Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yatana kadar 1 litre su icsem yeter mi kizlar

Bol bol iç canım aynen öyle. Zorlanıyorsan limonlu su yap iç. Sirkeli su yap iç. Ama sirkeyi abartma mide bozuyor.

Çok az yoğurt atıp ayranımsı su içenler de oluyor. Yani farklı yolları deneyebilirsin. ^^

Sabah: 1 simit, peynir, domates, çay
ara: kahve
akşam: azcık makarna, yoğurt (5 gibi)
7 gibi de 2 poğaça
Yeterince hamurişi tükettiğime göre artık oruca hazırım, çok şükür bitti özel günüm

7 gibi de 2 poğaça
Yeterince hamurişi tükettiğime göre artık oruca hazırım, çok şükür bitti özel günüm

OHAAAAA kelimeler kifayetsiz kaldı. Sonra neden kilo veremiyorum. -.-

7 gibi de 2 poğaça
Bi son karbonhidrat günü olsuunn miiigiiiii yarin oruçla beraber hafif ve sağlıklı beslenme gelsinn

[QUOTE="SekerPancari71, post: 46810884, member: 599965"buçuk iç bence canim yarim litre de sahurda içsek 2 litre iyi sankii[/QUOTE]
ben dün sahurda kalktığımdan yatana kadar tam 7 bardak içtim 1.5 litre kadar gelir heralde o yuzden 1 de simdi icsem 2.5 SekerPancarii

İki cümle arasındaki o eşsiz uçurum
Tişikkirlir tatlım bende kendime inanıyorum oruçla bana bi irade geliyor inşallah vericem 2-3 gilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…