Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

EceZ sss35 kizlar hosgeldiniz
EceZ kiz ne kadar zayif ve güzelmissin maşallah sana inşallah tekrar o kilolara geri dönersin
sss35 senide tebrik ederim canm cok güzel kilo vermissin basarilarinin devamini diliyorum

Bugün o kadar cok yedim ki kizlar anlatamam tüm gün disardaydik yani neler neler yedim anlatamam yarina kesin +1 kiloyum Allahm insallah ramazanda da kilo vermemiz ayni sekilde devam eder ya

Off ben bugün tutamıcam oruç ya özel günüm bitmedi

Ben de tutamıyorum balım sakatlıktan ötürü ilaç tedavisi gördüğüm için. Artık kızları acıktırmamaya çalışarak gizli gizli yazarız gün içinde yediklerimizi.
Yarın biter inşallah kuzum ya ben yarın çok çok az yerim alıştırma olur hem, bide menümüzü iftardan sonra yazarız kızlar da o zaman yazarlar zaten

Yarın biter inşallah kuzum ya ben yarın çok çok az yerim alıştırma olur hem, bide menümüzü iftardan sonra yazarız kızlar da o zaman yazarlar zaten

Aynen öyle ben şuan hafif acıktım kendimi tutmak için bol bol su içiyorum. 1 saate de yatacağım. Yarın menüme omlet eklemeyi düşünüyorum hem tok tutar hem de kemiklerim için iyi gelir.

Akşam en son yumurta ile kapatacağım böylece bugünkü gibi acıkmam diye düşünüyorum.

Benim ilk gunum cok zor geciyo yaaa basimmm bildiginiz sanki skstryolar patlicaaaaaak gbi oluyo ve midem halsz oluyorm ilk gun tabiiiii inssallh yarn cok koly gecer allahimm..

Ya ben aksam saglm yemistm ondan bide meyve yemztm agir geldi.. yoksa rahatsz edick kdr yemedm az onceee

Canan Karatay diyordu yenilen meyve mideye oturur ve yavaşça içindeki şeker midede çürümeye başlar buda midede ağırlık ve rahatsızlık hissi uyandırır diye.

Hatta bu yüzden canan karatay diyetlerinde meyve genellikle yasaktır ya da çok nadir tüketilir. :)

Canim sen bize bakma biz iki gundur sapittik ramazan geliyo diyee

Yoksa ben cok ski diyet yaptim cok guzel kg verdim gecen hafta tatilde mola verdim ve bu hafta ramazan geliyo diye simardikk.. yoksa benim ilk zamanimda meyve vs yoktu ama ben karatayci degilm dukan felsefesini uyguluyordum ve bakk yaziyy 88-69 :) insallah 60ida gorucem birgunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…