- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.241
Hahahahahahaahhahaah
Kiz partiş sahurda ne yemeyi düsünüyosunHahahahahahaahhahaah
Hc blmiormmmmmmmmmmmmm hafif yicem guyaaKiz partiş sahurda ne yemeyi düsünüyosun
O dondurma ekmek kadayifini bayaa bi hafifletmiş kiz içini baymaz iyi oluurBende çok hafif yicem sahurda kıymalı börek mantı bol kola şekerpare
iftarda daha hafif şeyler, kuzu kapama yoğurtlu makarna tavuklu pilav ve tatlıyı daha hafif tutmak gerek dondurmalı ekmek kadayıfı
Valla ben şu açidan şansliyim ben 3 kilo aldim eşim 4 kilo aldi ikimizde zayiflamaya çaliştiğimiz için eşimde hafif yicek gözüm dönecek bi yemek olmucak ortadaHc blmiormmmmmmmmmmmmm hafif yicem guyaa
Hahaahahaha masallahBende çok hafif yicem sahurda kıymalı börek mantı bol kola şekerpare
iftarda daha hafif şeyler, kuzu kapama yoğurtlu makarna tavuklu pilav ve tatlıyı daha hafif tutmak gerek dondurmalı ekmek kadayıfı
hahahahaha vallaaaaa bende bende yirimO dondurma ekmek kadayifini bayaa bi hafifletmiş kiz içini baymaz iyi oluuro zaman iftara sizdeyik @ParteMoralll partişle ee misafir umduğunu degil buldugunu yer napakkk
valla ben ac oldgm icn mutlaka donaticaaaaam masayi esim donatsamda zaten fix 4-5verio ins bende veririmValla ben şu açidan şansliyim ben 3 kilo aldim eşim 4 kilo aldi ikimizde zayiflamaya çaliştiğimiz için eşimde hafif yicek gözüm dönecek bi yemek olmucak ortada
Ohaa ya gene kacirdm foto merasimini galleslerbide yüzlerini atmislar biz insan degilmiyiz uleyynnn
Ramazan geldi zaten mrrk etme bende bugunle yarina kendime izin verdm smdi gidiyorm biyere yarnda disarda olrm oyuzden kisitlamicam. Bide regl olmadm en son hangi gundu sastii benm pffÖküz gibi yiyom ben pampa insanliktan çiktim ama yarin son söz bi gün daha yiyim duracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?