- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.281
Ben daha önce hiç ramazan da tartilmadim galiba kilo alıp almadigimi bilmiyorum yaaaaaramazanda kilo alirmisiniz verirmisiniz kizlar geneldr yada deneyio etkili olmuş bi kilo verme yonteminiz var mimarlin18 @ParteMoralll @moon8187 @Meggieee @kova01 @esmerm91
@SekerPancari71
Yiyin gizlaaaaa yiyinnnnsen bilene sapıttiysan bizim durum normal sanırım
bencede iyi fikir yaaaa ben onceden almazdim ama simdi diyetteen cikinca durum degisir diye korkuorm insallah cok kg veririmKizlar kendimize bayram hedefleri koyalım mı. Ne dersiniz
hahahaha oylemi diyosunnnsen bilene sapıttiysan bizim durum normal sanırım
Öyle oldu vallaAy bende cook kotu seyler yedm ramazan geliy diyetakimca sapittik
Tabi umrumuzdamiydi sankiBen daha önce hiç ramazan da tartilmadim galiba kilo alıp almadigimi bilmiyorum yaaaaa
Bende 3 kilo veriyim nolurrrrbencede iyi fikir yaaaa ben onceden almazdim ama simdi diyetteen cikinca durum degisir diye korkuorm insallah cok kg veririmnolur nolr nolur litfen hahahaha oylemi diyosunnn
Ayyyyyyyy keskeeeeeeeeeBende 3 kilo veriyim nolurrrr
Yaaa benim esim hep 5kg verio o ne yerse onu yicem en iyisi oylee hahaha koca diyetiBende 3 kilo veriyim nolurrrr
Çaktım kizzzz. Ben yarında yicem amaCak panpa
Ramazan ayı boyunca mı 5 kilo veriyoYaaa benim esim hep 5kg verio o ne yerse onu yicem en iyisi oylee hahaha koca diyeti
Hihihoho ay ne kotuyukkkÖylemi diyosun nn
benimde yarin icin cok pis planlarm var yagmur yagmaz insaaaaallahÇaktım kizzzz. Ben yarında yicem ama
Yarın da kermes varrr
Kizzz evettt yaaaaa bide tatlici heee kiskanmiyodm suan cok fena kiskandm.Ramazan ayı boyunca mı 5 kilo veriyo
Bir günde yiyelim dimi yaaa nolcak sankiHihihoho ay ne kotuyukkk
benimde yarin icin cok pis planlarm var yagmur yagmaz insaaaaallahyagsada gerci ben yinede yerm
Hahahaha kiz iki sene benle evli iki senede sasmadi ondan oncede veriomus kiz kocama nazar degdircem sisiyomusKız partis esin ne yiyorsa söyle bizde ondan yiyelim .
Ben 3 kilocuk istiyom kız yeter bana .5 kilo olmasada olurKizzz evettt yaaaaa bide tatlici heee kiskanmiyodm suan cok fena kiskandm.simdi diyorum ki esime sen ne yersen onu yiceem sen tatlimi yiosun ben dondurma yicem diyorm guluyo kafayi yedm
Hiiiiiiicccccxc nolmusssBir günde yiyelim dimi yaaa nolcak sanki
MasallahHahahaha kiz iki sene benle evli iki senede sasmadi ondan oncede veriomus kiz kocama nazar degdircem sisiyomusmasallah tuuu masallah tuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?