- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.241
Superdi tabikiEe napiyorsun bakalm nasil gecti tatil kiz
idare eder tisikkr edermGayet güzel bir menüpartikiom afiyet olaa
ayyy pembiş aldim vallaaaaaaaaa ama 38 bedennnnÇok iyi beybiiipembiş ciciler al kendine kizinla takim ol
afiyet olsun canimmmSabah iki haslanmis yumurta, domates,salatalik,zeytin,peynir,ikidilim fume, iki para cig sucuk,cay
Aksam bir kalca firinda kizarmis
Uc kasik pilavve ayran
Su...
Aksam bir iki dilim karpuz yerim belki yersem yazarim.
Disari cikicam yuruyusumude yapmis olrmm
afiyet olsun esmerim ozluyorum seniiii..cok gecnis oksun kayinvalidene canim ya inşALLAH biran once kavusur sagliginaKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet domates salatalık 1 kk peynir
Ara 2 kare ev yapimi waffle
Öglen 200 gr tavuk sote salata
Ara 1 kayisi
Aksam yogurt yicem sadece
Su 2 litre sporada birazdan gidicem gidip gelym yazarm
afiyet olsun canim..valla helal olsun ben gozleme felan yersem hipsini yerim ya hippp yerim ya hiççMenümü yazayım da başka kaçamak olmasın..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, domates, salatalık...
Saat 15:30 da yarım gözleme, iki kupa çay..
Bhayirli olsun arkadaşım umarım bol motiveli bol sporlu bi yolculuk olurMerhabalar arkadaşlar
6 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK OLAN BİR SPOR YARIŞMASI BAŞLATTIM
HEP BİRLİKTE HEM YARIŞALIM HEM SPOR YAPALIM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/spor-yarismasi.931105/
BU LİNKE TIKLAYARAK DETAYLI OLARAK BAKABİLİRSİNİZ
KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM
At hadi bize at at attttayyy pembiş aldim vallaaaaaaaaa ama 38 bedennnn
Uff bende öyle yaaafiyet olsun canim..valla helal olsun ben gozleme felan yersem hipsini yerim ya hippp yerim ya hiçç
İnşallah canıım çook teşekkür ederimBhayirli olsun arkadaşım umarım bol motiveli bol sporlu bi yolculuk olur
Sen tatildeyken bende çoh yidim ahlın almazSuperdi tabikicok yedm akliniz almaz. Yazsam sen napiosn
idare eder tisikkr ederm
Ramazanda zor olur gibi sankimmmm cinimmİnşallah canıım çook teşekkür ederimSeni ve tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz
Amin tatlm.kayinvalideninde iyiye gitmesine sevindim inşallah daha da iyi olur canmAllah yardımcınız olsun canım..benim kv daha iyi gibi..hareketleri çoğaldı şükür..
Ben unuttum azıcık ramazanı ya açarkenRamazanda zor olur gibi sankimmmm cinimm
Hadi canm.kiz o kadar yemeye 1 kilo almissin ben o kadar yesem 5 kilo felan alirdm heraldeSuperdi tabikicok yedm akliniz almaz. Yazsam sen napiosn
idare eder tisikkr ederm
Ahh tatlm bende sizi özlüyorum yaafiyet olsun esmerim ozluyorum seniiii..cok gecnis oksun kayinvalidene canim ya inşALLAH biran once kavusur sagligina
Ayyy moon giyipde foto atsan ne kaa harika olurayyy pembiş aldim vallaaaaaaaaa ama 38 bedennnn
Ayy ivetttAyyy moon giyipde foto atsan ne kaa harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?