- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.901
Kendimizi biraz da ramazana odakladık galiba..pazartesi sıkı tutmak lazım..Aynen canim yaa haftasonunu da atlatip pazartesi sıkı bi sekilde başlayalim
Evet bencede ramazanda rahat yiyemicem icin de gözüm aç galibaKendimizi biraz da ramazana odakladık galiba..pazartesi sıkı tutmak lazım..
ya binnnn bininde gozum çohhh açEvet bencede ramazanda rahat yiyemicem icin de gözüm aç galiba
Bende bu ara stres var, kabızlık var..vücudumda rahatlık yok..çok şiş hissediyorum kendimi..ne yapsam bunaldım artık..Evet bencede ramazanda rahat yiyemicem icin de gözüm aç galiba
En çohh benim gôzümm acccya binnnn bininde gozum çohhh aç
Ben de öyle ama dün tuttum kendimi yemedim gene işe yaramadıya binnnn bininde gozum çohhh aç
Teşekkür ederim
bence de yap Can'ım.ben Konya'ya gidip geldikten sonra kilo vermem hızlandı. Baya yemiştimHafta sonu iki gün caminin kermesi var.canımın istediğini yiyip icecem kizlar. İki gün izin vercem kendime bünye şaşırsin biraz.belki kilo vermeye yardımcı olur
teşekkürler tatlımÇok iyi canım tebrikler..
Ooo tebrkler cnm 68olmussun beni gectnnnm gittin-900 insallah haftaya daha iyi olur
Yazilan listeyi alintilamadinYa kızlar herkes parça parça foto atmış takımdaki herkes burdayken atıcaz demiştik böyle hiç hoş olmadı hıh
TememdirYazilan listeyi alintilamadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?