- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.101
Evin yakınsa git evinde yatBu gece kalcam sadece yarin evimdeyim
He gis haftada bir kacamak menim haggımmHeee sen kurusun zati yii bisiycik olmaz
Şiştim kizzafiyet olsun ama harbi
Benim bugun esm gelnce menum degisti allahtan yapmamistm hemen yaparm dye.. esm sntzel yap dedi cani cok cekmissssbende didim niye dunden dimedin eti marine ederdim nyse snitzl kendim yaptim tabi hazir deel
Sabah
Iki kasik yogurt ,iki erik yemistim
Iftar
uc yemek kasigi bulgur
(Ortaboy cerez kaseleri kadar bisey yapio)
2ince orta boy dilim snitzel
Bir kase cacik
3lt su
Yok kiz öyle yakin degil eşim de babannesigile gitti ben anamgilde o ordaEvin yakınsa git evinde yat.zaten hep anangildeeeesin. Anan zararlı şeyler yidiriyoo
Senin menün çok iyiii partikBenim bugun esm gelnce menum degisti allahtan yapmamistm hemen yaparm dye.. esm sntzel yap dedi cani cok cekmissssbende didim niye dunden dimedin eti marine ederdim nyse snitzl kendim yaptim tabi hazir deel
Sabah
Iki kasik yogurt ,iki erik yemistim
Iftar
uc yemek kasigi bulgur
(Ortaboy cerez kaseleri kadar bisey yapio)
2ince orta boy dilim snitzel
Bir kase cacik
3lt su
Kotu bile normalde sntzel agzima surmezdim amaa esimden ayri yemek pisiremem bide ramazandaaa :) tesekkr edrrm.Çok güzel canım. :)
Evt ama zor yedm nednse sistimSenin menün çok iyiii partikafiyet ossundu
Yazdim ya giii :) hunkarimi yapamadm onuda yaparm en yakn zamanda batlicanlarm duruyiSen ne yedin kizzz yaz bakalım
Arasina nutella sureydinSenin menün çok iyiii partikafiyet ossundu
Ne guzel olardi giz susssArasina nutella sureydin
Bugun naptmmm bliymisinNe guzel olardi giz susssdaşlicaklar beni
Bugun naptmmm bliymisinmarkete indim ozel bsy almaya malumm gunum.. ama birsuruuu sey aldimmmm nutellaya gozum.kacti kocisim yesn diye ama almadim sonra eve ciktim anaaam asil ihtiyacim disinda hersy almisim asikmiyim neyim sonra bidaha gittimmm 10.kattayim dusunnsene asansor olmadigini
cok sağol tatlim geç ti cok şükür menunde cok saglikli ve guzell afiyet olsun kilo olmasinncanimm gecmis olsunnnn iyimisin biraz daha??? ben firinda patlican kebabi yaptim dundende mercimek corbam var salata yapmicam bugun zaten domates biber var yemehin icinde bide kahvaltilik ohh nisss tamamdirr benim isimmm
ayyy gonsum olsan verirdim.bi tabakkkayyyyy ölürümmm fellah kòftesine yaa sabah aksam yesem doymamm afiyet olsun tubimmmm
giizzz çok az yiyon bak güçsüz düseceksinnBugünkü menüm:
Sabah:
maydanozlu omlet
1 KK peynir
1 domates, yarım salatalık
1 bardak tarçınlı süt
Öğle:
1 bardak süt
Akşam:
1 kase çorba
1 kase dereotlu, mısırlı, kırmızı biberli, az turşulu zeytinyağlı limonlu taze fasulye
Öğleni sütle geçiştirdim çünkü akşam yemeği için fasulye salatası yapmıştım içindeki turşudan kalori alacağım için korktum. -.-
super otesi menu bacim kusursuz marlin geri döndüKahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, biber, bir avuç badem fıstık
Öğle; 1 kepce corba, 1 kase yoğurt, 1dilim ekmek
Ara,1 kare bitter, 1nektarin
Aksam, 3 tane kuru patlican dolmasi (karabugday la yaptım )yoğurt, salata, 1 kase mercimek çorbası
Spor 2 saat yürüdum
mâsalaaaaahhh masallahh ye bacim yeee 55 kilp olsam valla ben daha cok yerdim afiyet bal şeker olsuunMenüm
Sahur:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, biraz da yarim yağli peynir, 5 6 zeytin, salatalik domates şekersiz çay
İftar: 1 kase mercimek çorbasi, çeyrek pide, bi tabak karışık kızartma yogurtlu 4 küçük tulumba tatlısı
Birazdan bi dilim yaşpasta yicem bi bardak da fantaannemgildeyim belli oluyo demi
Ama ben hizli kilo veriyorum kizlar bugün kaçamak günüm ossunbu gece sahurda da gözleme yicem yarimcik
Hee kizz hep dikkat ediyom zaten haftada birden bişicik olmasssmâsalaaaaahhh masallahh ye bacim yeee 55 kilp olsam valla ben daha cok yerdim afiyet bal şeker olsuun
Bugun naptmmm bliymisinmarkete indim ozel bsy almaya malumm gunum.. ama birsuruuu sey aldimmmm nutellaya gozum.kacti kocisim yesn diye ama almadim sonra eve ciktim anaaam asil ihtiyacim disinda hersy almisim asikmiyim neyim sonra bidaha gittimmm 10.kattayim dusunnsene asansor olmadigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?