- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.881
55.6 sin yaniHergün en az 2 saat yürüdum. Yediklerime dikkat ettim.valla komşuda tatlı falan yemediydim. Keşke yiseymisim yaaa gözüm kaldıydı. Yemedim de ne oldu sankiiii
Kilom sabit.insan 100 gr bari verirr
Aynen canım.her yeni kiloyla daha da mutlu oluyorumgunaydin kovacimmn harikaisn canim ya ibre bi tik daha dustuuuuuuuu65e cok az kaldiiiii
teşekkür ederim canım700 gr çok iyi canim tebrikleer
teşekkür ederimtebrik ederim tatlımmm
Bu kilolar dan nasıl kurtulcaz kizzz bi akıl ver55.6 sin yanini güzel bende dün 55.6ydimmmm
Ayy sıkı diyet yapiyim diyorum yok olmuyo ramazanda belki midem küçülürBu kilolar dan nasıl kurtulcaz kizzz bi akıl ver
Yaptim şekerimmen son 83.1
şimdi 82.6
fark 500 gram
kizlar biriniz şu yüzdemi yapin noooluuirrrSekerPancarii tatlim sen yaparmisinn
Ben cede sıkı diyet şart. Yohsam bu pisssssss kilolar yakamızı birakmaycakAyy sıkı diyet yapiyim diyorum yok olmuyo ramazanda belki midem küçülür
Tebrikler canım..en son 83.1
şimdi 82.6
fark 500 gram
kizlar biriniz şu yüzdemi yapin noooluuirrrSekerPancarii tatlim sen yaparmisinn
Valla aldim aldim artik bende haftasonu yiyip içecem yeeeteerr gayriHafta sonu iki gün caminin kermesi var.canımın istediğini yiyip icecem kizlar. İki gün izin vercem kendime bünye şaşırsin biraz.belki kilo vermeye yardımcı olur
Çok iyi canım tebrikler..Aynen canım.her yeni kiloyla daha da mutlu oluyorum
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim
Aynen canim yaa haftasonunu da atlatip pazartesi sıkı bi sekilde başlayalimBen cede sıkı diyet şart. Yohsam bu pisssssss kilolar yakamızı birakmaycak
Bu zayif olmakta ne zor şeymiş yawwwwwValla aldim aldim artik bende haftasonu yiyip içecem yeeeteerr gayri
Hemde nasillBu zayif olmakta ne zor şeymiş yawwwww
Kizlar bebisle ilgilenmem lazım ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?