- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.581
YaaaaaOhaa nasıl zayıflamışsın ya basenlere bak bele bak
cekil tabi benim dosyam var hep cekiliyodummAyy çok özendim yarın kesin çekileceğim ben de dar bir şey giyinip aradaki farkı görmek çok gaza getiriyor insanı resmen
ise yaradigina sevndm cnmİnanamıyorum gerçekten tebrik ederim nasıl gaza geldim bilemezsin şu anda yiyesim varsa bile gitti yani o derece
Selam partecim..özlenmedik mi yoksaa..Yaaaaadusun bu haldeymisim boogg allahtan sadece iki uc ay oyle gezdim allahm evlerden irak
cekil tabi benim dosyam var hep cekiliyodummcok ise yariyooo
ise yaradigina sevndm cnmmerak etme benm icinde imkansizdi
amin cnmmmmm seni sormadm biliyodum zTen telefon olayini cnmm :)Selam kızlar nasılsınız..
Kızım geziden geldi çok şükür ben de telefonumu aldım vee direkt buraya geldim özlemişim sizleri..
Herkese hayırlı ramazanlar Rabbim tuttuğumuz oruçları ibadetleri kabul etsin..
Sen gormednmi cnmmm ya ayrica ozlendn tabiiiiiSelam partecim..özlenmedik mi yoksaa..
Yine resimler paylaşılmış ve ben yine göremedim..
Aynen canım.haftasonları eve gidip eksiklerle uğraşıyoruz.haftaiçi de yavaş yavaş kıyafetleri kaldırıyorum hurçlara. Bazen girip okuyorum ama anca menü yazabiliyorum.şimdi bebişi emzirirken fırsattan istifade yazayım dedim
Günaydın canm olsun sende seneye tutarsin inşallah sizin tam taşınma ne zamandi canm baya yoruldun yaHerkese günaydın.hayırlı ramazanlar.inşallah çok güzel bir ay geçiririz.benim bebiş küçük olduğu için bu yıl tutamayacağım.Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları. Sabah tartıldım bu arada kilom cumayla aynı kızlar
Aaa günaydın marlincimHerkese günaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar
Rabbım dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Bende bende. ... ....Günaydın kizlar simdi herkes mışıl mışıl uyuyodur ben her zamanki gibi erkenden hortladim
Buda bişeymi benimkanı görsen aklın şaşartam tahmin ettiğim gibi cuma 68 bgn 68.9 +900
Aaaa tühh canm kekik kaynatilinca söküyormus ama ben hic denemedimKizlar bugün bende tutmadim.gece leke gelmişti. Regl oldum diye düşünmüştüm ama şimdi bisey yok
Kızlar adet söktürücü cay olarak ne içebilirim
Ama sen adet olcakmissin marlincim ödemde vardir kac ciktin bakimBuda bişeymi benimkanı görsen aklın şaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?