Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ramazan geldi zaten mrrk etme bende bugunle yarina kendime izin verdm smdi gidiyorm biyere yarnda disarda olrm oyuzden kisitlamicam. Bide regl olmadm en son hangi gundu sastii benm pff
Aynen bende ramazan gelmeden eyuce bi yolluk yapiyim dedim cips yaş pasta ne varsa yidim ramazanda sıkı diyete girmem lazim

arkadaslar ben fazla giremiyorum ya acaba ben ayrilsammi sizin listenizede yuk olmamak adina askinda burda cok mutluyum ama sık giremedigim icin kotu hissediyorum kendimi

ohh ohh sohbetler muhanbetler fotolar havada ucuşmuş anlaşılan valla bende bugün ramazandan önce son şımarıklıgımi yaptım ama bide yarin var denize gidecemm denizde de acikilır yaahuu ama yarinda yiyim bidaha yok söz

arkadaslar ben fazla giremiyorum ya acaba ben ayrilsammi sizin listenizede yuk olmamak adina askinda burda cok mutluyum ama sık giremedigim icin kotu hissediyorum kendimi
girememen geçici bir durummu yada hayatin mi çok tempolu ama ben yinede birakma derim burdam kopmak tamamen bitiriyor insani

Yiyin gızlaaağ bende yiom gurabiye yedim hıh sadece gurabiye yedim ben bitek gurabiye
hepiniz cok yiyin kıskanmam ben hic

Ayyyyyy kizlar ne muhabbet etmişsiniz yaaa. Oku oku bitmedi.hafta sonu kimse uğramamıştir bi bakiyim dediydim.fotolar geyikler .bende kızı uyuttum. Bende çok yedim yazmayım hiç canınız falan çeker .yarında yicem inşallah sonra yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…