- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.121
hic bisey olmazz sen dengelersun sen işini bilirsin 2 senedir o kiloyu koruyan hatunun önünde şapka cikartirim benHee kizz hep dikkat ediyom zaten haftada birden bişicik olmasssdimi tubiiiisss
Asigammm tabiaşikkkk msn kizz essahdan
hahahaah dogru dedn kizbide oruç olsan nolurdun kii nutella başını nasil dondurduyse artiikk
nolii giixzzz toplum içinde özel mi konusuyonuz sizzz
giizzz çok az yiyon bak güçsüz düseceksinn
Canimm benimmh
hic bisey olmazz sen dengelersun sen işini bilirsin 2 senedir o kiloyu koruyan hatunun önünde şapka cikartirim ben
Canım yok ya zaten sıcak, bir de reglim şu şişkinlik beni mahvediyor. Pirinç lapası diyeti yapacağım sanırım yarın ve öbür gün.
Tam 3. ve 4. gününe denk gelir şu vücuttaki suyu atayım da gitsin
Çaktim pampi
HahahahÇaktim pampi
Çaktim pampi
küsüyom gidiyom haaaaHahahah
Küsme giiiküsüyom gidiyom haaaa
bi anlatsana o diyeti canim
baska hic ama hic bisey yemiycez demi.bide 1 cay bardağı pirinc pisince baya cok olmuuor miuRegl döneminde 2 günlük yapılıyor. Sabah 1 çay bardağı pirinç 3 çay bardağı su ile lapa yapılıyor. Üstüne baharat atılıyor.
Öğlende 1 çay bardağı priniç
Akşamda 1 çay bardağı pirinç
İsteğe göre yoğurtta ekleniyor da ben yaptım mı full pirinç gidiyorum 2 günde en az 1.5 kilo veriyorum rekorumsa 2.3 falandı.
En önemli olayı ise; reglin şişkinliğini 3. gün sabahı kalktığında tamamen geçiriyor olması. Mucize de diyebilirsin yani zor bir diyet ama bütün ödemi çekip alıyor vücuttan
baska hi ama
baska hic ama hic bisey yemiycez demi.bide 1 cay bardağı pirinc pisince baya cok olmuuor miu
Burdayım cano film izlydum bi bakim dedim noldii
Bişi olmadi giz ösledim de ondan çağardımdiBurdayım cano film izlydum bi bakim dedim noldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?