Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yazayım menümü kizlar. Bugün de bozdum diyetini
KahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, bir domates, bir avuç badem ceviz, bir gün kurusu
Ara, 3 kare bitter, bir kase yoğurt, birkaç ceviz
Aksam, yarım tabak, etli patates , bir yumurtayla mantar kavurması, 3parca haşlanmış karnabahar, bir dilim karpuz
Ara, bir avuç fıstık, 1 kare bitter
Spor, 2 saat yürüdum
İçimde bir canavar var sanki bir türlü doymuyorum

Ay orucum gitti bugun regl oluncaaa ama bende smdi yedim esimle..
Sistmmmmm
Gece
Haslanmis yumurta,domates,peynir,zeytin,salatalik,cay fln takildimm
Iftar
Bir kase mercimek corbasi
Tavuk koftesi birsuru
Patates yedimm
Biraz peynir, az kasar
Kendi yaptigin limonatadan bir bardak ve ben sistimmm
umarim dondurma yemem yersem yazarm

Geldim canim
Kız kardeşim le telden konuştuk. Bir saati geçti. İkimizde dedikoducuyukkk biz.
Şimdi de süt pisiriyom. Kiz selin her süt pisirdigimde dua ediyom sana.burdan ayrılsamda seni hicccc unutmam
Ayy canim benim iyiki söylemişimmm o zamaann

Kızlar herkese afiyet olsun. Bugünkü menümü yazayım bende;

Sabah
1 maydonozlu omlet
2 zeytin
2 cherry domates
Yarım KK beyaz peynir
1 bardak tarçınlı süt

Öğle
1 kase yoğurtlu sarımsaklı semizotu

Akşam
1 kase yeşil salata
1 adet tavuk pirzola (derisini yemedim)
1 kase ezogelin çorba

Şuan yeterince tokum. Dünkü o gözü dönmüşlük doyumsuzluk yok. Sanırım sebebi de yumurta oldu. Bundan sonra her gün ya sabah ya öğlen ya da akşam mutlaka yumurtalı birşeyler yiyeceğim. :)

Yarın 3 günlük patates + yoğurt rejimine girişiyorum sabah tartıldıktan sonra. Gazam mübarek olsun.

sahurda 2 haşlanmış yumurta domates salatalik biraz labne biraz ton balığı 1 dilim ekmek yarim pogaca yedim kızlar bol.su içtim aksam da 1 kase sütlü çorba 2 kasik kadar patates puresu sarimsakli.yogurtlu ve birkaç kasik et sote domatesli.biberli kavurdm azicik.ucundan ramazan pidesi ve taze meyvelerden yaptığım kompostomu dersinuz hosafmi dersiniz ondan

Afiyet ossun kiz partiş gayet iyi ama dondurma yeme bence

Menümm
Sahur: 3 yumurta az süt biraz peynirle omlet, 4 zeytin, bi parça yarim yagli peynir bi parca süzme peynir, salatalik domates, yeşil çay

İftar: Küçük bi kase yayla çorbası, biraz tavuk, çoban salata az yesil sogan, 2 lokma pide
Biraz önce de yeşil çay içtim
Meyve yicem yeyince yazarim

Balım,

Diyet kardeşliğinde birbirimizin hatalarını örtbas etmek değil, göstermek mübahtır diyerekten girişiyorum.

Şimdi bak gece vakti ekmek, poğaça gibi şeyler tüketip uyuduğunda istemediğin kadar yağ depoluyorsun, sonra gündüz yaptığın tüm diyet çabalarını da negatif etkiliyor bu. Yatmadan önce hamur işi yeme kendini tut, çok istiyorsan hakkını ayır ve ertesi gün iftarda ye. İstersen başarabilirsin. Ben bu poğaçayı şimdi yemeyeceğim diyip kenara koyacaksın o kadar. :)

Bak bugün eve çeşit çeşit pizza geldi. Elimi bile sürmedim. Sen de iradeni yenebilecek güçtesin, hepimiz öyleyiz. :)

Ayrıca ramazanda komposto çok sevilir amma şekersizi makbuldur. Şekersiz yapamıyorsan ya da tat alamıyorsan hiç girişme komposto işine bu da diğer önerim. ^^

Yazık o kadar hırpalıyoruz kendimizi doğru şekilde hırpalayalım ki geçen günlerimizin bir anlamı olsun. ^^

Ekmek düşmanı olarak pide hariç kusursuz bir menü olmuş. Tam bir kilo verme menüsü. Eline sağlık afiyet olsun. :*

Afiyet olsun canım gayet guzel:)

Kahvalti 2 yumurt yarim gevrek domates 1 dilim peunir 6 zeytin,ara 3 kasik yogurt yarim avuc kuru üzüm,ögle taze fasulye yogurt,aksamda taze fasulye yedim sekersiz kahve 2 karede bitter3 litrede su tabiki

Kahvalti 2 yumurt yarim gevrek domates 1 dilim peunir 6 zeytin,ara 3 kasik yogurt yarim avuc kuru üzüm,ögle taze fasulye yogurt,aksamda taze fasulye yedim sekersiz kahve 2 karede bitter3 litrede su tabiki

Çok harika canım yediklerin ana senden tek isteğim çikolata işini her gün yapma olur mu. Haftada 1-2 belki çok seviyorsan maks 3-4 gün yapabilirsin. Ben olsam hiç yemem ama tabi ki sevme meselesi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…