- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.041
Nyee kiz sut ne alaka tarcinli sutmu yohsamGeldim canim
Kız kardeşim le telden konuştuk. Bir saati geçti. İkimizde dedikoducuyukkk biz.
Şimdi de süt pisiriyom. Kiz selin her süt pisirdigimde dua ediyom sana.burdan ayrılsamda seni hicccc unutmam
Ayy canim benim iyiki söylemişimmm o zamaannGeldim canim
Kız kardeşim le telden konuştuk. Bir saati geçti. İkimizde dedikoducuyukkk biz.
Şimdi de süt pisiriyom. Kiz selin her süt pisirdigimde dua ediyom sana.burdan ayrılsamda seni hicccc unutmam
afiyet olsum tatlim biz yedik cayi bile ictik esim teravihe gidecek bende evin önüne inip.biraz dolanirim şişkinligim gider diye düşünüyorum ev mustakil gibi biseu önü serbest bahçeAyy herkescikler yemek yio
nolioii burda kızlar neymis bakem.mevzuuAyy canim benim iyiki söylemişimmm o zamaann
Bizde cayi simdi icicez yemek yrken demlendii ohhh sizede afiyet olsnnafiyet olsum tatlim biz yedik cayi bile ictik esim teravihe gidecek bende evin önüne inip.biraz dolanirim şişkinligim gider diye düşünüyorum ev mustakil gibi biseu önü serbest bahçe
Afiyet ossun kiz partiş gayet iyi ama dondurma yeme benceAy orucum gitti bugun regl oluncaaa ama bende smdi yedim esimle..
Sistmmmmm
Gece
Haslanmis yumurta,domates,peynir,zeytin,salatalik,cay fln takildimm
Iftar
Bir kase mercimek corbasi
Tavuk koftesi birsuru
Patates yedimm
Biraz peynir, az kasar
Kendi yaptigin limonatadan bir bardak ve ben sistimmm
umarim dondurma yemem yersem yazarm
Süt kaynatirken yada sütlaç yaparken tencerenin dibine kahve altlığı atarsan süt hiç taşmiyo canim marlişe soylemistim bi ara da onun icinnolioii burda kızlar neymis bakem.mevzuu
heeeee okeeyyy ben bilirdim zaten bunuuuSüt kaynatirken yada sütlaç yaparken tencerenin dibine kahve altlığı atarsan süt hiç taşmiyo canim marlişe soylemistim bi ara da onun icin
sahurda 2 haşlanmış yumurta domates salatalik biraz labne biraz ton balığı 1 dilim ekmek yarim pogaca yedim kızlar bol.su içtim aksam da 1 kase sütlü çorba 2 kasik kadar patates puresu sarimsakli.yogurtlu ve birkaç kasik et sote domatesli.biberli kavurdm azicik.ucundan ramazan pidesi ve taze meyvelerden yaptığım kompostomu dersinuz hosafmi dersiniz ondan
Menümm
Sahur: 3 yumurta az süt biraz peynirle omlet, 4 zeytin, bi parça yarim yagli peynir bi parca süzme peynir, salatalik domates, yeşil çay
İftar: Küçük bi kase yayla çorbası, biraz tavuk, çoban salata az yesil sogan, 2 lokma pide
Biraz önce de yeşil çay içtim
Meyve yicem yeyince yazarim
Afiyet olsun canım gayet guzel:)Kızlar herkese afiyet olsun. Bugünkü menümü yazayım bende;
Sabah
1 maydonozlu omlet
2 zeytin
2 cherry domates
Yarım KK beyaz peynir
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
1 kase yoğurtlu sarımsaklı semizotu
Akşam
1 kase yeşil salata
1 adet tavuk pirzola (derisini yemedim)
1 kase ezogelin çorba
Şuan yeterince tokum. Dünkü o gözü dönmüşlük doyumsuzluk yok. Sanırım sebebi de yumurta oldu. Bundan sonra her gün ya sabah ya öğlen ya da akşam mutlaka yumurtalı birşeyler yiyeceğim. :)
Yarın 3 günlük patates + yoğurt rejimine girişiyorum sabah tartıldıktan sonra. Gazam mübarek olsun.
E o kadarcik pide de göz hakki diyerekten yedimEkmek düşmanı olarak pide hariç kusursuz bir menü olmuş. Tam bir kilo verme menüsü. Eline sağlık afiyet olsun. :*
Kahvalti 2 yumurt yarim gevrek domates 1 dilim peunir 6 zeytin,ara 3 kasik yogurt yarim avuc kuru üzüm,ögle taze fasulye yogurt,aksamda taze fasulye yedim sekersiz kahve 2 karede bitter3 litrede su tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?