Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

salatami yapsammi kizimla kocim uyurkene ne safım ne salakım ya ben nie uyumadiysammm siylee bi guselll uyur uykumu alardımm..ayyyy güllaç aldim ben 1 dilim baa 1 dilim kocimeee bence cok masum güllaç

Kizlarrr aklima dustuuu yarin paylican kebabi yapcm ama be im tarifimlen pehhhh gozl oluyuuu yaa cok severim batlicaniiiiiiiiii..kuftesine galeta unu ve kabartma tozu koyuyomm pofidik pofidik kufteler oluyuuu

Kizlarrr aklima dustuuu yarin paylican kebabi yapcm ama be im tarifimlen pehhhh gozl oluyuuu yaa cok severim batlicaniiiiiiiiii..kuftesine galeta unu ve kabartma tozu koyuyomm pofidik pofidik kufteler oluyuuu
Kiz moon bi güzel yaz gi valla mesajlarinin bir cogunu okuyosamda anlamiyom ya gi anaa

canimm sorunsuz atlatirsiniz inşALLAH..nedense sen esimle kayinpederimin isi var deyince aklima miras davalari geldi
Ahahh yok kizz miras değil küçük bi soruncuk varmiş da onu halletcekler kvdem de biz yalnız kalmiyak diyem geldi halbukim ben yalnizligi çohh severim

Ya pfff az önce annemle bi disari ciktm Allahm yarabbim her yerde adim basi her yerde hemde tatli satiliyo ya pffff kedinin ciğere baktigi gibi baktm anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…