- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.421
cqnim basim catliooo valla ya uzaniorum telefon elimde kizim esimle salonda size bakayim dedimHoşgeldinn tatlikoommmnasilsinn
En güzeli ekmeksiz kahvaltılik canim ağri kesici allllllKızlar sahurda kahvaltilik yicez bizde...İnşALLAH basim agrimazzzz
dun partiden sonra benim ailem bana geldi cocuklar falan cok olunca herkwin basi agriodu agri kesocimzde bittiii esimede kiyamadm cikip aldirmadim oda cok yorgun die..simdi gecmezse teravihdeyken aldircam canim..nazara geldim sanirim dun herkes orami burami cimirdi durduuuEn güzeli ekmeksiz kahvaltılik canim ağri kesici allllllkahve iç
Aaaaaaaa kim gelmissss bebiskommm gelmissssskizzzzzz bini himen unuttun muuuuu
valla yaaaa suan cok kizdim kendimee ben ki saglikli beslenmeeeeee uzmaniAma gercekten çok yemek insan işi değil yaa bende şiştimmmmmm
ooooo kacirdinnn dun burda fotolar havada ucustuKızlar yeni üye sss35'in paylaştığı gibi böyle öncesi sonrası fotoları olanlar var mı? Bakayım da özeneyim hırs yapayım diyorum.
Yarın ben de kendimi çekmeyi düşünüyorum böyle göbekten ve basenden gösterecek şekilde.
Aaaaaaaa kim gelmissss bebiskommm gelmisssss
valla yaaaa suan cok kizdim kendimee ben ki saglikli beslenmeeeeee uzmanioff sinir oldm ya
ooooo kacirdinnn dun burda fotolar havada ucustu
Ama sildik biz kalmasn diye :)Anam hemen dünkü mesajlara gideyim bir bakayım o zaman. Ben de çekip koyacağım yarın İBRET OLSUN hepiniz görün anam bu ne göbek basen hemen diyete girmem lazım diyin diye :d
Ama sildik biz kalmasn diye :)
Yakalaa bi an esiyolar bizeGördüm ya kaçırmışım editlenmiş hep -.-
Neyse artık diğer tura görme fırsatı bulurum. ^^
Saat 7 de geldim kız eve.kızları yıka yatır derken bu saat oldu.geçmişe bakıyım dedim şimdide.
Iyiyiz sen nassan iyisennasilsiniz kizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?