Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En güzeli ekmeksiz kahvaltılik canim ağri kesici allllllkahve iç
dun partiden sonra benim ailem bana geldi cocuklar falan cok olunca herkwin basi agriodu agri kesocimzde bittiii esimede kiyamadm cikip aldirmadim oda cok yorgun die..simdi gecmezse teravihdeyken aldircam canim..nazara geldim sanirim dun herkes orami burami cimirdi durduuu

Kızlar yeni üye sss35'in paylaştığı gibi böyle öncesi sonrası fotoları olanlar var mı? Bakayım da özeneyim hırs yapayım diyorum.

Yarın ben de kendimi çekmeyi düşünüyorum böyle göbekten ve basenden gösterecek şekilde.

Eklentiler

• 27-fat-loss-before-after-women.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 35
kizzzzzz bini himen unuttun muuuuu
Aaaaaaaa kim gelmissss bebiskommm gelmisssss
Ama gercekten çok yemek insan işi değil yaa bende şiştimmmmmm
valla yaaaa suan cok kizdim kendimee ben ki saglikli beslenmeeeeee uzmani off sinir oldm ya
ooooo kacirdinnn dun burda fotolar havada ucustu

Aaaaaaaa kim gelmissss bebiskommm gelmisssss

valla yaaaa suan cok kizdim kendimee ben ki saglikli beslenmeeeeee uzmani off sinir oldm ya
ooooo kacirdinnn dun burda fotolar havada ucustu

Anam hemen dünkü mesajlara gideyim bir bakayım o zaman. Ben de çekip koyacağım yarın İBRET OLSUN hepiniz görün anam bu ne göbek basen hemen diyete girmem lazım diyin diye :d

burdayim ama hala basim agrio majezikte ictim ama hic hecmedi sanirim bitandaha icicimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…