- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.541
2 de yeriz biz heraldeKacta yemek yiceksiniz bakalm
Ohaaa ya en görmedim tabi Allahtan dün o kadar seni etiketledim moon sakin ben yokken bak yükleme küserim didim
Off ben bugün tutamıcam oruç ya özel günüm bitmedi
Yarın biter inşallah kuzum ya ben yarın çok çok az yerim alıştırma olur hem, bide menümüzü iftardan sonra yazarız kızlar da o zaman yazarlar zatenBen de tutamıyorum balım sakatlıktan ötürü ilaç tedavisi gördüğüm için. Artık kızları acıktırmamaya çalışarak gizli gizli yazarız gün içinde yediklerimizi.
Yarın biter inşallah kuzum ya ben yarın çok çok az yerim alıştırma olur hem, bide menümüzü iftardan sonra yazarız kızlar da o zaman yazarlar zaten
Coktan geldii gitti tabiii.doyuğğ cnm doyuğğ ben cok yedim bugun dondurma yicm bnde esimi behliyomm nekaaaaa suruoki teravih gittimi seninkide
biz yedkkk cok saglam yidim kahvalti2 de yeriz biz heralde
Coktan geldii gitti tabiii.
biz yedkkk cok saglam yidim kahvaltimidem agridi yaa ama yemesem cok kotu olcakti ilk gun cunkuuu..
Ya ben aksam saglm yemistm ondan bide meyve yemztm agir geldi.. yoksa rahatsz edick kdr yemedm az onceeeMideyi ağrıtacak kadar da yemeyin kız sonra gece uyku uyuyamayacaksınız.
Ya ben aksam saglm yemistm ondan bide meyve yemztm agir geldi.. yoksa rahatsz edick kdr yemedm az onceee
Canim sen bize bakma biz iki gundur sapittikCanan Karatay diyordu yenilen meyve mideye oturur ve yavaşça içindeki şeker midede çürümeye başlar buda midede ağırlık ve rahatsızlık hissi uyandırır diye.
Hatta bu yüzden canan karatay diyetlerinde meyve genellikle yasaktır ya da çok nadir tüketilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?