Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende çok hafif yicem sahurda kıymalı börek mantı bol kola şekerpare
iftarda daha hafif şeyler, kuzu kapama yoğurtlu makarna tavuklu pilav ve tatlıyı daha hafif tutmak gerek dondurmalı ekmek kadayıfı

iftarda daha hafif şeyler, kuzu kapama yoğurtlu makarna tavuklu pilav ve tatlıyı daha hafif tutmak gerek dondurmalı ekmek kadayıfı
O dondurma ekmek kadayifini bayaa bi hafifletmiş kiz içini baymaz iyi oluur o zaman iftara sizdeyik @ParteMoralll partişle ee misafir umduğunu degil buldugunu yer napakkk

Hahaahahaha masallah bendensin
O dondurma ekmek kadayifini bayaa bi hafifletmiş kiz içini baymaz iyi oluur o zaman iftara sizdeyik @ParteMoralll partişle ee misafir umduğunu degil buldugunu yer napakkk
hahahahaha vallaaaaa bende bende yirim
Valla ben şu açidan şansliyim ben 3 kilo aldim eşim 4 kilo aldi ikimizde zayiflamaya çaliştiğimiz için eşimde hafif yicek gözüm dönecek bi yemek olmucak ortada
valla ben ac oldgm icn mutlaka donaticaaaaam masayi esim donatsamda zaten fix 4-5verio ins bende veririmhc sanmiorm

Ohaa ya gene kacirdm foto merasimini gallesler bide yüzlerini atmislar biz insan degilmiyiz uleyynnn

Öküz gibi yiyom ben pampainsanliktan çiktim ama yarin son söz bi gün daha yiyim duracam
Ramazan geldi zaten mrrk etme bende bugunle yarina kendime izin verdm smdi gidiyorm biyere yarnda disarda olrm oyuzden kisitlamicam. Bide regl olmadm en son hangi gundu sastii benm pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…