- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.701
bendeeeKem gölüyüm mennnnihahahahahooo şaka şaka masallah masallah
canim asagida duzenle yazio ona bas sonra ayrintili dizenlede resmin yaninda sil var ordan silKizzz fotoyu nasil silcem cabug de
Ayy bi an silemicem diye asiri panik yapmistim teşekkür ederim kizlar burda 11 kilo felan var var
Saka yaptim kiz benim hiç nazarim degmezbendeee
Tamam bebegim sildim teşekkür ederimcanim asagida duzenle yazio ona bas sonra ayrintili dizenlede resmin yaninda sil var ordan sil
11 den daha fazla duruyo biliyo msn çookkkkk guzel incelmissin canim tebriklerAyy bi an silemicem diye asiri panik yapmistim teşekkür ederim kizlar burda 11 kilo felan var varMoonlii
Ayy gercekten mii cok teşekkür ederim selincm11 den daha fazla duruyo biliyo msn çookkkkk guzel incelmissin canim tebriklermasallaahh
Ayy benimde acil namazimi kilip mutfagi toplamam lazim haydin by by kizlarBenim kiz uyudu ben dizi izlemeeye gidiyommm byyyyyyyy
cok fark var canim maşALLAH ayy bende oyle korkmustum selin üğretti banadaaaAyy bi an silemicem diye asiri panik yapmistim teşekkür ederim kizlar burda 11 kilo felan var varMoonlii
ALLAH kabul etsin canimmmAyy benimde acil namazimi kilip mutfagi toplamam lazim haydin by by kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?