- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.681
Ayy masallah bende bayildim gercektenDimi yaa bayildimmm bendekeske onlag benim saçim ossaa ay nazar değdirecem kizin saçına
Ay kiz benim hiç kilolu fotom yokkAyy bende herkeslerin before after halini cok merak ediyorum haydi simdik hepimiz cekip atalm kizlar ne dersinizMoonlii SekerPancarii @marlin18 M e g g
Benim before afterm pek farklı deel kuzum ama yarın atalım diyorsanız bana uyar her türlü pofuduğumAyy bende herkeslerin before after halini cok merak ediyorum haydi simdik hepimiz cekip atalm kizlar ne dersinizMoonlii SekerPancarii @marlin18 M e g g
bende zayif degilim zaten suan kivamimdayim ama 56 falan olsam zayif olurum..bide kas çok onemli bilik bikik ic bacaklarim 50 kilo olsamda oyle olucaklar spor yapmadikçaBende 1.65 im ama 55 deyken zayıfmışım gibi gelmiyo 53 çokk guzellll
Yaaaa ne var ki hemncicik giyinip de atsan yanikinecanimm ya onuda aticam ama cekilmedm daha ablamlrda cok merak edio artik haftasonu atarim inan eve geldim giydm esim girdu bidaha giymedimmm c.teis aksam atarimmm
ÜfffffffffffAy kiz benim hiç kilolu fotom yokk
izzz degdirmee kiZz yaziğğg azcik gezinem böyleeeeeee noluğğ değdiğmeeee nolug nolug noluggggDimi yaa bayildimmm bendekeske onlag benim saçim ossaa ay nazar değdirecem kizin saçına
Tabii hatun havada karada zayıf oldugu icinBenim before afterm pek farklı deel kuzum ama yarın atalım diyorsanız bana uyar her türlü pofuduğum
yok giyenem valla simdi 2 saat yurudum bugun babet gitmiatim bide ayaklarm parcalandi resmennnnYaaaa ne var ki hemncicik giyinip de atsan yanikine
Kiz thing master diye bi alet önermiştim sana alsanaa ondannn ben iç bacagimi onunla sikilaştirdim netten al 10 tl falandi fiyati kas gercekten önemli ve sporu birakinca kas terketmiyo insani benim ufak tefek kasciklarim var halen duruyilaabende zayif degilim zaten suan kivamimdayim ama 56 falan olsam zayif olurum..bide kas çok onemli bilik bikik ic bacaklarim 50 kilo olsamda oyle olucaklar spor yapmadikça
Yok balım ya baya bildiğin hadisenin şu an ki hali gibiyimTabii hatun havada karada zayıf oldugu icin
Aman hah giyme taam istemiyomyok giyenem valla simdi 2 saat yurudum bugun babet gitmiatim bide ayaklarm parcalandi resmennnn
ya ben alsamda yapmam buyuk ihtimal sporu hic sevmem koy bnm cebime para sal beni avm ye 12 saat yürürümmmmKiz thing master diye bi alet önermiştim sana alsanaa ondannn ben iç bacagimi onunla sikilaştirdim netten al 10 tl falandi fiyati kas gercekten önemli ve sporu birakinca kas terketmiyo insani benim ufak tefek kasciklarim var halen duruyilaa
Valla yok kizÜfffffffffff
cok eldginccc boyumuz ayni bende dogum esnekligi var bugun 61 kiloyum ve altim 36 ustum 38..sende buyle olmalisin bnceYok balım ya baya bildiğin hadisenin şu an ki hali gibiyim
Bacaklarım en son 16 yaşındayken ipinceydi
bekliyimm haaaEyy bi durun madem ben size bi foto atiyim yaklasik 1 ay önce yapmis oldugum bi öncesi ve sonrasi var bakin hemen silcem bende
Kem gölüyüm mennnizzz degdirmee kiZz yaziğğg azcik gezinem böyleeeeeee noluğğ değdiğmeeee nolug nolug nolugggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?