Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim bugun esm gelnce menum degisti allahtan yapmamistm hemen yaparm dye.. esm sntzel yap dedi cani cok cekmissss bende didim niye dunden dimedin eti marine ederdim nyse snitzl kendim yaptim tabi hazir deel

Sabah
Iki kasik yogurt ,iki erik yemistim
Iftar
uc yemek kasigi bulgur
(Ortaboy cerez kaseleri kadar bisey yapio)
2ince orta boy dilim snitzel
Bir kase cacik
3lt su

Çok güzel canım. :)

Senin menün çok iyiii partikafiyet ossundu

İyi aksamlar kizlar bugün yine yorucu bi gündü benim için ama yediklerime dikkat etmeye calistim olabildigince sabah peynir zeytin domates 2 yumurta ve yarim gevrek yedim herzamanki gibi ögle 5 kasik mantar sote 1 dilim ekmek 1,2 saat sonra biraz cilek ve kücük parca muz yedim aksam yemegimi ancak 7.5 ta yiyebildim kuskus pilavi ve haşlanmış tavuk yaninda da ayran 2.5 litrede su ictim simdide yapabilirsem leslie 3 mile yapicam insallah

Ne guzel olardi giz susss daşlicaklar beni
Bugun naptmmm bliymisin markete indim ozel bsy almaya malumm gunum.. ama birsuruuu sey aldimmmm nutellaya gozum.kacti kocisim yesn diye ama almadim sonra eve ciktim anaaam asil ihtiyacim disinda hersy almisim asikmiyim neyim sonra bidaha gittimmm 10.kattayim dusunnsene asansor olmadigini

aşikkkk msn kizz essahdan

canimm gecmis olsunnnn iyimisin biraz daha??? ben firinda patlican kebabi yaptim dundende mercimek corbam var salata yapmicam bugun zaten domates biber var yemehin icinde bide kahvaltilik ohh nisss tamamdirr benim isimmm
cok sağol tatlim geç ti cok şükür menunde cok saglikli ve guzell afiyet olsun kilo olmasinn
ayyyyy ölürümmm fellah kòftesine yaa sabah aksam yesem doymamm afiyet olsun tubimmmm
ayyy gonsum olsan verirdim.bi tabakkk
giizzz çok az yiyon bak güçsüz düseceksinn
super otesi menu bacim kusursuz marlin geri döndü)
mâsalaaaaahhh masallahh ye bacim yeee 55 kilp olsam valla ben daha cok yerdim afiyet bal şeker olsuun

bide oruç olsan nolurdun kii nutella başını nasil dondurduyse artiikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…