- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.781
Aaa bende kahvalticiyimmmm cok svermm helede zeytinnnnnnle acmaya bayilirim ohhhhhKiz ben hurmayla açip direk yemeğe başliyorum kahvaltilik hiç yemezik bizz iftarda
Bende bazen zeytinle açıyorum ama genelde hurmaaAaa bende kahvalticiyimmmm cok svermm helede zeytinnnnnnle acmaya bayilirim ohhhhh
ya biz annmlerde hep kahvaltiyla baslardik evlendimden beri hic oyle yapmadk istisnalar hatic bu sefer oyle yapicam..cunku onceden 5 cesit hazirlardm simdi 2 cesit yemek bilemedin 3 ve kahvaltilik..cunku ben cay peynir yemezsemm yapamammmm yaşayamammmKiz ben hurmayla açip direk yemeğe başliyorum kahvaltilik hiç yemezik bizz iftarda
bendee bendeeeee valla hem doyuyorum ozamn yemege saldirmiyorummAaa bende kahvalticiyimmmm cok svermm helede zeytinnnnnnle acmaya bayilirim ohhhhh
Yarim kg tavuk kiymasi, bir yumurta,bayat ekmek,kurusogan,karabiber,kimyon,sarimsak :) yogur dinlendir ister yuvarla yap ister kebap gibi sise gecir bebegm :)Kiz delirtme beniiiversene tarifini ne koyyoonn içine
hurma bizde yiyoğ seviyoğ tatli nede olsaBende bazen zeytinle açıyorum ama genelde hurmaa
Ama ekmek yemeyince neyleyim keyfaltuyuuuya biz annmlerde hep kahvaltiyla baslardik evlendimden beri hic oyle yapmadk istisnalar hatic bu sefer oyle yapicam..cunku onceden 5 cesit hazirlardm simdi 2 cesit yemek bilemedin 3 ve kahvaltilik..cunku ben cay peynir yemezsemm yapamammmm yaşayamammm
yumurta varya icinde ekmeksiz olmazmi acaba ben pide yicem bi ucgen dilim o yuzdn ekmek yemk istemiommmYarim kg tavuk kiymasi, bir yumurta,bayat ekmek,kurusogan,karabiber,kimyon,sarimsak :) yogur dinlendir ister yuvarla yap ister kebap gibi sise gecir bebegm :)
İmmm harikaa kizz yapicamm bende bi araYarim kg tavuk kiymasi, bir yumurta,bayat ekmek,kurusogan,karabiber,kimyon,sarimsak :) yogur dinlendir ister yuvarla yap ister kebap gibi sise gecir bebegm :)
Hatta ben bildigin sucuklu yumurtaaa yapar kahvaltiyla donatir yerimmm yani cokta seviorm bayiliormmmmm :) hahahaahahAma ekmek yemeyince neyleyim keyfaltuyuuu
ben dukan ekmwgimi yapicamm hic aratmio bana ekmegi ve 1 dilimde pide yicm hiccc dayanamamm 1 hafta sonra kilo durumuma gore degistirebilirim menulerimi bi deneyimde boyle..olmadi pide yer sahurda yulaf ekmeklerimi yerim gerci biz sahura kalkmioz ama kalkarsaksa oyle yaparim bilmiorum suan denicem gorcm bnde canimmAma ekmek yemeyince neyleyim keyfaltuyuuu
Teşekkürler tatlım
Mesela çaya kahveye 4-5 şeker atan biriydim resmen şerbet içiyordum tam 8 aydır onlara şeker eklemiyorum kendime şaşıyorum yani. Diyeti bozsam bile onlara şeker atmıyorum alışmışım
ekmekte sabah bi dilim en fazla iki dilim, bazen akşam yemeğinde menemen varsa ancak öyle.
Tabi ramazan boyunca ekmek ve tatlı tüketmeyi düşünmüyorum inşallah hedefim 4 kilo vermek 60 olmak
bugün tutmadığım için diyet yapamadımbu gece başlıyorum inşallah
Yaaa ben biliosn sandm cnm partonn.. kiyma bulamazsan al gogus robottan gecr cnm.kizimda cok sevio bendee esimde aksam yapicam immh cok svermİmmm harikaa kizz yapicamm bende bi arahiç yapmadim daha önce
Bizde seveğikk çoh hoşlanırıhh bek güzel yeğikhurma bizde yiyoğ seviyoğ tatli nede olsa
benim anavimda yaparya coğģ gozl oluo gelemmi kiz aksam @ParteMoralll biz guşş kadağğ yiyoğğ zati pide alir gelirikkkkİmmm harikaa kizz yapicamm bende bi arahiç yapmadim daha önce
Eminim çok güzel oluyodurr deneyince yazarim bende saol tatlişimmYaaa ben biliosn sandm cnm partonn.. kiyma bulamazsan al gogus robottan gecr cnm.kizimda cok sevio bendee esimde aksam yapicam immh cok sverm
Tamam canım dikkat edelim valla bayrama kadar 60 olursak zil takıp oynucamBana da yaz yediklerini beraber dikkat ederiz gerekirse. :)
Öğlen için bir şeyler hazırlayacağım şimdi ben de muhtemelen bir kase yoğurt içine keten tohumu falan atıp tüketirim bir nevi ara öğün.
Bide bugün göğüsler için bitkisel tedavilerimi almaya gideceğim aktara. Küçülmeyen göğüsler için tam gaz ileriiii!!!
Ben diyetteyken yulaf koyiyodm :) bugunde bugday ekmegi koycam az bsyyumurta varya icinde ekmeksiz olmazmi acaba ben pide yicem bi ucgen dilim o yuzdn ekmek yemk istemiommm
Gec yiyp yatsaniza biz oyle yaptkben dukan ekmwgimi yapicamm hic aratmio bana ekmegi ve 1 dilimde pide yicm hiccc dayanamamm 1 hafta sonra kilo durumuma gore degistirebilirim menulerimi bi deneyimde boyle..olmadi pide yer sahurda yulaf ekmeklerimi yerim gerci biz sahura kalkmioz ama kalkarsaksa oyle yaparim bilmiorum suan denicem gorcm bnde canimm
Ramazanin içinde 2 3 kez bende sicacik pide aldirip eşime kahvalti yapariz sadece bende çokkk seviyorum ama ehmaanennnHatta ben bildigin sucuklu yumurtaaa yapar kahvaltiyla donatir yerimmm yani cokta seviorm bayiliormmmmm :) hahahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?