- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.101
Kizz acaba protein ağırlıklı beslenip verdiğin için mi bu kadar sıkılaştın kiiAyyy
sagol esmerimm senin farkinda cok guzeeel
Görüşürüz tatlimmmKizlar ben kactim kardesm bana kahvaltiya gelecekmis gün boyuda sonra disarda olurum muhtemelen @moon8187 ben gelmeden de sakin foto yükleme bak küserim
Yok be cnm okdr dgl coook sagolllEe tabii bi bana bak bi sana bak sen benden 10 kilo eksik gibi duruyosun masallah harika kilo vermissin canm
kiz blmiorm ben bileydim onceden buralara foto atardimKizz acaba protein ağırlıklı beslenip verdiğin için mi bu kadar sıkılaştın kiimasallah çok iyisin beybimmm
Keske bacaklarda cok incelse eskiye gore super tabide nyse gider elbetKizz acaba protein ağırlıklı beslenip verdiğin için mi bu kadar sıkılaştın kiimasallah çok iyisin beybimmm
Kiz ama bacaklarinda müthiş incelmiş baya bi kalinmiş ilk fotoda 60 olunca incecik olur o bacaklarKeske bacaklarda cok incelse eskiye gore super tabide nyse gider elbet
Yok be cnm okdr dgl coook sagolll
kiz blmiorm ben bileydim onceden buralara foto atardimcok pis havaya girdim
Evet ya cok kalnlasmis bende baknca fark ediyorm ya igrenc bog... Simdi benm gene ust bacagm var ama rahatsz edici degil.. bide ust kollarim var onlarda gtmeli. Bence 60olunca iyi.olurum ben zaten kurumak istemiorm.. 60kg balik etse ben neyim balinami hahaahahahah obezden terfiKiz ama bacaklarinda müthiş incelmiş baya bi kalinmiş ilk fotoda 60 olunca incecik olur o bacaklar
sen fitsin insallah bende olurmÇok fitiz
yine ben görmeden fotolar konmus kalkmisEvet ya cok kalnlasmis bende baknca fark ediyorm ya igrenc bog... Simdi benm gene ust bacagm var ama rahatsz edici degil.. bide ust kollarim var onlarda gtmeli. Bence 60olunca iyi.olurum ben zaten kurumak istemiorm.. 60kg balik etse ben neyim balinami hahaahahahah obezden terfi
sen fitsin insallah bende olurm
Gec kaldnyine
yine ben görmeden fotolar konmus kalkmis
Napam bacim yukle yuklu tukendm
Napam bacim yukle yuklu tukendm
Yukleriz geneeee sikinti degl cnm herkesi goruorz teker teker senide gorelimmmmneydek bacım kısmet değilmiş
amaaann ben şiskonun tekiyim kuzum neyimi gorecenYukleriz geneeee sikinti degl cnm herkesi goruorz teker teker senide gorelimmmm
Bende zaten fitlikten olcemamaaann ben şiskonun tekiyim kuzum neyimi gorecen
ama sen 69 kilosin ben 83 kiloyum nerdeyse 15 kilo varBende zaten fitlikten olcem
Bende oralardan gectm unutma cnm hatta 88 ne kdr kotuydu fotomda gorursunama sen 69 kilosin ben 83 kiloyum nerdeyse 15 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?