- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.141
Aynı işte değişik bir şey yokHoşgeldinn gonşuuuunaptin ne ettin
Süslü nolcakkkkBenim makyaj tarzim klasik yaptigim makyaj avatarimdaki kizinki gibiayy makyaj yapmak stres atmak gibi büyük eylence keyif benim için ve bu kadinin makyaj videolarini izlemek çok hosuma gidiyir
Bir baslarsam kendinien çohh ben övmeliyimm biraz düsüniyim hah buldum ben harika firin sütlaç yapağimm gocam bi tencere yer çoh güzel baklava açarim hazir yemezsin bida o derece yeter çoh övündüm
hahahahahahahahhSöyleyecek sözüm galmadi
Gel sanada makyaj yapiyim çok seveğimmmSüslü nolcakkkk
Ayy kiz gerçekten mi Allah kolaylik versinOoooo kizlar yediniz içtiniz. Afiyet olsun hepinize. Rabbim oruçlarınızı kabul etsin inşallah
Bizde daha 1 saat var iftara
Bir baslarsam kendinihahahahahahahahh Gel senide senide
Görücez dostummmmAman yesin yesinn. 1 ay sonra biz yazlıklarla fink atarken meggiede hala ay ben niye kilo veremedim kii diye kendisine sorsun. -.-
ahahahahahahhaa
Aynen öyle gayet sağlıklı olmuş. Ekmeği bende kullanmıyorum dilerim hep böyle gidersin. ^^
Noolldu kız
Allah kolaylık versin..sabrının karşılığını Rabbim fazlasıyla verir inşallah..Ooooo kizlar yediniz içtiniz. Afiyet olsun hepinize. Rabbim oruçlarınızı kabul etsin inşallah
Bizde daha 1 saat var iftara
Bende rujsuzzz aslaaaa:) hsha cok sivermm gozlerimide ortaya cikardmmi taaam benden gozeli yooh helede selinden gozel olmakBenim makyaj tarzim klasik yaptigim makyaj avatarimdaki kizinki gibiayy makyaj yapmak stres atmak gibi büyük eylence keyif benim için ve bu kadinin makyaj videolarini izlemek çok hosuma gidiyir
yamacima panpaNere geliyimm
hicccccNoolldu kız
Aslinda kahvaltidan sonra ictim kahvemi ama yazarken sonradan yazmisimÇok iyiii tatlimm afiyet olsunbitter çikolatayi öglen ye bence aksama birakma canim
Ben bi on kg daha verirsem evrimi size gostericem harbideeen evrim olucam :) 30kg
Ben bu fizikteyim işte örnek buldum zayıflarsam böyle olcam
Ayy inşallah ulaşırız hedeflerimize yaaBen bi on kg daha verirsem evrimi size gostericem harbideeen evrim olucam :) 30kg
Aynı benim tip :) ben de böyle olur muyum acaba
Ben bu fizikteyim işte örnek buldum zayıflarsam böyle olcam
Bende rujsuzzz aslaaaa:) hsha cok sivermm gozlerimide ortaya cikardmmi taaam benden gozeli yooh helede selinden gozel olmak
yamacima panpa
hiccccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?