- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.261
Aynen bende ramazan gelmeden eyuce bi yolluk yapiyim dedimRamazan geldi zaten mrrk etme bende bugunle yarina kendime izin verdm smdi gidiyorm biyere yarnda disarda olrm oyuzden kisitlamicam. Bide regl olmadm en son hangi gundu sastii benm pff
Ramazanda birbirimizi uyaralm inss veririzAynen bende ramazan gelmeden eyuce bi yolluk yapiyim dedimcips yaş pasta ne varsa yidim ramazanda sıkı diyete girmem lazim
Bende menü yazicam hep kontrol et beniiRamazanda birbirimizi uyaralm inss veririz
Aynen bende ramazan gelmeden eyuce bi yolluk yapiyim dedimcips yaş pasta ne varsa yidim ramazanda sıkı diyete girmem lazim
Çok yidim
girememen geçici bir durummu yada hayatin mi çok tempolu ama ben yinede birakma derim burdam kopmak tamamen bitiriyor insaniarkadaslar ben fazla giremiyorum ya acaba ben ayrilsammi sizin listenizede yuk olmamak adina askinda burda cok mutluyum ama sık giremedigim icin kotu hissediyorum kendimi
Kaptan nin kızının doğum günü canım bugün. Parti vaR.neler yemiştir şimdi nelerrrkaptancik yok bugün ortada
hiiiiii oylemiiiiiKaptan nin kızının doğum günü canım bugün. Parti vaR.neler yemiştir şimdi nelerrr
sen bilene sapıttiysan bizim durum normal sanırımAy bende cook kotu seyler yedm ramazan geliy diyetakimca sapittik
ayyy tam aklimdan geçeni okumuşsun tatlim yaaaa bayrama 78 i görmek istiyorum bennn meselaaaaKizlar kendimize bayram hedefleri koyalım mı. Ne dersiniz
Süper olurr benim hedefim 60Kizlar kendimize bayram hedefleri koyalım mı. Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?