- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.921
ahhh sorma kardeşş ben neler yedim bi bilsennnnnEn çohh benim gôzümm acccuf yaa moon çok sinirleniyorum kilomu artmiş görünce yiyesim yiyesim herseyi yiyesim geliyiii
Bende yicem vallaa pazartesine kadanahhh sorma kardeşş ben neler yedim bi bilsennnnn
Ey sen haftaya yakalarsin ki beni ben haftaya sabit kalirim çünkü 1 hafta kilo verip 1 hafta veremiyorum o yüzden sen yetişirsin bana.Ooo tebrkler cnm 68olmussun beni gectnnnm gittin
Bravo benim kardeşimeeeMerhaba kızlar bende çok mutluyum 5 günde 1 kg vermişim
Pazartesi: 79.3
Cuma: 78.3
Giden: 1kg
Çok iyi canım tebrikler..-900 insallah haftaya daha iyi olur
canim simdi biraz yogunum bakicam ne zamn izne ayrildina bide kilon + olmamali canim..Kızlar listeye ne zaman giricemmm
Tamam keptinn sen işlerini halletSekerPancarii selinim.lostelerle bugun sen ilgilenebilirmisin yatin doomgunumz varya coğğ telaşliyim canimmmm
Kuzum izine ayrildigin kiloya dönünce listeye girebiliyorsun kilo aldin dimiiiiHoşbuldum kızlarr bende sizi gördüğüme çok sevindimm burası ne kadar etkiliymiş ara verdim çıktım 67 yee ne zaman listeye giricemm
Hadi yaa tühh 3 kilo aldım maleseff 64.2 ayrılmıştım 3 hafyaya ancak listede olurummKuzum izine ayrildigin kiloya dönünce listeye girebiliyorsun kilo aldin dimiiii
Ey sen haftaya yakalarsin ki beni ben haftaya sabit kalirim çünkü 1 hafta kilo verip 1 hafta veremiyorum o yüzden sen yetişirsin bana.
Kizz ben senin dün fotonu kacirdm çok üzgnm yaa bi daha atsan nolar kiii
uff vercezmi bakalim... Sende yukledin bende gormedmEy sen haftaya yakalarsin ki beni ben haftaya sabit kalirim çünkü 1 hafta kilo verip 1 hafta veremiyorum o yüzden sen yetişirsin bana.
Kizz ben senin dün fotonu kacirdm çok üzgnm yaa bi daha atsan nolar kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?