- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.861
ayyyy lemonatamiiiiiii offf niiiiee lemonatami puzluuu puzlumu souk muuuuuuu
Ayy aslinda senin ilacin yarım şınav çekmek ama biliyom sen yapmanyoģğ gizmiom kalinlağğ biraz bacaklarm incecik ama kollarm kalin biraz sortim falnda genis gızzz benimmm
sen hipsini bilon gııi bu selin mana gollarn pehh galin pehlivan gibim dioooAy gene burda neler oldu iki dk da yaaaa
ben sevmiiimm spor neyinnnnnnnAyy aslinda senin ilacin yarım şınav çekmek ama biliyom sen yapman
Niye biliyi kii ooosen hipsini bilon gııi bu selin mana gollarn pehh galin pehlivan gibim diooo
gomşumm ya o binimmm biliiiiiiiNiye biliyi kii ooosöyle bana pahlivanimmm neden biliyiiiiii
Kiz şaka mi gerçek mii anlamadim gitti essahdan gonşu msnzgomşumm ya o binimmm biliiiiiii
şakadan tabiki kizzzz sendeeKiz şaka mi gerçek mii anlamadim gitti essahdan gonşu msnz
Hıııı senden sonra heç foto atar mıyım benim her yerim tombik
Deliye çevirdiniz beni biri he diyo biri yoo diyoşakadan tabiki kizzzz sendee
Neyin var kiz etli butlusun MasallahHıııı senden sonra heç foto atar mıyım benim her yerim tombik
Sorunda o ya zatenNeyin var kiz etli butlusun Masallah
Senin adin ne migiiiiHıııı senden sonra heç foto atar mıyım benim her yerim tombik
Ossun veriyon dahaaSorunda o ya zaten
Sülemem tanınma riskim var sitedeSenin adin ne migiiii
Temem süyleme bekliyomSülemem tanınma riskim var sitedecidden dur özelden yazayım
Sisko uc buxuk lt yaptm sana yetmezİçerim kiz ben hiç utanmammbi sürahi içerimm
Evett buzdolabna koydmmmmayyyy lemonatamiiiiiii offf niiiiee lemonatami puzluuu puzlumu souk muuuuuuu
sen hipsini bilon gııi bu selin mana gollarn pehh galin pehlivan gibim diooo
kiskanmaaaa gomsumuNiye biliyi kii ooosöyle bana pahlivanimmm neden biliyiiiiii
sen biliyin ya gıııDeliye çevirdiniz beni biri he diyo biri yoo diyotöbeee moon senin ismin neeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?