- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.421
kimmiş gızzzz onlağğGuzel ramazan bitsedeee arkadaslarimmmmla kayfffeee keyfi yapsaaahh
Hahahahaha bi coooh vaaa biride yeniiiii arkedesssssim :)kimmiş gızzzz onlağğ
esim aradi kadayif alcakmis cani cekmis alma dedim aaa niyeymiş 1 dilim yersin bisey olmaz diooo ya bnm canm cekmuo sanki zaten gunlerdir onun yuzunden dondurma yiyorum tartistk telefonda offf
Nye giiştahımmm kaçtıı
belim 73 cıktı canoO göbek oluyor kiz bel gögüsün biraz aşşağisi bel oyuntusundan ölçcen
Çok iyi kizbelim 73 cıktı cano
Hee şuna bak ben bi simit bi makarna yedim diye bombalamıştın millet neler yiyiiiiiAy o değil, diyet günlüklerinde de takılıyorum ben arada sıkıldıkça. Çok çılgın insanlar var gerçekten ağzım açık okuyorum bazen.
Dün kadının biri gelmiş sahurda yediklerini yazıyor menüsünde. Cheesecake, eti popkek, 1 dilim ekmek, kraker, bilmemne kızartması falan diye. Altına da mesajını alıntılayıp çok iyi canım afiyet olsun falan yazanlar var.
Ben o günlüğe girsem darma duman ederim hepsini morallerini bozarım sanırım bu ne biçim sahur böyle sahur yaparsan 200 kilo olursun seeeen diye.
İnşallah 58e kadar inerim ve süper olur canımÇok iyi kiz68 e kadar ince super oluurr
Yeni arkedeşler mi edindinHahahahaha bi coooh vaaa biride yeniiiii arkedesssssim :)
Belinin ölçüsü 68 olsa diyom gizzİnşallah 58e kadar inerim ve süper olur canım
Afiyet olsun sarrafcim çok iyi iftar menün bugün sahur yapcak msnMenümü de yazayım..
Sahur yok...
İftar: bir tabak z.yağlı taze fasülye, üç kaşık bulgur pilavı, boll salata, yoğurt..
affetmek ne demek canim olabilir tabi ki insanlil hali sadece yeterince aktif bir üye olduğumu düşünüyordum ama demekki yeterince araniza katilamiyromayyy ben unutmusim cnm ya kagam bi dunyaaaaane desen haklisin hemen affet beniiiii
Oo bende arkdsdan bol ne vaaYeni arkedeşler mi edindin
yoo cnm gayet ben htrliorm seni senden sonra gelenler oldu sonucta onla alakasi yok dalgnligina gelms cnmmaffetmek ne demek canim olabilir tabi ki insanlil hali sadece yeterince aktif bir üye olduğumu düşünüyordum ama demekki yeterince araniza katilamiyrom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?