- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.081
Muckkkkssssagol cnm
Bir buçuk iç bence canim yarim litre de sahurda içsek 2 litre iyi sankiiyatana kadar 1 litre su icsem yeter mi kizlar
yatana kadar 1 litre su icsem yeter mi kizlar
Sabah: 1 simit, peynir, domates, çay
ara: kahve
akşam: azcık makarna, yoğurt (5 gibi)
7 gibi de 2 poğaça
Yeterince hamurişi tükettiğime göre artık oruca hazırım, çok şükür bitti özel günüm
Sen bugünden sonra gör yediklerimi hıııııhhhhOHAAAAA kelimeler kifayetsiz kaldı. Sonra neden kilo veremiyorum. -.-
Bi son karbonhidrat günü olsuunn miiigiiiiiSabah: 1 simit, peynir, domates, çay
7 gibi de 2 poğaça
Yeterince hamurişi tükettiğime göre artık oruca hazırım, çok şükür bitti özel günüm
Sen bugünden sonra gör yediklerimi hıııııhhhh
Bende hergun ikiyumurta biliosun hic aksatmadm bana buyuk faydasi olduAyy ben yumurtaadann hiiç bikmammm
valla sen yemiycende bizmi yiycez bacimm tika basa yesende 300 gramdan fazla almiyon nasilsa ye anacigim yeeMeyvemi saat kacta yesem kii kizlar oruçluyken muz istedi canim yarim muz yicem bi tane kayisi yarim elma yicem nasill
Kesinlikle canımBi son karbonhidrat günü olsuunn miiigiiiiiyarin oruçla beraber hafif ve sağlıklı beslenme gelsinn
kac bacım kaç saklan bunlar yer seniSabah: 1 simit, peynir, domates, çay
7 gibi de 2 poğaça
Muckkkksss
İki cümle arasındaki o eşsiz uçurumM e g g 'nin listesini kimse beğenmesin kızlar hatta atabiliyosak taş atalım taş. Taşlayın onuuu.
Şaka bir yana ben senin azmine güveniyorum hamur işini azaltıp çok güzel kilo verebileceksin ramazanda. :)
Bana da oyle valla bugün sahurda sifir karbonhidrat aldigim için ve yumurta yedigim icin uzun sure tok kaldimBende hergun ikiyumurta biliosun hic aksatmadm bana buyuk faydasi oldu
Baktmmm cok guzel yavyummmBana da oyle valla bugün sahurda sifir karbonhidrat aldigim için ve yumurta yedigim icin uzun sure tok kaldiminsallah yarinda rahat gecer menüm nasil baktin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?