- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.441
Ay kimkii kiz meraklanirimm bennnOo bende arkdsdan bol ne vaaevet yenij burdan olablr
Kizaffetmek ne demek canim olabilir tabi ki insanlil hali sadece yeterince aktif bir üye olduğumu düşünüyordum ama demekki yeterince araniza katilamiyrom
M ile basliyo galubaAy kimkii kiz meraklanirimm bennn
Oo bende arkdsdan bol ne vaaevet yenij burdan olablr
yoo cnm gayet ben htrliorm seni senden sonra gelenler oldu sonucta onla alakasi yok dalgnligina gelms cnmm
sıkıntı yook canlarim insan sevdigine kirilirmis ama gecti gittii bidaha unutmayin.beniiiiKizmarlin18 marlin en başindan bizimle ben geçen liste yaparken onu unutmuştum bazen dalginliğimiza geliyii tuubiiiisss
sıkıntı yook canlarim insan sevdigine kirilirmis ama gecti gittii bidaha unutmayin.beniiii
heee yaa bugün de kadayif getirmis benm heriiffffDün irmik yimişsin
Sakinn yemeeeeheee yaa bugün de kadayif getirmis benm heriiffff
Heee eee ya bu selin beni unutturduKizmarlin18 marlin en başindan bizimle ben geçen liste yaparken onu unutmuştum bazen dalginliğimiza geliyii tuubiiiisss
Heee kendi dün yidi tulumbalari , pastalari tabiii
Ben mi sevmiyim seniiHeee eee ya bu selin beni unutturdu
Beni sevmiyiii buuu
O bir günlük bir kaçamaktiHeee kendi dün yidi tulumbalari , pastalari tabiii
Afiyet olsun canim sonucu çok merak ediyorum bende bi kere yapmistim pirinc lapasi bende hiiç işe yaramamıştıKızlar bugün menüm:
Sabah/Öğle (13:00'da yedim)
1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında 1 bardak limonlu su
Akşam
1 çay bardağı pirinçten lapa üstüne baharat. Yanında yeşil çay.
Bugünüm böyle geçti bakalım sabaha kaç kilo çıkacağım ve ödemim gidecek mi.
Afiyet olsun canim sonucu çok merak ediyorum bende bi kere yapmistim pirinc lapasi bende hiiç işe yaramamıştı
Ben şişliğim olduğu zaman karabuğday kürü yapiyorum oda çok güzel ödem atiyo canim aklinda olsunBugün dayandım bitanem zaten 2 saate uyurum. Sabah kalkayım önce şişliğimi kontrol edeceğim sonra da hemen tartıya. 60.1'dik bakalım kaç çıkacağız yarın sabah.
Marlin mi moon muusöyle gii
Hadi süyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?