- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.161
Cnm bence o allah vergisi bel inceligi vs yapi meselesi bunlar ben senin kgda olsam o sekil olmazdi belim herkesn biyerinden derdi varrr..
Ben bu fizikteyim işte örnek buldum zayıflarsam böyle olcam
O zaman çokk iyi canimmAslinda kahvaltidan sonra ictim kahvemi ama yazarken sonradan yazmisim
Bol bolda sıcak limonlu su ictim aralardada kizlar orucluyken yapilamaz tabi ama aklinizda bulunsun yinede cok iyi tokluk veriyo
Üsttekini örnek olarak koydum da alttaki tam benim fizikten hatta benim bacaklar daha kalınAynı benim tip :) ben de böyle olur muyum acaba
Insallah cnm cok kotu deglsn kendine haksizlik etme sen spora yonel artikAyy inşallah ulaşırız hedeflerimize yaa
Önce sonra yapmak istiyorum ip gibi bacaklarımlan
kizzz biz makara yapiyoruz bizi tanimayanlar dicek bunlar ne ayak kendilerini ovuyolar hahaahahahahahajajajahajaajajajajaBenden gözel olmah mii
Hep yamacindayim zati panpa
Evet bölgesel incelmem lazım canım doğru dionCnm bence o allah vergisi bel inceligi vs yapi meselesi bunlar ben senin kgda olsam o sekil.olmazdi belim herkesn biyerinden derdi varrr ofof bencee kg verildikden sonra sen mesela.oraya calisman lazim kglu deglsin onemlisi.oraya calisman.lazm cnm
Üstteki de aynı ben..çookk istiyorum şöyle incecik olayım..başarıcaz inşallah..Üsttekini örnek olarak koydum da alttaki tam benim fizikten hatta benim bacaklar daha kalın
İnşallah ulaşırız ya takımca başaralım bunu
Bebegim cok sık emiyo hele bide bugün atesli hep memedeydi benimde canim cok tatli istiyo öyle olunca bitter le gecistirmeye çalısiyorum ama cogu zaman süte yada yedigim meyvelere tarcin eklemekte iyi geliyoÇok harika canım yediklerin ana senden tek isteğim çikolata işini her gün yapma olur mu. Haftada 1-2 belki çok seviyorsan maks 3-4 gün yapabilirsin. Ben olsam hiç yemem ama tabi ki sevme meselesi. :)
Benim Eski basenleri gordun gormez olaydkk boogggggg yani benimde bacak simdi daha benim hedefe var ama ben aslnda yavastan baslamam lazim.. ic ust bacak icin ozellikle ve kol digrr yerlerden sikayetim yok oralara calismam lazim.Evet bölgesel incelmem lazım canım doğru dion
Ya benimde öyle ama hangi hareketleri yapcağımı bilmiyorum.Benim basenleri gordun gormez olaydkk boogggggg yani benimde bacak simdi daha benim hedefe var ama ben aslnda yavastan baslamam lazim.. ic ust bacak icin ozellikle ve kol digrr yerlerden sikayetim yok oralara calismam lazim.
Hahahahahahsh dert yok zayifladikca gidiyo cnmmm sen en cok ust bolgene calis benden soylemesiYa benimde öyle ama hangi hareketleri yapcağımı bilmiyorum.
İç bacaklarım sıkılaşması lazım, simit bölgem var, arka basen kısmım çok dolgun bide göbeğim var
Şöyle bi düsündüm de yağ olmayan bölgelerimi saysam daha az olurmuş
Dimi üst kısım daha çok sırıtıyor haklısın mekik falan başlamalıyım artıkHahahahahahsh dert yok zayifladikca gidiyo cnmmm sen en cok ust bolgene calis benden soylemesi
Hee kiizzz hahahhahahhbskshaaujjInsallah cnm cok kotu deglsn kendine haksizlik etme sen spora yonel artik
kizzz biz makara yapiyoruz bizi tanimayanlar dicek bunlar ne ayak kendilerini ovuyolar hahaahahahahahajajajahajaajajajaja
Yani spor şartttEvet bölgesel incelmem lazım canım doğru dion
Yanlis anlama canm ust bolgenin alttan kalin durmasi cok siritiyo bayanlarda. Yani alt daha kalin olmasi bi bakima daha iyi..diye dusunuyormm.. oyuzden sen oraya calis bacaklarn abarttigin kadar yok gibi duruyodu sen daha iyi bilirsinDimi üst kısım daha çok sırıtıyor haklısın mekik falan başlamalıyım artık
uffHee kiizzz hahahhahahhbskshaaujj
Yok canım ne alıncam beYanlis anlama canm ust bolgenin alttan kalin durmasi cok siritiyo bayanlarda. Yani alt daha kalin olmasi bi bakima daha iyi..diye dusunuyormm.. oyuzden sen oraya calis bacaklarn abarttigin kadar yok gibi duruyodu sen daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?