Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarinda bulgurlu dolma yapicimmmmm yanindada tavuk koftesi yapabileremm o vakit anamlarda blender seti almislar baaa tamm isabet olduuu

Nasıl dayanıyorsunuz ya sahursuz

benim anavimda yaparya coğģ gozl oluo gelemmi kiz aksam @ParteMoralll biz guşş kadağğ yiyoğğ zati pide alir gelirikkkk
Banane gelmeeen doymam ben
Eminim çok güzel oluyodurr deneyince yazarim bende saol tatlişimm
Baska tariflerde bulusmak uzere
Ramazanin içinde 2 3 kez bende sicacik pide aldirip eşime kahvalti yapariz sadece bende çokkk seviyorum ama ehmaanennn
Ooff aksam yerm ben belki.pideeeee zeytnle... Sirf okdr heycanlandm bekledm dye yemek yemicem esmle yicem ezan okununca
yarinda bulgurlu dolma yapicimmmmm yanindada tavuk koftesi yapabileremm o vakit anamlarda blender seti almislar baaa tamm isabet olduuu
kasap cekio cnm bi iki tl fazla alip

Nasıl dayanıyorsunuz ya sahursuz
vanm ben hic kalkmam sahura oncedn calistigm icin uykumz bolunuo die kalkmazdk gecn sene daha yeni dogum yaomistim bikac kez kalktik bu senede bikmiorum 8.5 ta okunuo yatmadn yesek yiyemeyiz biz acikmioz napcz bilmiorum ama ben sahur aramuorum suan bile cok tokum cok sukur..zaten alişmişim aç yaşamayaaa

Sahura kalkmak coooook onemliiii..

yokk gıı vatdi benimde dograyici kisminin kapagi bozuldu zatn minik biseydo bana gocamannnnn almişlarre her biseysisi vaģğg beni bile çevirirr oylem bişeyyy
Benimki de iyce kötü oldu sen onu bağa ver en iyisioluu mu ahıllı gizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…