- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.761
Bende 3. Haftasi olcamYaaa amaan nyse ilk gunleri yemis olduk orucunnn ins uzun surmez
Ahaha yaz kuzum millet fırında tavuk, çorba börek çörek yazıyorBalım 2-3 gün ekmeği, unu ve tuzu kes rahatlıkla verirsin.
Un, tuz, şeker yemeden de bir sürü şey yiyebilirsin şimdi yazmayayım da iftardan sonra öneri veririm. ^^
evwt sorma canim dimi pek kaçak takiliorum bu aralar ama atlattim su doomgununu ya cok sukur rahatladim..küsme bana napim bekledim gelmedinz hic biriniz migide gec gelmisOo kaçak kaptan gelmisneyse zaten küsüm ben sana hosgeldin elveda
canim bunlar bugunku menum oluvak sahura kalkamadik bizaminn canım cumlemizinkini insallah da corbayi sahurda mi ictin aksam icin mi anlamadim
Ahaha yaz kuzum millet fırında tavuk, çorba börek çörek yazıyor
Ayrıca oruç irade meselesidir
Tabi buraya foto koymadıkça canları çekmez kızçelerin
Ekmek kullanmıcam canım bugün yedim ama tutmuyorum diye.
Yumurta, peynir, yoğurt vs yicem zaten sahurda. Gece uyuyamadım ya 4e kadar. Bide midem ağrıyo sanki oruç tutuyormuşum hissi var beynimi modlamışım galiba midem gurul gurul ve ağrıyor manyadım
kizz ben 62 ciktim ya bugünnnn bu ne ya nolduda 2 kilo aldim anlamadmmm dunde en son saat 6 da falan yedim agzima baska bisey surmedimmm şok oldum sabahhhhhh bendemi oyle yapsam acaba iftardan once tartiñññsammmmİftara 1 saat kala tartilip 55 çikmanin keyfini yaşicamm bi süreliğine de olsa
canim bnde oyle yapicimmm tarhana ve firinda tavuk ve tabiki ilk once kahvaltilikkSaatler ilerledikce benim menü değişiyosadece çorba degil yanina tavuk da yapicam doymazsam sonradan daha kötü olar diye
şakaa yapiosun sanirimmmmAyyyy regl oldmmmmmm
ye tabi.. kiz diyet kofte degil bildigin tavuk koftesiTavuk köftesinin tarifini versene partişimmmay evet ya işte hemen veriyim dedim de kas kaybetmemek için dengeli yemek lazim bende çorba tavuk salata yogurt 1 saat sonra bi meyve yemeyi düşünüyorum
Bende 3. Haftasi olcam
sanirom bnde son haftasiiiiBende 3. Haftasi olcam
Aynennn yaaa oldmmmm valla karnm.sisti zaten rahatlicam ama oruc icin uzuldmşakaa yapiosun sanirimmmm
Hazir tavuk köftesi mi sen mi yapiyonye tabi.. kiz diyet kofte degil bildigin tavuk koftesi
Teşekkürler tatlımİnternette bir araştırma okumuştum şeker ve unlu gıdalara karşı vücudun 21 günlük bir maratonu varmış.
Yani şöyle; 21 gün boyunca kendini frenleyip şeker alımını kesersen, toz şekerden bahsediyorum toz şekerle yapılan şeyler gibi yani, 21 günün sonunda vücut artık şeker ihtiyacı hissetmiyormuş.
Aynı şekilde ekmekte öyle. Benim aylarca 1 gram ekmek yemediğim günlerim oldu. Ekmekteki karbonhidratı sebze ve meyvelerle rahatlıkla alabiliyorsun. Ekmek sadece Türkiye'de bu kadar yaygın. Yurt dışında birçok ülkede sofraya ekmek bile konmuyor hani olmazsa olmaz bir besin değil...
Kahvaltıda ekmek yemek yerine yumurtayla omlet yap feci tok tutuyor. Tarçınlı süt iç, yanına peynir domates salata zeytin. Zaten aynı kilo ve boydayız beni doyurduğu gibi seni de tıkayacaktır.
Acıktıkça sebze, yoğurt, süt tüketmeye çalış.
Maddi durumun iyiyse her gün tavuk, balık tüketmekte hem çok güzel tok tutar hem de protein ağırlıklı diyet olacağı için hızlı hızlı kilo verdirir. :)
Ben ekmek delisi biriydim eski yıllarda. Bir oturuşta 2 tam ekmek yiyen birisi öyle düşün. Şimdi ise 1 dilim dahi yemem çünkü vücudumun tamamen uzaklaşması için o 20-21 günlük süreyi geçmem gerekiyor. :)
Kiz ben hurmayla açip direk yemeğe başliyorum kahvaltilik hiç yemezik bizz iftardacanim bnde oyle yapicimmm tarhana ve firinda tavuk ve tabiki ilk once kahvaltilikk
Dogru bilgiler ama sen denedinmi? Yani kg verdinmi yoksa vericen deniceksin simdiden mi soyluyosun?İnternette bir araştırma okumuştum şeker ve unlu gıdalara karşı vücudun 21 günlük bir maratonu varmış.
Yani şöyle; 21 gün boyunca kendini frenleyip şeker alımını kesersen, toz şekerden bahsediyorum toz şekerle yapılan şeyler gibi yani, 21 günün sonunda vücut artık şeker ihtiyacı hissetmiyormuş.
Aynı şekilde ekmekte öyle. Benim aylarca 1 gram ekmek yemediğim günlerim oldu. Ekmekteki karbonhidratı sebze ve meyvelerle rahatlıkla alabiliyorsun. Ekmek sadece Türkiye'de bu kadar yaygın. Yurt dışında birçok ülkede sofraya ekmek bile konmuyor hani olmazsa olmaz bir besin değil...
Kahvaltıda ekmek yemek yerine yumurtayla omlet yap feci tok tutuyor. Tarçınlı süt iç, yanına peynir domates salata zeytin. Zaten aynı kilo ve boydayız beni doyurduğu gibi seni de tıkayacaktır.
Acıktıkça sebze, yoğurt, süt tüketmeye çalış.
Maddi durumun iyiyse her gün tavuk, balık tüketmekte hem çok güzel tok tutar hem de protein ağırlıklı diyet olacağı için hızlı hızlı kilo verdirir. :)
Ben ekmek delisi biriydim eski yıllarda. Bir oturuşta 2 tam ekmek yiyen birisi öyle düşün. Şimdi ise 1 dilim dahi yemem çünkü vücudumun tamamen uzaklaşması için o 20-21 günlük süreyi geçmem gerekiyor. :)
Kiz ben çok mutluyum çünküm cumadan bu yana 300 grcik almışımkizz ben 62 ciktim ya bugünnnn bu ne ya nolduda 2 kilo aldim anlamadmmm dunde en son saat 6 da falan yedim agzima baska bisey surmedimmm şok oldum sabahhhhhh bendemi oyle yapsam acaba iftardan once tartiñññsammmm
Iyi sen napinnnnnn oyle vallaa napceen@ParteMoralll cınmmmm napiinnn dimek hasta oldun yapck bisey yokki cnm oda ALLAH'tan:)
kiz ne haziriiiiii beee tabiki ben yapcam hatta birazdan gogusu cekicem kiyma yapcamHazir tavuk köftesi mi sen mi yapiyonanlamadim kiz napimmm
Kiz delirtme beniiiIyi sen napinnnnnn oyle vallaa napceen
kiz ne haziriiiiii beee tabiki ben yapcam hatta birazdan gogusu cekicem kiyma yapcamhahahahaha guldurdun beniiii deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?