- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.661
bennn dimeeeAyy he kizz bide zariffcenek oturmussunhem zayif hem zatif hemde sariisin
Tamam kiz tamm söztimam bekleee ama alintilama tamm mi bak sadeeee
Tamam benimki ossun 1.691.69 gızzzzzz hatta makineler 68 olcuoo
Bende onu diyodum ya aynen bigün belirleyelim herkes koysun merak ediommayyy canim teşekkur ederimmmm keklermiyim kiz neysek ooooo bi arada befire after koycam sen asıl o zaman göğğğ kikiiiiiiiiii
Hayır bende gördümsadecenek ben gördüm
Bende kara kuruyum napakkbennn dimeee
Benim boyda 1.68 ama 60 kilo da olsam zayıf görünmcekmişim gibi geliyiiiiiKiz boy var ondaaa boyyykeskem benimde ossaa 1.70
Ama en önce ben gördümmmBende onu diyodum ya aynen bigün belirleyelim herkes koysun merak ediomm
Hayır bende gördüm
Dimi yaa bayildimmm bendeOff cok güzel olmus ne kadar dogal duruyoMoonlii
kizzz sen daha zayif horunursunn ben dogum yaptim bide dogumdan once 60 olsa uflersin baa ucağdımmmmmBenim boyda 1.68 ama 60 kilo da olsam zayıf görünmcekmişim gibi geliyiiiii
billliiii billllliiiiiiBende kara kuruyum napakkkiskanmam ben huyum değalll boyum kisa diye hasetlenmem yanee
Ayy bende herkeslerin before after halini cok merak ediyorum haydi simdik hepimiz cekip atalm kizlar ne dersinizBende onu diyodum ya aynen bigün belirleyelim herkes koysun merak ediomm
Hayır bende gördüm
canimm ya onuda aticam ama cekilmedm daha ablamlrda cok merak edio artik haftasonu atarim inan eve geldim giydm esim girdu bidaha giymedimmm c.teis aksam atarimmmMoonlii hani sen elbiseli fotonu atacaktn kiz ben elbisenle cektinde attin sandim
Bende 1.65 im ama 55 deyken zayıfmışım gibi gelmiyo 53 çokk guzellllBenim boyda 1.68 ama 60 kilo da olsam zayıf görünmcekmişim gibi geliyiiiii
Ben şu an 63.200lerde 64lerde dolanıom canım ya 3-4 kiloyla zayıf olmam mümkün deel gibikizzz sen daha zayif horunursunn ben dogum yaptim bide dogumdan once 60 olsa uflersin baa ucağdımmmmm
ayyy teşekkur ederim canimmmmmOff cok güzel olmus ne kadar dogal duruyoMoonlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?