- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.861
Ayy hoşgeldinn canimmmBen geldimmmm nasılsınızz canlarr
700 gr çok iyi canim tebrikleerHerkese günaydın.bugün Mutlu uyandım.67 yi gördüm çok şükür.üstelik yememi biraz artırmama rağmen.bu beni çok mutlu etti.galiba regl olmamın da katkısı büyük
Geçen hafta:68.5
Bu hafta: 67.8
Fark:-700
tebrik ederim tatlımmmHerkese günaydın.bugün Mutlu uyandım.67 yi gördüm çok şükür.üstelik yememi biraz artırmama rağmen.bu beni çok mutlu etti.galiba regl olmamın da katkısı büyük
Geçen hafta:68.5
Bu hafta: 67.8
Fark:-700
Kuzum yüzdeni hesapladiktan sonra ikiye böl@moon8187 yüzdesi ikiye bolunecek derken tatlim nasil anlamadm ben
tamam tatlım tisikirler yataktan kalkabilirsem tartılıcamKuzum yüzdeni hesapladiktan sonra ikiye böl
sanada canimmGünaydınlar fıstıklaaaar hayırlı cumalar boll eksileerr
56 mi olmuşsuncanım yaaAyy ben şokayyben iptall ay ben fenalardaaaaa 56.0 nedir yaaa az dikkat etmeyle olmucak bu iş gitgide kilolaniyom
Acayip moralim bozuldu yaa56 mi olmuşsuncanım yaa
Günaydın canim marlişimmKizlar hepinize günaydın
Hayırlı cumalar
Bolllĺllll eksiler olsunn
Selincim ben mezun olsam mi olmasam mi bir akıl ver kuzum bana.mezun olduktan sonra kilo verebilirmiyim kii yohsam salarmiyim iyiceAyy ben şokayyben iptall ay ben fenalardaaaaa 56.0 nedir yaaa az dikkat etmeyle olmucak bu iş gitgide kilolaniyom
Hiç merak etme kizz bende de durum ayniGünaydın canim marlişimmkilonu çok merak ediyorum
Valla canim keske mezun olmamin üstünden 6 ay gecmis olsa hemen listeye girerim listede olunca mecbur kilo vermeliyim diyo insan bence istedigin kiloya inene kadar mezun olma çok yorulurssan iki hafta izinli gez yine burda olarak tabi, ama mezun olmak icin acele etmeSelincim ben mezun olsam mi olmasam mi bir akıl ver kuzum bana.mezun olduktan sonra kilo verebilirmiyim kii yohsam salarmiyim iyiceSekerPancarii senin fikrin ne canım yaa mezun kişi olaraktann
Ayy essah mi gi tartill hadiiiHiç merak etme kizz bende de durum ayni
Sagol canım fikrini değerlendirecem.Valla canim keske mezun olmamin üstünden 6 ay gecmis olsa hemen listeye girerim listede olunca mecbur kilo vermeliyim diyo insan bence istedigin kiloya inene kadar mezun olma çok yorulurssan iki hafta izinli gez yine burda olarak tabi, ama mezun olmak icin acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?