane pizzalari barya onlardan 2 tane yanindada kola icrrdim oglen yemegin yaninda bidaha kola aksam evde bidaha kola cips kiriyemis hele tatlii ALLAH'ım ne yemisim yaaa servet yemişimmmm

Bence bugünlük yeter selincim meyve yeme artik zaten kornet kac meyve yerine gecmistir

canancimm gercekten sende iyi vermişsinnnn boyle giderse 65e ulasman cokta hayal degil canimmm bakma sen benim bu aralar saldigima cok disipline yaptim bene n baslarda simdi şımardım

insalahh canim ya bakalim yarin oglen diyrtisyen randevun var vermismiyim gorcez sanki bu sefer veremedim gibi hissediyorum ama.menum de sole
sabah yok
oglen taze fasulye susuz salata ve yarim kepce ezogelin corba ve yarim dilimden daha az karpuz
aksamda et haslamistim kemikli azicik ondan yerim ve otururkdnde sekersiz cayimi icerim caysiz olmazzzz

kızlar tüm gecmisi okuyorum aslinda ama gun icinde giremedigim icin hepsine ayri ayri yazamiyorum.kusuruma bakmayin nolur.yaz geldigi icin dondirma kacamagi cok olur dogrudur valla

Ahh canancim senin en büyük skintin sabah kahvalti edememen keske yapabilsen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…