- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.501
Tatlım annemlerdeym de o yüzden pek ugrayamadm bugünNerdesin sen kacakkk
sorma kanksss sormaaaaaIvittttt karnim agriyoken birazcik zor geliyo
duyarsiz kaliyomus gibi oluyorummm yorum yapmayinca ama onceden bilincede boyle oluyoooooofofff dert geldi basinaa
noldu dicktim partem sormus kafan mi agridii nasl agri kiz o:)))
Ailevi bi sorun var canim eşimle kaynbabam gece gelmicekler kvdem bizde iyce bi daral geldi bana keske tek basima olsaydimnoldu dicktim partem sormus kafan mi agridii nasl agri kiz o:)))
canimm sorunsuz atlatirsiniz inşALLAH..nedense sen esimle kayinpederimin isi var deyince aklima miras davalari geldiAilevi bi sorun var canim eşimle kaynbabam gece gelmicekler kvdem bizde iyce bi daral geldi bana keske tek basima olsaydim
AaaaaaaaaKafaam agridi
sorma kanksss sormaaaaa
ah cnmmmAilevi bi sorun var canim eşimle kaynbabam gece gelmicekler kvdem bizde iyce bi daral geldi bana keske tek basima olsaydim
isteyeydi be bi goşu verirdimmm mezuradan bol ni vağ@ParteMoralll vücut ölçülerini aldin mi kiz aldin mi bgn mezura
Skintiniz tez zamanda çözülür insallah selinm sıkma canını senAilevi bi sorun var canim eşimle kaynbabam gece gelmicekler kvdem bizde iyce bi daral geldi bana keske tek basima olsaydim
Kiz moon bi güzel yaz gi valla mesajlarinin bir cogunu okuyosamda anlamiyom ya gi anaaKizlarrr aklima dustuuu yarin paylican kebabi yapcm ama be im tarifimlen pehhhh gozl oluyuuu yaa cok severim batlicaniiiiiiiiii..kuftesine galeta unu ve kabartma tozu koyuyomm pofidik pofidik kufteler oluyuuu
Eyy madem bi verde alsin su partede vücut ölcülerini karsilastiralm hemen cog heycanliisteyeydi be bi goşu verirdimmm mezuradan bol ni vağ
Kiz moon bi güzel yaz gi valla mesajlarinin bir cogunu okuyosamda anlamiyom ya gi anaa
Ahahh yok kizz miras değil küçük bi soruncuk varmiş da onu halletceklercanimm sorunsuz atlatirsiniz inşALLAH..nedense sen esimle kayinpederimin isi var deyince aklima miras davalari geldi
parte olcu yazmayacağğ men müsade etmiiimmm yazmayacağğ sana inatttEyy madem bi verde alsin su partede vücut ölcülerini karsilastiralm hemen cog heycanli
Saol canimm aminnSkintiniz tez zamanda çözülür insallah selinm sıkma canını sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?