Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

700 gr çok iyi canim tebrikleer

yani resmi koyup iki dakka sonra geri sileceklerini soyleselerdi teli elimden birakmazdim yemegi hazirlayayim da bakarim dedim bi geldim ne resim var ne biseyy

Ayy ben şokayyben iptallay ben fenalardaaaaa 56.0 nedir yaaa az dikkat etmeyle olmucak bu işgitgide kilolaniyom

Ayy ben şokayyben iptallay ben fenalardaaaaa 56.0 nedir yaaa az dikkat etmeyle olmucak bu işgitgide kilolaniyom
Selincim ben mezun olsam mi olmasam mi bir akıl ver kuzum bana.mezun olduktan sonra kilo verebilirmiyim kii yohsam salarmiyim iyice SekerPancarii senin fikrin ne canım yaa mezun kişi olaraktann

Selincim ben mezun olsam mi olmasam mi bir akıl ver kuzum bana.mezun olduktan sonra kilo verebilirmiyim kii yohsam salarmiyim iyice SekerPancarii senin fikrin ne canım yaa mezun kişi olaraktann
Valla canim keske mezun olmamin üstünden 6 ay gecmis olsa hemen listeye girerim listede olunca mecbur kilo vermeliyim diyo insan bence istedigin kiloya inene kadar mezun olma çok yorulurssan iki hafta izinli gez yine burda olarak tabi, ama mezun olmak icin acele etme

Hergün en az 2 saat yürüdum. Yediklerime dikkat ettim.valla komşuda tatlı falan yemediydim. Keşke yiseymisim yaaa gözüm kaldıydı. Yemedim de ne oldu sankiiii
Kilom sabit .insan 100 gr bari verirr

Sagol canım fikrini değerlendirecem.
Bir iki hafta daha deniyim o zaman bakalım ramazanda durum ne olacak

***14.TAKIM 468. ETAP***

Marlin18(55.6/ / /%)kilom sabit
Moon8187 (60.7/ / /%)mezun olmak istiyor
Kova01 (68.5/67.8 / 0.7/%1.02)
ParteMoralll (70 / /%)
Esmerm91 (68.9 / / /%)
Canansaricetin ( 79./ / /%)
Tubi_klc (83.1 / / /%) gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yüzdesi 2 ye bölünecek
Meggieee(63.2 / / /%)

14.Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…