- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.561
Canim sen bize bakma biz iki gundur sapittikramazan geliyo diyee
Yoksa ben cok ski diyet yaptim cok guzel kg verdim gecen hafta tatilde mola verdim ve bu hafta ramazan geliyo diye simardikk.. yoksa benim ilk zamanimda meyve vs yoktu ama ben karatayci degilm dukan felsefesini uyguluyordum ve bakk yaziyy 88-69 :) insallah 60ida gorucem birgunn
Burdamsn sana foto yuklucem hadi estiler bana ama hemen bakman lazm bes alti saniyede slicem hemen sayfayi yenilemen lazmİnşallah balım ramazanda almazsak daha kimse tutamaz benimde ortalama bi 10 kilom var vermem gereken bugün birinci günümdü kurtardık kazasız belasız.
Bende olmadm yakndr ins olmam ortalarda olrm
At at at bakayım yorum yapayımm ^^Burdamsn sana foto yuklucem hadi estiler bana ama hemen bakman lazm bes alti saniyede slicem hemen sayfayi yenilemen lazm
Bak simdi koyucam hemen silicem sen alintilama sakin smdi sayfani yenile hemeb koyuyormAt at at bakayım yorum yapayımm ^^
Yok cnm malsf koydum ins gormusundrBen foto çekilsem sonra da kilo versem ve tekrar çekilsem herkese gösteririm anam ya. Bakın nasıl verdim diye nispet yapardım niye kaldırıyorsun at konuya dursun
açamadım niye ki ;
Kiz neyeee tiklion kocaman paylasiom beeeenbende bi sorun var sanırım hata veriyor tıklayınca kısmetim değilmiş görmek -.-
Dur bitane daha geliyyyy hemen yenileOhaa nasıl zayıflamışsın ya basenlere bak bele bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?