- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.261
cok sukur canimmmAllah yardımcınız olsun canım..benim kv daha iyi gibi..hareketleri çoğaldı şükür..
kornet dimi yaaa bende cok seviomm ama mahnum daha cok seviiim dolapta var yimeyecemmmmmm Cuma'ya 60 olacammmmmmmMenüm
Sabah: elim kadar ekmek(iç kismini ful aldim sade kabuğu) 1 haşlanmiş yumurta, salatalik domates yeşil biber, 7 minik zeytin, süzme peynir,sekrsiz çayİki çesit çikilattan birer isirik
Ara: 1 kornetçok güzeldi cokk
Ara: 1 elma, 2 dilim ananas
Akşam: 2 buçuk kase tavuk çorbasıdaha da içecekdim sizden utandim
Aksam meyve yerim yazarimm yine
Ayy ivetttharikaaa olarrr
pisss bogazim ben çünkümmmmUff bende öyle yaaniye biyleyik
İkisinin arasinda kaldim oreolu kornete dayanamadimmmmmmmmkornet dimi yaaa bende cok seviomm ama mahnum daha cok seviiim dolapta var yimeyecemmmmmm Cuma'ya 60 olacammmmmmm
Ben de öyleyimmpisss bogazim ben çünkümmmm
ayuuu oreloli dimi ustu diskli harika o ya binde yidimmmdiii gecendeeeİkisinin arasinda kaldim oreolu kornete dayanamadimmmmmmmmuff yazin en büyük zafım böyle sade dondurma sokak dondurmasi falan degilde magnum ve kornete dayanamiyorumm
Yarin topluca burda olduğumuzda koy o zman tatliko geri hemencik silersinesmerm91 canim yarin atarimmm alostim zaten hiyip foto atmayaa ama daha iyi oldu icime cok sinmesede kotunun iyisi napemm yokk yok iste
He gii bek güzellllllayuuu oreloli dimi ustu diskli harika o ya binde yidimmmdiii gecendeee
haytya tiksinmem anca biter yick bisey kalmaz o yaniii..evde bisey yoksa kiri ekmegi kola esliginde yerdim ben..sabah herkes dandivic yerdi ben patane pizzalari barya onlardan 2 tane yanindada kola icrrdim oglen yemegin yaninda bidaha kola aksam evde bidaha kola cips kiriyemis hele tatlii ALLAH'ım ne yemisim yaaa servet yemişimmmmBen de öyleyimmhiç bir kaçamagi insan gibi yapmam bulanana kadar tiksinene kadar yirim
tamam canimm oyle yaparim simdi hic halim yok zatennnYarin topluca burda olduğumuzda koy o zman tatliko geri hemencik silersin
Bence bugünlük yeter selincim meyve yeme artik zaten kornet kac meyve yerine gecmistirMenüm
Sabah: elim kadar ekmek(iç kismini ful aldim sade kabuğu) 1 haşlanmiş yumurta, salatalik domates yeşil biber, 7 minik zeytin, süzme peynir,sekrsiz çayİki çesit çikilattan birer isirik
Ara: 1 kornetçok güzeldi cokk
Ara: 1 elma, 2 dilim ananas
Akşam: 2 buçuk kase tavuk çorbasıdaha da içecekdim sizden utandim
Aksam meyve yerim yazarimm yine
canancimm gercekten sende iyi vermişsinnnn boyle giderse 65e ulasman cokta hayal degil canimmm bakma sen benim bu aralar saldigima cok disipline yaptim bene n baslarda simdi şımardım
Bugün niye koymuyorsan sankiesmerm91 canim yarin atarimmm alostim zaten hiyip foto atmayaa ama daha iyi oldu icime cok sinmesede kotunun iyisi napemm yokk yok iste
Ohh menünün güzelliğine bak ya afiyet olsun canmKızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet zeytin domates salatalik 1 avuç fındık
Akşam şehriye çorbası taze fasulye ve bol salata
Oyle mi diyisunnn esmossBence bugünlük yeter selincim meyve yeme artik zaten kornet kac meyve yerine gecmistir
Ahh canancim senin en büyük skintin sabah kahvalti edememen keske yapabilsen yainsalahh canim ya bakalim yarin oglen diyrtisyen randevun var vermismiyim gorcez sanki bu sefer veremedim gibi hissediyorum ama.menum de sole
sabah yok
oglen taze fasulye susuz salata ve yarim kepce ezogelin corba ve yarim dilimden daha az karpuz
aksamda et haslamistim kemikli azicik ondan yerim ve otururkdnde sekersiz cayimi icerim caysiz olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?