- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.181
Yok canım ne alıncam behaklısın basen neyse de göbek kötü duruyor bacaklarım da kilolu ama üst bölgeye yoğunlaşcam
Hahahahahahahahahahahahaahs.Foto mu atcannnnn
Foto mu atcannnnn
Selam kizlar smdik teraviden geldim hemen menümü yazaym sahur da 1 kase yoğurt 3 adet hurma ve 3 ceviz yemistm
Iftarda 1 hurma 1 kase çorba 4 kaşık taze fasulye 1 but 4 kaşık bulgur pilavı salata ve 2 lokma ekmek
Ara 1 büyük dilim karpuz 1 bardak süt
Su 2 litre
Bebegim cok sık emiyo hele bide bugün atesli hep memedeydi benimde canim cok tatli istiyo öyle olunca bitter le gecistirmeye çalısiyorum ama cogu zaman süte yada yedigim meyvelere tarcin eklemekte iyi geliyo
Vallahaa da dogruuu yakaladm hahahahahyohh anam ne fotosu giii ben koyarsam pat diye koyarım
Kız bizde daha yatsı olmadı. Ne çabuk kildınız teravihi. Sizin hoca çok hızlıymışSelam kizlar smdik teraviden geldim hemen menümü yazaym sahur da 1 kase yoğurt 3 adet hurma ve 3 ceviz yemistm
Iftarda 1 hurma 1 kase çorba 4 kaşık taze fasulye 1 but 4 kaşık bulgur pilavı salata ve 2 lokma ekmek
Ara 1 büyük dilim karpuz 1 bardak süt
Su 2 litre
Esmde gtti geldiKız bizde daha yatsı olmadı. Ne çabuk kildınız teravihi. Sizin hoca çok hızlıymış
Bende merak ettim şimdi
bacim saat 12 oldu gii teravihmi kaldiii senin iftar kactaaKız bizde daha yatsı olmadı. Ne çabuk kildınız teravihi. Sizin hoca çok hızlıymış
Kiz kuruu neydionBende merak ettim şimdi
Hayy maşallah hızınıza yetisemiyommmEsmde gtti geldi
ooooooooo ne düşünceli kocaa Allah muhabbetinizi arttirsiinnKizlar sutlu kahve iciyorm kocissim yapti yohsam icmezdim @SekerPancari71 sizzzzz
Ee canm 22.07 de yatsi okunuyo 1 saat sürüyo namazKız bizde daha yatsı olmadı. Ne çabuk kildınız teravihi. Sizin hoca çok hızlıymış
Tesekkur ederim balimmm sizindee insallahooooooooo ne düşünceli kocaa Allah muhabbetinizi arttirsiinn
Yatsı kilcam bekliyom daha olmadibacim saat 12 oldu gii teravihmi kaldiii senin iftar kactaa
Bana baaak ben sana bugun soru sordum ne cvp vermionEe canm 22.07 de yatsi okunuyo 1 saat sürüyo namaz
Siz iftarida gec yapıyosunz ya normal canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?