- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.521
Yaa biylee işteeeAaaaaaaaa
ah cnmmm
evet bende esim erken gelmisken firsat bilip markete gittim baktim tepsi tepsi güllaç geliyor hemen aldim 2 dilim dondurma yerineYa pfff az önce annemle bi disari ciktm Allahm yarabbim her yerde adim basi her yerde hemde tatli satiliyo ya pffff kedinin ciğere baktigi gibi baktm anca
Gece de sizde mi kalır kizzzzAhahh yok kizz miras değil küçük bi soruncuk varmiş da onu halletceklerkvdem de biz yalnız kalmiyak diyem geldi halbukim ben yalnizligi çohh severim
Bag güzel yaz diyom hala nasil yaziyo ya giparte olcu yazmayacağğ men müsade etmiiimmm yazmayacağğ sana inattt
Rabbim yardımcın olsun canımYaa biylee işteee
mirasss kim biz kimmm demi gıııııAhahh yok kizz miras değil küçük bi soruncuk varmiş da onu halletceklerkvdem de biz yalnız kalmiyak diyem geldi halbukim ben yalnizligi çohh severim
He valla kalacakGece de sizde mi kalır kizzzz
Güllacta en bi sevdigimevet bende esim erken gelmisken firsat bilip markete gittim baktim tepsi tepsi güllaç geliyor hemen aldim 2 dilim dondurma yerine
Valla bende 1 saat düşünüyorum mooncuğum ne yazmak istedi acaba diyeBag güzel yaz diyom hala nasil yaziyo ya gi
Hem niye yazmiyormus bakim ha
Ne geree var otursana evindemirasss kim biz kimmm demi gııııı
amannn bu kv.lerde iyilik yapio firsattan istifademi anlamiomm
yaaa aşk olsun tamam artik duzgun yazacağım..teşekkürler efendimmmmmValla bende 1 saat düşünüyorum mooncuğum ne yazmak istedi acaba diye
Güzel yaz diyom ama hiic bana misin demiyo türkçeyi katlediyo ancaValla bende 1 saat düşünüyorum mooncuğum ne yazmak istedi acaba diye
Rica edeğim efemdimyaaa aşk olsun tamam artik duzgun yazacağım..teşekkürler efendimmmmm
Ohh sonunda yanikineyaaa aşk olsun tamam artik duzgun yazacağım..teşekkürler efendimmmmm
ayyy aynen canimm otursunlar totolarinin ustundee en iyisi bile batar banaaaa adı kötü napemmmNe geree var otursana evinde
Bizimkide pek sever pek heves eder gelip kalmaya.ama ben hic demiyom kal diye.kendi evi 100 metre uzakta ama bıraksam bizde yatarNe geree var otursana evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?