Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

giizzz çok az yiyon bak güçsüz düseceksinn

Canım yok ya zaten sıcak, bir de reglim şu şişkinlik beni mahvediyor. Pirinç lapası diyeti yapacağım sanırım yarın ve öbür gün.

Tam 3. ve 4. gününe denk gelir şu vücuttaki suyu atayım da gitsin
 
bi anlatsana o diyeti canim

Regl döneminde 2 günlük yapılıyor. Sabah 1 çay bardağı pirinç 3 çay bardağı su ile lapa yapılıyor. Üstüne baharat atılıyor.

Öğlende 1 çay bardağı priniç

Akşamda 1 çay bardağı pirinç

İsteğe göre yoğurtta ekleniyor da ben yaptım mı full pirinç gidiyorum 2 günde en az 1.5 kilo veriyorum rekorumsa 2.3 falandı.

En önemli olayı ise; reglin şişkinliğini 3. gün sabahı kalktığında tamamen geçiriyor olması. Mucize de diyebilirsin yani zor bir diyet ama bütün ödemi çekip alıyor vücuttan
 
baska hi ama
baska hic ama hic bisey yemiycez demi.bide 1 cay bardağı pirinc pisince baya cok olmuuor miu
 
baska hi ama

baska hic ama hic bisey yemiycez demi.bide 1 cay bardağı pirinc pisince baya cok olmuuor miu

Başka şeyler yiyenler de var ama onlar iradesizler. Ben her yaptığımda sadece pirinç yedim üstüne bol pulbiber nane kekik karabiber ve bol limon ile.

Ufak bir kase oluyor işte canım günde 3 kase yiyorsun toplamda aldığın kaloriyi de söyleyeyim 500'ü geçmez.

İnternette ve KK'da baya yaygın bir diyet ama sadece ödem olduğun regl döneminde en iyi etkisini görürsün.

Ben geçen senelerde tatile gittiğimde regl olurdum. Zayıftım ama göbek çıkardı hani o regl göbeği dediğimiz şey. Hemen ilk günü pirinç lapasına girişip ertesi güne indirirdim göbeği bakardım keyfime.

Zor bir şey değil 2-3 litre su içip erken yatacaksın o kadar 2 gün zaten çabuk geçiyor. Ben yarın yapacağım sabah tartılırım bendeki kilo farkını görürsün zaten regl olmama rağmen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…