- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.061
Sahurdaki poğaca olmasaymis tubiss gerisi gayet guzelsahurda 2 haşlanmış yumurta domates salatalik biraz labne biraz ton balığı 1 dilim ekmek yarim pogaca yedim kızlar bol.su içtim aksam da 1 kase sütlü çorba 2 kasik kadar patates puresu sarimsakli.yogurtlu ve birkaç kasik et sote domatesli.biberli kavurdm azicik.ucundan ramazan pidesi ve taze meyvelerden yaptığım kompostomu dersinuz hosafmi dersiniz ondan
söyle tatlim soyle hic acıma tamam bidaha pogaca yokk ama 1 dilim ekmek yiyim yaa o çok olmaz kompostayada cook az şeker koydum ama meyvelerin tadina guvenemedugim için koymasamda olurmuşBalım,
Diyet kardeşliğinde birbirimizin hatalarını örtbas etmek değil, göstermek mübahtır diyerekten girişiyorum.
Şimdi bak gece vakti ekmek, poğaça gibi şeyler tüketip uyuduğunda istemediğin kadar yağ depoluyorsun, sonra gündüz yaptığın tüm diyet çabalarını da negatif etkiliyor bu. Yatmadan önce hamur işi yeme kendini tut, çok istiyorsan hakkını ayır ve ertesi gün iftarda ye. İstersen başarabilirsin. Ben bu poğaçayı şimdi yemeyeceğim diyip kenara koyacaksın o kadar. :)
Bak bugün eve çeşit çeşit pizza geldi. Elimi bile sürmedim. Sen de iradeni yenebilecek güçtesin, hepimiz öyleyiz. :)
Ayrıca ramazanda komposto çok sevilir amma şekersizi makbuldur. Şekersiz yapamıyorsan ya da tat alamıyorsan hiç girişme komposto işine bu da diğer önerim. ^^
Yazık o kadar hırpalıyoruz kendimizi doğru şekilde hırpalayalım ki geçen günlerimizin bir anlamı olsun. ^^
ızıııcıiikk koydum giiii ama bundan sonra oda yohhhhSahurdaki poğaca olmasaymis tubiss gerisi gayet guzelhoşafi şekerli mi yaptin
Çok iyiii tatlimm afiyet olsunKahvalti 2 yumurt yarim gevrek domates 1 dilim peunir 6 zeytin,ara 3 kasik yogurt yarim avuc kuru üzüm,ögle taze fasulye yogurt,aksamda taze fasulye yedim sekersiz kahve 2 karede bitter3 litrede su tabiki
söyle tatlim soyle hic acıma tamam bidaha pogaca yokk ama 1 dilim ekmek yiyim yaa o çok olmaz kompostayada cook az şeker koydum ama meyvelerin tadina guvenemedugim için koymasamda olurmuş
Listeden attin mi gi hoşafiızıııcıiikk koydum giiii ama bundan sonra oda yohhhh
yok giiiii şeker koymam artikkk hosafsiz ramazan olur mi giiiiListeden attin mi gi hoşafi
kızlar esim biyerden duymus sahurda siyah cay yerine yesil cay icin demisler sizceee
Ben yesil çay içtim dün çok iyi oldu canimkızlar esim biyerden duymus sahurda siyah cay yerine yesil cay icin demisler sizceee
He gii iyi olur kabizliga falan da iyi geliryok giiiii şeker koymam artikkk hosafsiz ramazan olur mi giiii
evet dun bir paket aldim tam bugday ekmegi dilimleri de gayet ölçülü küçük yaniii kompostaya da seker koymam bundan sonraa bu ramazan bitince 3 4 kilo vermis olmam lazim valla el birligiyle yapal bu isiiiiTamam peki şimdilik 1 dilim ekmeğe okey ama onu da tam buğday ekmeğinden seçersen çok daha güzel olur diyetin açısından. ^^ Marketlerde poşetlerle satılıyor onlardan alırsan baya götürür seni.
Kompostoyu forumda birçok kişi sıfır şekerle tüketiyor hem kabızlığa karşı iyi geliyor hemde kalorisi düşük oluyor. Bir dahakine sende öyle dene^^
evet dun bir paket aldim tam bugday ekmegi dilimleri de gayet ölçülü küçük yaniii kompostaya da seker koymam bundan sonraa bu ramazan bitince 3 4 kilo vermis olmam lazim valla el birligiyle yapal bu isiiii
tamam kız ece sevdim seniiYeşil çay zayıflamaya yardımcı tabi ki seçeneğin varsa neden siyah çay tüketiyorsun yerine yeşil çay tüket. Bak çoğumuzun menüsünde siyah çay yok. Kahvaltılarda bile. :)
Yeşil çay demişken bir poşet yapayım madem.
Bu arada sahurda yoğurt ve keten tohumu tüketirsen daha geç acıkırsın. Aynı şekilde yumurta da öyle etki yapar.
Ekmek yerine yumurtaya yulaf ezmesi de eklenebilir çok uzun süre tokluk sağlıyorYeşil çay zayıflamaya yardımcı tabi ki seçeneğin varsa neden siyah çay tüketiyorsun yerine yeşil çay tüket. Bak çoğumuzun menüsünde siyah çay yok. Kahvaltılarda bile. :)
Yeşil çay demişken bir poşet yapayım madem.
Bu arada sahurda yoğurt ve keten tohumu tüketirsen daha geç acıkırsın. Aynı şekilde yumurta da öyle etki yapar.
bende bu sahurda yulaf kepekli omlet yapacam yaninda yesil cay bol domates salatalik nasil olarr senin menude super otesiMenümm
Sahur: 3 yumurta az süt biraz peynirle omlet, 4 zeytin, bi parça yarim yagli peynir bi parca süzme peynir, salatalik domates, yeşil çay
İftar: Küçük bi kase yayla çorbası, biraz tavuk, çoban salata az yesil sogan, 2 lokma pide
Biraz önce de yeşil çay içtim
Meyve yicem yeyince yazarim
Ekmek yerine yumurtaya yulaf ezmesi de eklenebilir çok uzun süre tokluk sağlıyorhemde çok guzel oluyor ben seviyorum
sagol cnmAfiyet ossun kiz partiş gayet iyi ama dondurma yeme bence
Ayy ben yumurtaadann hiiç bikmammmBenim zaten acilen yumurta ile yapılan yemek tarifleri listesi hazırlamam lazım.
Peynirli yumurta,
Dereotlu yumurta,
Maydanozlu yumurta vs vs.
Yumurta sürekli yenildiğinde bıktırıyor içindeki yoğun protein sağolsun. O yüzden çeşitlendirmeye çalışacağım. ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?