Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnanamıyorum gerçekten tebrik ederim nasıl gaza geldim bilemezsin şu anda yiyesim varsa bile gitti yani o derece

Ohaa nasıl zayıflamışsın ya basenlere bak bele bak
Yaaaaa dusun bu haldeymisim boogg allahtan sadece iki uc ay oyle gezdim allahm evlerden irak
Ayy çok özendim yarın kesin çekileceğim ben de dar bir şey giyinip aradaki farkı görmek çok gaza getiriyor insanı resmen
cekil tabi benim dosyam var hep cekiliyodumm cok ise yariyooo
İnanamıyorum gerçekten tebrik ederim nasıl gaza geldim bilemezsin şu anda yiyesim varsa bile gitti yani o derece
ise yaradigina sevndm cnm merak etme benm icinde imkansizdi

Selam kızlar nasılsınız..
Kızım geziden geldi çok şükür ben de telefonumu aldım vee direkt buraya geldim özlemişim sizleri..
Herkese hayırlı ramazanlar Rabbim tuttuğumuz oruçları ibadetleri kabul etsin..

Yaaaaa dusun bu haldeymisim boogg allahtan sadece iki uc ay oyle gezdim allahm evlerden irak

cekil tabi benim dosyam var hep cekiliyodumm cok ise yariyooo
ise yaradigina sevndm cnm merak etme benm icinde imkansizdi
Selam partecim..özlenmedik mi yoksaa..
Yine resimler paylaşılmış ve ben yine göremedim..

amin cnmmmmm seni sormadm biliyodum zTen telefon olayini cnmm :)

esmerm91 nerdesin K kova01 tasinma telasinda onu anliorumm tabikidee
Aynen canım.haftasonları eve gidip eksiklerle uğraşıyoruz.haftaiçi de yavaş yavaş kıyafetleri kaldırıyorum hurçlara. Bazen girip okuyorum ama anca menü yazabiliyorum.şimdi bebişi emzirirken fırsattan istifade yazayım dedim

Günaydın canm olsun sende seneye tutarsin inşallah sizin tam taşınma ne zamandi canm baya yoruldun ya

Kizlar bugün bende tutmadim.gece leke gelmişti. Regl oldum diye düşünmüştüm ama şimdi bisey yok
Kızlar adet söktürücü cay olarak ne içebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…