- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.381
Senin boy uzun beybim ben senin gibi durmuom ya bacaklar fora bendeEe sen okadarsinn panpa ne olceeeekkkkk
Ayy bana çohhh yahışır bu elpiseeeBundan istiyorum ya zapzayıf olupppp
Al giy bu elpiseyii bakakk görekkHeycanlandırcam ben seni 1 ay sonra
Ayy gözlerinle ye oniiiDüğüne gideyom gızlağ gelin fitness hocasıymış gidem de süzem ne kadar kuru bakam
Piiss boğazlıkta çağ atladim men
Ayy gözlerinle ye oniiisüzz eyucee
Giyecem aha da yazdım onayladımAl giy bu elpiseyii bakakk görekk
Tebrikleer canim zaten çok güzel vermişsin insallah bizimle beraber hedef kilona da ulaşirsinSagdaki 78 kilodaki halim soldaki ise şimdiki
Kerimcan durmazin öldür onuuuuu adli videosu geldi aklimaGiyecem aha da yazdım onayladım
Gözlerimle ateş edicem ona
Bence bi 5 kilo sonra müthiş olur sana bu elpiseeeBen bunu kacta giyerim ki miiigiiiiii
Bende bugün son kez doya doya makarnaa yidimValla pampa bugün son yiyim dedim aksine evde abur cubur yok ilk defa
Kalktım makarna haşlıyorum şu an yeaaaaah
sasirdinmmiiiiiiii kizSenin boy uzun beybim ben senin gibi durmuom ya bacaklar fora bende
Senmi benmi hahahahaaha aklin sasar diyim sen anlaPiiss boğazlıkta çağ atladim men
ayyyyy kizlaa ben 69kg yum boyumda cok uzun degl nasl.olr naaassiBence bi 5 kilo sonra müthiş olur sana bu elpiseee
Ayy incecikmissin canim insallah tekrar olursunBu 2015 yılından bir fotoğrafım. Bu fotoğrafta 51 kilo civarındaydım. Şuan hayal gibi geliyor.. Tek isteğim bu fotoğrafıma bakip eski halime yeniden dönmek.
Eki Görüntüle 1842761
Valla nasil olur bende düşünüyom sürekliSenmi benmi hahahahaaha aklin sasar diyim sen anla
ayyyyy kizlaa ben 69kg yum boyumda cok uzun degl nasl.olr naaassi
Ayy incecikmissin canim insallah tekrar olursunnerdesin sen orda kizzz merak ettim dee
Cunku ben ince gozukuyorumValla nasil olur bende düşünüyom sürekli
Saat 8 den sonra ağzima bişey sürmicem ben partiş diyetim başliyo artik 8 deSenmi benmi hahahahaaha aklin sasar diyim sen anla
ayyyyy kizlaa ben 69kg yum boyumda cok uzun degl nasl.olr naaassi
Kiz bak benim 1.65 boyum ya ben 53 kilo olsam sende 53 kilo olsan boy farkimiz olmasina ragmen sen benden 5 6 kilo zayif durursunCunku ben ince gozukuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?