Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahurdaki poğaca olmasaymis tubiss gerisi gayet guzel hoşafi şekerli mi yaptin

söyle tatlim soyle hic acıma tamam bidaha pogaca yokk ama 1 dilim ekmek yiyim yaa o çok olmaz kompostayada cook az şeker koydum ama meyvelerin tadina guvenemedugim için koymasamda olurmuş

Kahvalti 2 yumurt yarim gevrek domates 1 dilim peunir 6 zeytin,ara 3 kasik yogurt yarim avuc kuru üzüm,ögle taze fasulye yogurt,aksamda taze fasulye yedim sekersiz kahve 2 karede bitter3 litrede su tabiki
Çok iyiii tatlimm afiyet olsun bitter çikolatayi öglen ye bence aksama birakma canim

söyle tatlim soyle hic acıma tamam bidaha pogaca yokk ama 1 dilim ekmek yiyim yaa o çok olmaz kompostayada cook az şeker koydum ama meyvelerin tadina guvenemedugim için koymasamda olurmuş

Tamam peki şimdilik 1 dilim ekmeğe okey ama onu da tam buğday ekmeğinden seçersen çok daha güzel olur diyetin açısından. ^^ Marketlerde poşetlerle satılıyor onlardan alırsan baya götürür seni.

Kompostoyu forumda birçok kişi sıfır şekerle tüketiyor hem kabızlığa karşı iyi geliyor hemde kalorisi düşük oluyor. Bir dahakine sende öyle dene^^

kızlar esim biyerden duymus sahurda siyah cay yerine yesil cay icin demisler sizceee

Yeşil çay zayıflamaya yardımcı tabi ki seçeneğin varsa neden siyah çay tüketiyorsun yerine yeşil çay tüket. Bak çoğumuzun menüsünde siyah çay yok. Kahvaltılarda bile. :)

Yeşil çay demişken bir poşet yapayım madem.

Bu arada sahurda yoğurt ve keten tohumu tüketirsen daha geç acıkırsın. Aynı şekilde yumurta da öyle etki yapar.

evet dun bir paket aldim tam bugday ekmegi dilimleri de gayet ölçülü küçük yaniii kompostaya da seker koymam bundan sonraa bu ramazan bitince 3 4 kilo vermis olmam lazim valla el birligiyle yapal bu isiiii

evet dun bir paket aldim tam bugday ekmegi dilimleri de gayet ölçülü küçük yaniii kompostaya da seker koymam bundan sonraa bu ramazan bitince 3 4 kilo vermis olmam lazim valla el birligiyle yapal bu isiiii

Yaparız canım ben ne zaman irademi kaybedecek olsam gelip forumda insanların yazılarını okuyup gaza geliyorum. Gaza gelemiyorsam sorular soruyorum kendi beynimde bitiriyorum yani burada vakit geçirerek fazla yeme olayını.

tamam kız ece sevdim senii

Ekmek yerine yumurtaya yulaf ezmesi de eklenebilir çok uzun süre tokluk sağlıyor hemde çok guzel oluyor ben seviyorum

bende bu sahurda yulaf kepekli omlet yapacam yaninda yesil cay bol domates salatalik nasil olarr senin menude super otesi

Ekmek yerine yumurtaya yulaf ezmesi de eklenebilir çok uzun süre tokluk sağlıyor hemde çok guzel oluyor ben seviyorum

Benim zaten acilen yumurta ile yapılan yemek tarifleri listesi hazırlamam lazım.

Peynirli yumurta,
Dereotlu yumurta,
Maydanozlu yumurta vs vs.

Yumurta sürekli yenildiğinde bıktırıyor içindeki yoğun protein sağolsun. O yüzden çeşitlendirmeye çalışacağım. ^^

Ayy ben yumurtaadann hiiç bikmammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…