Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Balım 2-3 gün ekmeği, unu ve tuzu kes rahatlıkla verirsin.

Un, tuz, şeker yemeden de bir sürü şey yiyebilirsin şimdi yazmayayım da iftardan sonra öneri veririm. ^^
Ahaha yaz kuzum millet fırında tavuk, çorba börek çörek yazıyor
Ayrıca oruç irade meselesidir
Tabi buraya foto koymadıkça canları çekmez kızçelerin
Ekmek kullanmıcam canım bugün yedim ama tutmuyorum diye.
Yumurta, peynir, yoğurt vs yicem zaten sahurda. Gece uyuyamadım ya 4e kadar. Bide midem ağrıyo sanki oruç tutuyormuşum hissi var beynimi modlamışım galiba midem gurul gurul ve ağrıyor manyadım

İnternette bir araştırma okumuştum şeker ve unlu gıdalara karşı vücudun 21 günlük bir maratonu varmış.

Yani şöyle; 21 gün boyunca kendini frenleyip şeker alımını kesersen, toz şekerden bahsediyorum toz şekerle yapılan şeyler gibi yani, 21 günün sonunda vücut artık şeker ihtiyacı hissetmiyormuş.

Aynı şekilde ekmekte öyle. Benim aylarca 1 gram ekmek yemediğim günlerim oldu. Ekmekteki karbonhidratı sebze ve meyvelerle rahatlıkla alabiliyorsun. Ekmek sadece Türkiye'de bu kadar yaygın. Yurt dışında birçok ülkede sofraya ekmek bile konmuyor hani olmazsa olmaz bir besin değil...

Kahvaltıda ekmek yemek yerine yumurtayla omlet yap feci tok tutuyor. Tarçınlı süt iç, yanına peynir domates salata zeytin. Zaten aynı kilo ve boydayız beni doyurduğu gibi seni de tıkayacaktır.

Acıktıkça sebze, yoğurt, süt tüketmeye çalış.

Maddi durumun iyiyse her gün tavuk, balık tüketmekte hem çok güzel tok tutar hem de protein ağırlıklı diyet olacağı için hızlı hızlı kilo verdirir. :)

Ben ekmek delisi biriydim eski yıllarda. Bir oturuşta 2 tam ekmek yiyen birisi öyle düşün. Şimdi ise 1 dilim dahi yemem çünkü vücudumun tamamen uzaklaşması için o 20-21 günlük süreyi geçmem gerekiyor. :)

İftara 1 saat kala tartilip 55 çikmanin keyfini yaşicamm bi süreliğine de olsa
kizz ben 62 ciktim ya bugünnnn bu ne ya nolduda 2 kilo aldim anlamadmmm dunde en son saat 6 da falan yedim agzima baska bisey surmedimmm şok oldum sabahhhhhh bendemi oyle yapsam acaba iftardan once tartiñññsammmm

Teşekkürler tatlım
Mesela çaya kahveye 4-5 şeker atan biriydim resmen şerbet içiyordum tam 8 aydır onlara şeker eklemiyorum kendime şaşıyorum yani. Diyeti bozsam bile onlara şeker atmıyorum alışmışım
ekmekte sabah bi dilim en fazla iki dilim, bazen akşam yemeğinde menemen varsa ancak öyle.
Tabi ramazan boyunca ekmek ve tatlı tüketmeyi düşünmüyorum inşallah hedefim 4 kilo vermek 60 olmak
bugün tutmadığım için diyet yapamadım bu gece başlıyorum inşallah

Dogru bilgiler ama sen denedinmi? Yani kg verdinmi yoksa vericen deniceksin simdiden mi soyluyosun?
Ama ben denedim.icin rahat olsun

kizz ben 62 ciktim ya bugünnnn bu ne ya nolduda 2 kilo aldim anlamadmmm dunde en son saat 6 da falan yedim agzima baska bisey surmedimmm şok oldum sabahhhhhh bendemi oyle yapsam acaba iftardan once tartiñññsammmm
Kiz ben çok mutluyum çünküm cumadan bu yana 300 grcik almışım valla ben tartilacam iftardan önce merak ediyom ne kadar düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…