- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.081
Bu bnm 1 ay önceki halim partecm sen birazdan yükle olur mu su esimi bi yolcu edeym de hemen geliyorumesmerm91 cnm gercekten fark tabikiik varrr.. keske oburude pntln olsaydi bacaklarinin inceldigi daha ortada olurdu tebrikler cnmm insallah dahada zayiflarsinnn
Ayy bi an net gtttti kalcak dye odumm patladi hahahahaa iki dk da adrnalin yasadm bee@ParteMoralll ayy bide yandan çekilmiş olsaydi keskeee
Ayy bi an net gtttti kalcak dye odumm patladi hahahahaa iki dk da adrnalin yasadm bee
Esmerm gormedi galibaa yaaAllah seni kizz deliii
He kiz o eşini yolcu etmeye gitti hadi o gelene kadar yandan foto çek hepsini atağsin esmoş gelinceEsmerm gormedi galibaa yaa
Yaaaaaa olddduuuuu yuzumude atam istersen.He kiz o eşini yolcu etmeye gitti hadi o gelene kadar yandan foto çek hepsini atağsin esmoş gelince
İsterem vallaaaYaaaaaa olddduuuuu yuzumude atam istersen.
Senin icin cekldm smdi yukluormHe kiz o eşini yolcu etmeye gitti hadi o gelene kadar yandan foto çek hepsini atağsin esmoş gelince
Gördüm de yorum yazamadm kiz suan şokdadayimEsmerm gormedi galibaa yaa
YihhuuuuuuuuuSenin icin cekldm smdi yukluorm
Ahaaaa bende nasipleniyim hemenSenin icin cekldm smdi yukluorm
yaaa gercekmiiiGördüm de yorum yazamadm kiz suan şokdadayimbiz seninle asla ayni kilo olamayiz ya
Ayyy
sagol esmerimm senin farkinda cok guzeeel@ParteMoralll kiz cok iyi mükemmel fark var tebrik ederim tatlim senin icin 60 62 bile ideal zaten suan bile 60 gibi duruyosun
Ee tabii bi bana bak bi sana bak sen benden 10 kilo eksik gibi duruyosun masallah harika kilo vermissin canmyaaa gercekmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?