- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.801
Nasıl dayanıyorsunuz ya sahursuzben dukan ekmwgimi yapicamm hic aratmio bana ekmegi ve 1 dilimde pide yicm hiccc dayanamamm 1 hafta sonra kilo durumuma gore degistirebilirim menulerimi bi deneyimde boyle..olmadi pide yer sahurda yulaf ekmeklerimi yerim gerci biz sahura kalkmioz ama kalkarsaksa oyle yaparim bilmiorum suan denicem gorcm bnde canimm
Sen gideğsen mende gelerimmbenim anavimda yaparya coğģ gozl oluo gelemmi kiz aksam @ParteMoralll biz guşş kadağğ yiyoğğ zati pide alir gelirikkkk
canim esim dun 23.40 ta faln geldi eve dondurma yicktim ilk gun diede sahur yapicaktm ama basim oyle agrioduki yattik sahurada 3dk kala kalktik su ucebildikGec yiyp yatsaniza biz oyle yaptk
Banane gelmeeen doymam benbenim anavimda yaparya coğģ gozl oluo gelemmi kiz aksam @ParteMoralll biz guşş kadağğ yiyoğğ zati pide alir gelirikkkk
Baska tariflerde bulusmak uzereEminim çok güzel oluyodurr deneyince yazarim bende saol tatlişimm
Ooff aksam yerm ben belki.pideeeee zeytnle... Sirf okdr heycanlandm bekledm dye yemek yemicem esmle yicem ezan okununcaRamazanin içinde 2 3 kez bende sicacik pide aldirip eşime kahvalti yapariz sadece bende çokkk seviyorum ama ehmaanennn
kasap cekio cnm bi iki tl fazla alipyarinda bulgurlu dolma yapicimmmmm yanindada tavuk koftesi yapabileremm o vakit anamlarda blender seti almislar baaa tamm isabet olduuu
Allahh seni moonyarinda bulgurlu dolma yapicimmmmm yanindada tavuk koftesi yapabileremm o vakit anamlarda blender seti almislar baaa tamm isabet olduuu
vanm ben hic kalkmam sahura oncedn calistigm icin uykumz bolunuo die kalkmazdk gecn sene daha yeni dogum yaomistim bikac kez kalktik bu senede bikmiorum 8.5 ta okunuo yatmadn yesek yiyemeyiz biz acikmioz napcz bilmiorum ama ben sahur aramuorum suan bile cok tokum cok sukur..zaten alişmişim aç yaşamayaaaNasıl dayanıyorsunuz ya sahursuz
Anaaaaa bana demis ben annesi kendine almis sandm.ohaaaaAllahh seni moonblender setini ilk defa kullancam deme
He ya bende dayanamamNasıl dayanıyorsunuz ya sahursuz
Sahura kalkmak coooook onemliiii..vanm ben hic kalkmam sahura oncedn calistigm icin uykumz bolunuo die kalkmazdk gecn sene daha yeni dogum yaomistim bikac kez kalktik bu senede bikmiorum 8.5 ta okunuo yatmadn yesek yiyemeyiz biz acikmioz napcz bilmiorum ama ben sahur aramuorum suan bile cok tokum cok sukur..zaten alişmişim aç yaşamayaaa
Ayy çokk güldümm moooonnnnn
yokk gıı vatdi benimde dograyici kisminin kapagi bozuldu zatn minik biseydo bana gocamannnnn almişlarre her biseysisi vaģğg beni bile çevirirr oylem bişeyyyAllahh seni moonblender setini ilk defa kullancam deme
taaamm hade kalkkk gidekkkkSen gideğsen mende gelerimmama ben guşş gadarr yemem
kiz yiyip yatamiok biz iste uyuyamiok sonrsaGec yiyp yatsaniza biz oyle yaptk
ayyy anlamadm ben naptm gene çincemi yazdmmmmmAyy çokk güldümm moooonnnnn
Benimki de iyce kötü oldu sen onu bağa ver en iyisiyokk gıı vatdi benimde dograyici kisminin kapagi bozuldu zatn minik biseydo bana gocamannnnn almişlarre her biseysisi vaģğg beni bile çevirirr oylem bişeyyy
Yok kiz blender hayatin boyunca hiç kullanmadin sandimda gülesim geldiayyy anlamadm ben naptm gene çincemi yazdmmmmm
benkiiio blendersz bi hayat düşünememmmmmmm yaneeeeYok kiz blender hayatin boyunca hiç kullanmadin sandimda gülesim geldipağdon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?