Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saat 8 den sonra ağzima bişey sürmicem ben partiş diyetim başliyo artik 8 de sahur yapcaz daha
Ben de 8 demiştim sabah da, gece 3-4e kadar oturuyorum ben en erken. bu da ortalama 8 saat bir açlık yapıyor. O yüzden dayanabilmek için biraz salata yapacağım şimdi yağsız, bol limonlu ve sirkeli. Onunla da akşamı kapatırım şimdi.

Şuan hafif açlık hissediyorum ama inat ettim yemeyeceğim. Onun yerine öğlen ada çayı içmiştim şimdi de yeşil çay içeceğim. Yemek yok kesinlikle tutacağız bu boğazları.. -.-
Bak saat daha 8 olmadi bence 2 kaşık yogurda limon sıkıp pul biber atıp yiyebilirsin canim hem yağlari yakiyir diyorlar bu karişimm

İyi düşünmüssün canim koca bi kase yağsiz salatadan zarar gelmez

Bugünkü son kacamagimida dondurma ile yapmis bulunmaktayim ama artik bitti adet falan dinlemiycem sporumuda beslenmemide düzenli yapicam insallah benim bebis izin verdigi müddetce leslie 3 mile baslamayi düsünüyorum

Bugünkü son kacamagimida dondurma ile yapmis bulunmaktayim ama artik bitti adet falan dinlemiycem sporumuda beslenmemide düzenli yapicam insallah benim bebis izin verdigi müddetce leslie 3 mile baslamayi düsünüyorum
Yarin ramazan başlangici diye bizde takimda izin verdik bugün kendimize canim ama bu saatten sonra artik bişey yemeyelim tamam mi

Yarin ramazan başlangici diye bizde takimda izin verdik bugün kendimize canim ama bu saatten sonra artik bişey yemeyelim tamam mi
Bence aynen ben zTen yedim coktan cok sistm yaaa yemek igrenc bsy aslnda yaaa sisiyosun resmeeeen kg vermek daha guzeel ama ramazan gldi dye umursamiormmm.. gece yemek yicekmisin sen ne yiceksn

Bence aynen ben zTen yedim coktan cok sistm yaaa yemek igrenc bsy aslnda yaaa sisiyosun resmeeeen kg vermek daha guzeel ama ramazan gldi dye umursamiormmm.. gece yemek yicekmisin sen ne yiceksn
Ben yicem canim gece iki haşlanmiş yumurta 3 5 zeytin az peynir salatalik domates yerim genelde böyle olur sahurum muhtemelen

Evet bol nar ekşili bir yeşillik salatası yiyerek midemi doldurdum ve 20:10 itibari ile bugünün yemeğini tamamen kesiyorum. Şuan oldukça tokum ama olur da acıkırsam kahve, bitki çayı falan filan öyle idare edeceğim.

Ama gercekten çok yemek insan işi değil yaa bende şiştimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…