- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.401
Ben de 8 demiştim sabah da, gece 3-4e kadar oturuyorum ben en erken. bu da ortalama 8 saat bir açlık yapıyor. O yüzden dayanabilmek için biraz salata yapacağım şimdi yağsız, bol limonlu ve sirkeli. Onunla da akşamı kapatırım şimdi.Saat 8 den sonra ağzima bişey sürmicem ben partiş diyetim başliyo artik 8 desahur yapcaz daha
Bak saat daha 8 olmadi bence 2 kaşık yogurda limon sıkıp pul biber atıp yiyebilirsin canim hem yağlari yakiyir diyorlar bu karişimmŞuan hafif açlık hissediyorum ama inat ettim yemeyeceğim. Onun yerine öğlen ada çayı içmiştim şimdi de yeşil çay içeceğim. Yemek yok kesinlikle tutacağız bu boğazları.. -.-
İyi düşünmüssün canim koca bi kase yağsiz salatadan zarar gelmezBen de 8 demiştim sabah da, gece 3-4e kadar oturuyorum ben en erken. bu da ortalama 8 saat bir açlık yapıyor. O yüzden dayanabilmek için biraz salata yapacağım şimdi yağsız, bol limonlu ve sirkeli. Onunla da akşamı kapatırım şimdi.
EceZ boyun kaç senin canim
Afiyet olsun canimmEn son 1.67 falandım canım.
Dediğin şekilde yapıp salata ile kapatacağım bugünü. Bir yandan da onu hazırlıyorum :)
Yarin ramazan başlangici diye bizde takimda izin verdik bugün kendimize canim ama bu saatten sonra artik bişey yemeyelim tamam miBugünkü son kacamagimida dondurma ile yapmis bulunmaktayim ama artik bitti adet falan dinlemiycem sporumuda beslenmemide düzenli yapicam insallah benim bebis izin verdigi müddetce leslie 3 mile baslamayi düsünüyorum
gercektenmii yaaaaaaaaaaa bunh kullanmaliyimmmmmmmKiz bak benim 1.65 boyum ya ben 53 kilo olsam sende 53 kilo olsan boy farkimiz olmasina ragmen sen benden 5 6 kilo zayif durursunkiskanmadim kiiiiiii çokk şanslisinn liffen bende öyle oluyum litfen litfennnnn
Bence aynen ben zTen yedim coktan cok sistm yaaa yemek igrenc bsy aslnda yaaa sisiyosun resmeeeen kg vermek daha guzeel ama ramazan gldi dye umursamiormmm.. gece yemek yicekmisin sen ne yiceksnYarin ramazan başlangici diye bizde takimda izin verdik bugün kendimize canim ama bu saatten sonra artik bişey yemeyelim tamam mi
Kiz valla ben senin yerinde olsam 57 yaparim hedefimi o zaman eminimm ''aa bu kiz çoookk zayif'' olursunngercektenmii yaaaaaaaaaaa bunh kullanmaliyimmmmmmm
Ben yicem canim gece iki haşlanmiş yumurta 3 5 zeytin az peynir salatalik domates yerim genelde böyle olur sahurum muhtemelenBence aynen ben zTen yedim coktan cok sistm yaaa yemek igrenc bsy aslnda yaaa sisiyosun resmeeeen kg vermek daha guzeel ama ramazan gldi dye umursamiormmm.. gece yemek yicekmisin sen ne yiceksn
Ben zaten 60olsam 58dusunuyormm ozaman muhtemelen ben 53-55gostercemKiz valla ben senin yerinde olsam 57 yaparim hedefimi o zaman eminimm ''aa bu kiz çoookk zayif'' olursunn
bende aynen boyle dusunuyormmBen yicem canim gece iki haşlanmiş yumurta 3 5 zeytin az peynir salatalik domates yerim genelde böyle olur sahurum muhtemelen
kizzzzzz bini himen unuttun muuuuu
Ama gercekten çok yemek insan işi değil yaa bende şiştimmmmmmBence aynen ben zTen yedim coktan cok sistm yaaa yemek igrenc bsy aslnda yaaa sisiyosun resmeeeen kg vermek daha guzeel ama ramazan gldi dye umursamiormmm.. gece yemek yicekmisin sen ne yiceksn
Hoşgeldinn tatlikoommmkizzzzzz bini himen unuttun muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?