- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.541
He kiz yaptigi bisey yok oturuyo oyle ama yine ben evde rahatliği seviyom yayila yayila oturmayiayyy aynen canimm otursunlar totolarinin ustundee en iyisi bile batar banaaaa adı kötü napemmm
Tatlım ye mutlaka ekmek yada pide vücudun günlük enerji icin bi miktari var zaten saatlerce ac kaliyoruzSekerPancarii kv sende kalcaksa bide sahurda özenmen lazım dimi
Ben iftarda mercimek çorbası ve cacık yicem azcık pide yesem mi ya bi kare minnak
Sana noldu kiz esmoş
Heeee sorma gosstum sabaahtan hemen@ParteMoralll vücut ölçülerini aldin mi kiz aldin mi bgn mezura
Gomsuuu gomsuuuisteyeydi be bi goşu verirdimmm mezuradan bol ni vağ
Hahahahaha kankitoparte olcu yazmayacağğ men müsade etmiiimmm yazmayacağğ sana inattt
Budsaa fiseeekciiGece de sizde mi kalır kizzzz
hiiiiccccccc neeee yapacagggmiss gitsin evineNe geree var otursana evinde
21.48 de oluyor. 1 saatte zaman farkı varmarlin18 sizin irda 21.45 temi okunuo cnm
Yok kiz yumurta haşlıycam kahvaltilik bu kadarSekerPancarii kv sende kalcaksa bide sahurda özenmen lazım dimi
Ben iftarda mercimek çorbası ve cacık yicem azcık pide yesem mi ya bi kare minnak
Zaten iftarda 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 2 salatalık, biraz peynir ve iki kayısı yedim canım halsiz düştüm bu yüzden bi parça pideyi haketmişimdir dimiTatlım ye mutlaka ekmek yada pide vücudun günlük enerji icin bi miktari var zaten saatlerce ac kaliyoruz
Nye gitmio mus evine hahahaah ay ne fenayizzzYok kiz yumurta haşlıycam kahvaltilik bu kadarazcikla durabileceksen ye
He giss gadin da masumcanah oturiyiiNye gitmio mus evine hahahaah ay ne fenayizzz
Ayyy kooptmmmm yaaaKıtır ekmek yapacaktim çorbanin içine yapmiyom sinirlendim
Çorbayı 2 kase içerim ya pide çok yemek istemiyorum 64lerdeyim cumaya yetişmem lazımYok kiz yumurta haşlıycam kahvaltilik bu kadarazcikla durabileceksen ye
Hahahahaha coooook finaayizz cookHe giss gadin da masumcanah oturiyiiama bu beyin unutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?