Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz ben hurmayla açip direk yemeğe başliyorum kahvaltilik hiç yemezik bizz iftarda
ya biz annmlerde hep kahvaltiyla baslardik evlendimden beri hic oyle yapmadk istisnalar hatic bu sefer oyle yapicam..cunku onceden 5 cesit hazirlardm simdi 2 cesit yemek bilemedin 3 ve kahvaltilik..cunku ben cay peynir yemezsemm yapamammmm yaşayamammm

Ama ekmek yemeyince neyleyim keyfaltuyuuu

Ama ekmek yemeyince neyleyim keyfaltuyuuu
ben dukan ekmwgimi yapicamm hic aratmio bana ekmegi ve 1 dilimde pide yicm hiccc dayanamamm 1 hafta sonra kilo durumuma gore degistirebilirim menulerimi bi deneyimde boyle..olmadi pide yer sahurda yulaf ekmeklerimi yerim gerci biz sahura kalkmioz ama kalkarsaksa oyle yaparim bilmiorum suan denicem gorcm bnde canimm

Bana da yaz yediklerini beraber dikkat ederiz gerekirse. :)

Öğlen için bir şeyler hazırlayacağım şimdi ben de muhtemelen bir kase yoğurt içine keten tohumu falan atıp tüketirim bir nevi ara öğün.

Bide bugün göğüsler için bitkisel tedavilerimi almaya gideceğim aktara. Küçülmeyen göğüsler için tam gaz ileriiii!!!

Tamam canım dikkat edelim valla bayrama kadar 60 olursak zil takıp oynucam

Gec yiyp yatsaniza biz oyle yaptk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…