- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.901
benm.miiii belim inceeeee 73 mu 74 mu ne incemiYok canım ya senin belin bacakların incecik benim bel hadi neyse de bacaklarım bıngıl bıngıl
Hoşbuldukhosgeldin canim.napisinnnn
Kesinlikle incebenm.miiii belim inceeeee 73 mu 74 mu ne incemi
canimmmm kolaylar gelsin sana kolayca atlatirsin inşALLAH bu telaşlari i hayirlisi ileHoşbuldukMoonlii cuğum iyiyim canım sen nasılsın? Arada kızının doğumgünü olmuş galiba kaçırdım ben oraları.nice güzel beraber yıllarınıza olsun inşallah.ben güniçi alışverişe çıkıyorum ev için. Arada spor ve yemek yapıyorum.keşke ben de oruç tutabilseydim çok özeniyorum sizlere. Benim migrenim olduğu için açlık susuzluk direk baş Ağrı'sı yapıyor. Bu sene emZirdiğim için zaten tutamıyorum ama her sene denemek istiyorum başım ağrıyor. Migrenli olup baş ağrısız Ramazan ı geçiren varsa tavsiye istiyorum ya.
Aman olsun kiz zayifliyak da spora asılırız sıkılaşırızzYok canım yanlış anlamamEtim hiç sıkı değil inanır mısın mayalı hamur gibim resmen nereye çekiştirsem geliyor kollarım da öyle hele bacaklarım oturunca koltuğun şeklini alcak utanmasa hiç sıkı değilim
kiz 38 bedendi o elbiseeeeee kahroluciiidiiimmmmmKesinlikle ince
Gözlerim iyi görürince diyosam ince
Canım evde mezure yok en kısa zamanda ölçüp yazıcam ölçülerimiM e g g anca ölçülerek emin olabilirikkkkk bnm kalca 96 bel 73 yada 74
Belini doğru yerden ölçuyon demi gi sanki ince gibi senin bellbenm.miiii belim inceeeee 73 mu 74 mu ne incemi
dogru yerden olcuyom cnm kizzz benim isim olcu almağg zati modaciyim ya binnnnnBelini doğru yerden ölçuyon demi gi sanki ince gibi senin bell
Ben doğru ölçüyom mu kiz sence o zaman onu soram midemin hemen altindan oyuntu olan yerden ölçuyom belimidogru yerden olcuyom cnm kizzz benim isim olcu almağg zati modaciyim ya binnnnn
hakkatmı gizzz modacımısin pek bi süslüsun zatendogru yerden olcuyom cnm kizzz benim isim olcu almağg zati modaciyim ya binnnnn
hakkatttt tabii gızzzzzzz yoğğ ben pek susluu degilimdr pekkkkhakkatmı gizzz modacımısin pek bi süslüsun zaten
butik atölye tarzi bi yerin varmi yani çalışma alanı olarKkhakkatttt tabii gızzzzzzz yoğğ ben pek susluu degilimdr pekkkk
ben senin yerinde olsam ramazani firsat bilirdim canimmmcooookkkk çalışmam lazim cooiookkk
ölçün anam ölçun hic bu gruptaki 80 kilo tubis çatlarmı diye düşünmeyin olcunDurun bide ben ölçülüyüm hem sıkılaştirici kremlerim işe yaramis mi bakiyim
yok canim ben bilindik markalarin koleksiyonlarini hazirladim uzun yillar simdi kizimi buyutuyorumbutik atölye tarzi bi yerin varmi yani çalışma alanı olarKk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?